mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Καλώς τον κορίτσαρο...
Αλ-ΆΡΓΑ!!!Αλονα??
ειχε ξαναερθει αυτη θυμαμαι αλλα με αλλο ονομα;δεν βρισκω κριτικες!!
Καλώς τον κορίτσαρο...
ωχ με εσωσες ...και με φαγουριζε η τζεπη...το εβλεπα δυνατο ειχε και καποιες καλες κριτικες στο news....Αλ-ΆΡΓΑ!!!
Μιά απ' τις μεγαλύτερες νίλες ever...κρίμα τις βυζούμπες & διπλο-κρίμα τα χειλάκια! Για πολλές μπάτσες το μπασμένο...
ειχε ξαναερθει αυτη θυμαμαι αλλα με αλλο ονομα;δεν βρισκω κριτικες!!
NAI αλλα θυμασαι ονομα να δω κριτικες;Το Δεκέμβριο είχε έρθει. Μιλάμε για τρελό ξεκώλιασμα...
NAI αλλα θυμασαι ονομα να δω κριτικες;
Επειδή διαφωνείς δε σου ξαναλέω τίποταΔιαφωνώ. Άλλα τα δικά σου κριτήρια (ως 75χρονου) κι άλλα τα δικά μου
Με μπερδέψατε ρε σεις...Ρε φτερούγα μακριά από ποιά? Από Αλόνα ή Φόξ?Αλ-ΆΡΓΑ!!!
Μιά απ' τις μεγαλύτερες νίλες ever...κρίμα τις βυζούμπες & διπλο-κρίμα τα χειλάκια! Για πολλές μπάτσες το μπασμένο...
ανεβασε το κασε ομως ...Το Δεκέμβριο είχε έρθει. Μιλάμε για τρελό ξεκώλιασμα...
Κάτσε να δοκιμαστεί πρώτα και μετά,έτσι γουρούνι στο σακί θα τη πάρετε?Τελικά τώρα τελευταια εσείς έχετε καλύτερα κομμάτια εκεί πάνω....
Για στειλτε την Ακσένια μια βόλτα κάτω πλήζ....
Αν κατάλαβα καλά αυτή είναι η καλή που άρεσε στο Φιλοξενούμενο?Αλ-ΆΡΓΑ!!!
Αν κατάλαβα καλά αυτή είναι η καλή που άρεσε στο Φιλοξενούμενο?
Γάμα τα με μεγαλα γραμματαΝαι αυτή είναι!!!
Δεν κατάλαβα Υπάρχει κάποια μορφή για την κριτική μου?Γάμα τα με μεγαλα γραμματα
Οι κριτικες είναι υποκειμενικές, αλλά καλό θα είναι να γράφουμε και ηλικία. Γιατί όταν λέει 26 και είναι 35-40+ όπως γράφει ο τελευταίος που έγραψε κριτική για μένα είναι κοροϊδία. Βέβαια έχω αρκετή εμπειρία να ξέρω οτι όποια λέει 25+ είναι 35+.Δεν κατάλαβα Υπάρχει κάποια μορφή για την κριτική μου?
Χθες έγραψα ότι οι κριτικές είναι καθαρά κάτι υποκειμενικό.
Το μόνο αρνητικό που βρήκα εγώ στην κοπέλα είναι η παντελής άγνοια αγγλικών