FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Όλα τα έκανε φιλε...Η Βυζαρού πίπωνε ακάποτα; Φιλούσε;
Γιατί με μένα ήταν σκέτη λεμονάδα...
Αλλά στα ρωσικα
Όλα τα έκανε φιλε...Η Βυζαρού πίπωνε ακάποτα; Φιλούσε;
Δε βαριέσαι,λίγες είναι οι καλές με σταθερή απόδοση :S Οι περισσότερες με τις ώρες τους είναι εξαιρουμένων βέβαια των πραγματικών κομοδίνων που εκεί δεν υπάρχει ελπίδαΗ Βυζαρού πίπωνε ακάποτα; Φιλούσε;
ποοοοοοοοοοο με ξενερωσεεεεεεεεεες...ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ...οτι πιο σημαντικοοοοοοοοοοοοο!!!μου χαλασες το ονειρο...τετοιο μωρο και να μην μπορεις να γευτεις τα 2 γλυκα του χειλη;
Το μικρό δεν παίζεται.....Αν εξαιρέσεις ότι δεν φιλάει στο στόμα είναι απίστευτο πιπίνι. Το μόνο αρνητικό στην εμφάνιση το πολύ μικρό βυζί. Και είναι κοντούλα.
Όταν ήταν μωρό αντί για πιπίλα μάλλον κάτι άλλο είχε στο στόμα.....τέτοια πίπα δεν εξηγείται αλλιώς.....
ποοοοοοοοοοο με ξενερωσεεεεεεεεεες...ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ...οτι πιο σημαντικοοοοοοοοοοοοο!!!μου χαλασες το ονειρο...τετοιο μωρο και να μην μπορεις να γευτεις τα 2 γλυκα του χειλη;
Σαν την άλλη τη μουναρα του Golden που δε φιλούσε...
Αυτές δεν φιλάνε κανέναν υπάρχουν και κάποιες άλλες που ενω οι Στάνταρ υπηρεσίες τους περιέχουν το φιλί με κάποιους πελάτες δεν το κάνουν λόγω ίσως κακής υγιεινής και εν μέρει τις καταλαβαίνω...
Είναι πιο εύκολο ακόμα και με κάποιο λιπαντικό να καθίσει μία γυναίκα να γαμηθεί με έναν ελεεινό τύπο ( χρησιμοποιώ ένα ακραίο παράδειγμα) από το να τον φιλήσει
γυναικιες παπαριες ...σορρυ, γαμιεμαι τσιμπουκωνω καταπινω κλπ αλλα φλωσοφιλα οχι, αυτο που λεει ο Φιλοξενουμενος (για τον βρωμυλο οκ) ....τα αλλα ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣΠάντως θυμάμαι παλιότερα είχα πηδήξει γκόμενα,όχι του χώρου,που δεν γούσταρε με τίποτα φιλιά και όταν την ρώτησα γιατί μου εξήγησε οτι το φιλί γι αυτήν είναι συναισθηματικό δέσιμο και φιλά μόνο όταν είναι ερωτευμένη με κάποιον.Ίσως κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και με αυτές.
+1000ποοοοοοοοοοο με ξενερωσεεεεεεεεεες...ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ...οτι πιο σημαντικοοοοοοοοοοοοο!!!μου χαλασες το ονειρο...τετοιο μωρο και να μην μπορεις να γευτεις τα 2 γλυκα του χειλη;
πολλές φορές φταίνε τα πρακτορεία γιατί προς άγραν πελατών στην αγγελια μιας κοπέλας βάζουν υπηρεσίες τις οποίες δεν παρέχει η ίδια.γυναικιες παπαριες ...σορρυ, γαμιεμαι τσιμπουκωνω καταπινω κλπ αλλα φλωσοφιλα οχι, αυτο που λεει ο Φιλοξενουμενος (για τον βρωμυλο οκ) ....τα αλλα ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ
πολλές φορές φταίνε τα πρακτορεία γιατί προς άγραν πελατών στην αγγελια μιας κοπέλας βάζουν υπηρεσίες τις οποίες δεν παρέχει η ίδια.
Στην προηγούμενή του Golden που δεν φιλούσε, το πρακτορείο έγραφε ότι κάνει cim...
Οταν της έδειξα την αγγελία με αφορμή το φιλί που δεν έδινε και είδε και το cim , φρίκαρε
Χάρη στα 1-0 του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και το 1-1 της Τρίπολης φουλαραμε τις μηχανές και σήμερα το πρόγραμμα έχει Λυδία και Μίλα !!!
Για την πρωτη έχω ακούσει καλά πράγματα απο φίλους εδώ για τη δευτερη είναι crash test
Ποια ρε?Η πρώτη γράψανε ότι είναι Τσουβαλα,Τώρα τελευταία τα γούστα σου είναι ίδια με του Φακιρη,τουλάχιστον να επισημαίνεις την ύπαρξη κοιλίας και τα πεσμένα βυζια!!!
Ποια ρε?
Η Λυδία?
Θα το κανα εγώ το κασκαντεριλίκι στη Μίλα αλλά έμπλεξα και δεν προλαβαίνω.Χάρη στα 1-0 του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και το 1-1 της Τρίπολης φουλαραμε τις μηχανές και σήμερα το πρόγραμμα έχει Λυδία και Μίλα !!!
Για την πρωτη έχω ακούσει καλά πράγματα απο φίλους εδώ για τη δευτερη είναι crash test
Ποια ρε?
Η Λυδία?
:'( Τόσο χάλια;Ελεεινίς......Ακόμα ξυπνάω κάποια βράδια λουσμένος σε κρύο ιδρώτα με την ανάμνηση της μαλακίας που έκανα.....Μόνο για ξεφτύλισμα, τίποτα άλλο....
Πάρε Michelle!Την έχουν κάνει test drive Azazel k Jimiadis k έφυγαν ευχαριστημενοι!Με γαμησατε