Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Αγαπητοί φίλοι όταν κάνετε μία κριτική φροντίστε η τιμή που γράφετε να συνάδει με τις υπηρεσίες που περιγράφετε...
Μπορεί μία επαγγελματίας επειδή πάνω από όλα είναι άνθρωπος να παρέχει υπηρεσίες περισσότερες σε κάποιον πελάτη από ότι θα έπρεπε για τα χρήματα που έχει πάρει...
Αν το γράψουμε εδώ μέσα θα δημιουργήσουμε δύο προβλήματα.
πρώτον μεταξύ της κοπέλας και του πρακτορείου της γιατί θα της ζητηθεί ο λόγος για τον οποίον παρέχει ανέξοδα περισσότερες υπηρεσίες και δεύτερον θα πάνε όλοι μετά και θα της ζητήσουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα ίδια χρήματα.

Είναι σύνηθες να κάνουμε περισσότερα από τα προβλεπόμενα με μία επαγγελματία αλλά δεν είναι σωστό να την εκθέτουμε

Φιλοξενούμενε παρατηρώ ότι, όλες όσες έρχονται στην πόλη δεν σου ξεφεύγει καμμία, δοκιμάζονται και αξιολογούνται.
Εύγε νέε μου!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αγαπητοί φίλοι όταν κάνετε μία κριτική φροντίστε η τιμή που γράφετε να συνάδει με τις υπηρεσίες που περιγράφετε...
Μπορεί μία επαγγελματίας επειδή πάνω από όλα είναι άνθρωπος να παρέχει υπηρεσίες περισσότερες σε κάποιον πελάτη από ότι θα έπρεπε για τα χρήματα που έχει πάρει...
πρώτον μεταξύ της κοπέλας και του πρακτορείου της γιατί θα της ζητηθεί ο λόγος για τον οποίον παρέχει ανέξοδα περισσότερες υπηρεσίες και δεύτερον θα πάνε όλοι μετά και θα της ζητήσουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα ίδια χρήματα.

Είναι σύνηθες να κάνουμε περισσότερα από τα προβλεπόμενα με μία επαγγελματία αλλά δεν είναι σωστό να την εκθέτουμε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Το λιγότερες πειράζει,όχι το περισσότερες  :huh:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Τα extra τα έκανε γιατί τον ερωτεύθηκε; Για διαφήμιση τα έκανε για να ανέβει η δουλειά της. Ασχέτως αν δεν τα κάνει στους επόμενους. Εξάλου τα extra όπως έχει πει το ίδιο το γραφείο είναι των κοριτσιών και δεν περεμβαίνει, οπότε κανένα πρόβλημα και εκεί.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τα extra τα έκανε γιατί τον ερωτεύθηκε; Για διαφήμιση τα έκανε για να ανέβει η δουλειά της. Ασχέτως αν δεν τα κάνει στους επόμενους. Εξάλου τα extra όπως έχει πει το ίδιο το γραφείο είναι των κοριτσιών και δεν περεμβαίνει, οπότε κανένα πρόβλημα και εκεί.
Για να κάνει τα έξτρα για διαφήμιση άρα ήξερε το ποιόν του πελάτη???Δήλαδή τι παίζει?  :o

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τίποτα δεν παίζει, ούτε υπονόησα κάτι για κάποιον.
Όχι ρε συ,δεν είπα αυτό...απλά λέω ότι για να γίνει αυτό που είπες πρέπει η κοπέλα να είναι πληροφορημένη ειδάλλως το κάνει για άλλο λόγο  :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Να πληροφορησω τους συναγωνιστες οτι το ΓΚΟΛΝΤΕΝ εκτος απο τις δυο που φαινονται στο ΕΣΚΟΡΤ ΝΙΟΥΖ,
εχει στη πολη μας και αυτη...

Περασα χθες απο το δωματιο να τη δω..
Ομορφη κοπελα ,προσχαρη,ομιλιτικη αλλα δεν τα βρηκαμε στις υπηρεσιες και αποχωρησα..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Καλησπέρα σύντροφοι. Θα συμφωνήσω με τον Φιλοξενούμενο, και θέλω να πω και αυτό. Καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς , όταν ανεβάζει μια κριτική για κοπέλα, να αναφέρει (έστω και στο περίπου) την ηλικία του. Διαφορετικά πράγματα αξιολογεί ο 25αρης,  διαφορετικά ο 40αρης και διαφορετικά ο 55αρης.Εγώ, πληροφοριακά είμαι , πλέον, 47.
ΥΓ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ, απλά, δεν υπάρχεις...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Να πληροφορησω τους συναγωνιστες οτι το ΓΚΟΛΝΤΕΝ εκτος απο τις δυο που φαινονται στο ΕΣΚΟΡΤ ΝΙΟΥΖ,

Ομορφη κοπελα ,προσχαρη,ομιλιτικη αλλα δεν τα βρηκαμε στις υπηρεσιες και αποχωρησα..

Λίγο ευγενικά λες ότι δεν τραβάει το κορίτσι...συμπτωματικά ήταν και η μόνη διαθέσιμη νωρίτερα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Λίγο ευγενικά λες ότι δεν τραβάει το κορίτσι...συμπτωματικά ήταν και η μόνη διαθέσιμη νωρίτερα...
Ειπα..η κοπελα ειναι ομορφη με καλο κορμι...οσο ειδα..
Απλα δεν φιλαει,κατι που γραφει στο σαιτ του γραφειου και
φοβηθηκα για περαιτερω περικοπες στις υπηρεσιες οσο προχωρουσε το εργο..

Απο την αρχη αυτη ζητησα γιατι μου εκανε εντυπωση οτι ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ
και δεν υπαρχει στο ΕΝ,και ηθελα να τσεκαρω..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ειπα..η κοπελα ειναι ομορφη με καλο κορμι...οσο ειδα..
Απλα δεν φιλαει,κατι που γραφει στο σαιτ του γραφειου και
φοβηθηκα για περαιτερω περικοπες στις υπηρεσιες οσο προχωρουσε το εργο..

Απο την αρχη αυτη ζητησα γιατι μου εκανε εντυπωση οτι ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ
και δεν υπαρχει στο ΕΝ,και ηθελα να τσεκαρω..

Αφού δεν φιλάει και τα κρατάει για τον γκόμενο ας τη χαρτζηλικώσει ο γκόμενος....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αφού δεν φιλάει και τα κρατάει για τον γκόμενο ας τη χαρτζηλικώσει ο γκόμενος....
Ας μη φιλαει...κανενα προβλημα,δικαιωμα της..
Δεν μπορει ομως να γραφουν kissing στο σαιτ τους..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Εσύ Πάλι,που πας ρε ταγάρι?
Βλέπεις ότι δεν έχει πρόσωπο,σε χρεώνει 120-130€ αντί για 60-70 αλλά Εσύ Εκεί,κύριος  :jerking:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Βλέπεις ότι δεν έχει πρόσωπο,σε χρεώνει 120-130€ αντί για 60-70 αλλά Εσύ Εκεί,κύριος  :jerking:
Το ξαναγραφω αν δεν το διαβασες..
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ..

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Παιδιά σήμερα αυτή τη κουβέντα είχα και γω με το Φακίρη.Δε φταίνε οι κοπέλες (συνήθως),τα πρακτορεία είναι που μαγειρεύουν τα πράγματα,αυτοί τα μπουρδουκλώνουν κι εμείς τα βάζουμε με τα κορίτσια γιατί εκείνη την ώρα που τρως το άκυρο με κάποιον θες να τα βάλεις...  :headbang:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλησπέρα σύντροφοι. Θα συμφωνήσω με τον Φιλοξενούμενο, και θέλω να πω και αυτό. Καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς , όταν ανεβάζει μια κριτική για κοπέλα, να αναφέρει (έστω και στο περίπου) την ηλικία του. Διαφορετικά πράγματα αξιολογεί ο 25αρης,  διαφορετικά ο 40αρης και διαφορετικά ο 55αρης.Εγώ, πληροφοριακά είμαι , πλέον, 47.
ΥΓ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ, απλά, δεν υπάρχεις...
Αδερφέ το έχω πει και θα το ξαναπώ:Οι υπηρεσίες είναι αντικειμενικές και δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία,εμφάνηση ή ότι άλλο.Τι σημασία έχει η ηλικία ή κάτι άλλο?Το παρέχει ή όχι?Αυτό μετράει,απλά!Μόνο η εμφάνηση και η συμπεριφορά είναι υποκειμενικά και καθένας τα αξιολογεί με το τρόπο του,σκεφτείτε το  ;)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αδερφέ το έχω πει και θα το ξαναπώ:Οι υπηρεσίες είναι αντικειμενικές και δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία,εμφάνηση ή ότι άλλο.Τι σημασία έχει η ηλικία ή κάτι άλλο?Το παρέχει ή όχι?Αυτό μετράει,απλά!Μόνο η εμφάνηση και η συμπεριφορά είναι υποκειμενικά και καθένας τα αξιολογεί με το τρόπο του,σκεφτείτε το  ;)
Διαφωνώ. Άλλα τα δικά σου κριτήρια (ως 75χρονου) κι άλλα τα δικά μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom