kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Εγώ γιατί βλέπω 250 την ώρα;
για το μισαωρο νομιζω εννοει ο φιλος
Εγώ γιατί βλέπω 250 την ώρα;
για το μισαωρο νομιζω εννοει ο φιλος
ΑνατιμήθηκεΕγώ γιατί βλέπω 250 την ώρα;
Αφού βρίσκει αιμοδότες καλά κάνειTωρα ναι είναι 250, το απόγευμα ήταν 170...
Αστεια πραγματα...
αφου ειναι απο αμπελοκηπους το μωρο ολο και κατι θα παιρνει!!! !!!Ο δίσκος με το φαγητο ηταν ακομα πανω στο τραπέζι;
Ο χυμός στο κομοδίνο;
Παντος κατι πρεπει να παίρνει,ειναι στα χαμένα,καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα λεμε
φιλε ενα πραγμα θα σου πω..εμεις οι αμπελοκηπιωτες βγαζουμε πουτανες και τραγουδιστες-στριες!!αφου ειναι απο αμπελοκηπους το μωρο ολο και κατι θα παιρνει!!! !!!
δεν ειναι κακο....φιλε ενα πραγμα θα σου πω..εμεις οι αμπελοκηπιωτες βγαζουμε πουτανες και τραγουδιστες-στριες!!
Κανεις ; νομιζω ο φιλος mallias κατι ανεφερε για την dasha!
ακου τον κασκαντέρ!! Και να περιμένεις να γράψει κανείς κάτι, τι θα καταλάβεις απο μία κριτική; Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα όπως και οι κοπέλες αυτες. Μία μπορει να σε γουσταρει και να έχει όρεξη να γαμηθει καλά και με άλλον όχι και να του βγει ξυνή. Οπότε πήγαινε και δοκίμασε, όπως έκανα και εγώ με την svyatoslava την πρώτη της μερα. Δυστυχώς δεν προλαβα να καθησω να γράψω τίποτα. Παρεμπιπτόντως, ακόμη στα μέρη μας τριγυρνάαει..Αν σε τρώει τόσο πολύ μην ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα άδικα, πήγαινε και δοκίμασε. Εγώ θα γράψω όταν φύγει.
ακου τον κασκαντέρ!! Και να περιμένεις να γράψει κανείς κάτι, τι θα καταλάβεις απο μία κριτική; Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα όπως και οι κοπέλες αυτες. Μία μπορει να σε γουσταρει και να έχει όρεξη να γαμηθει καλά και με άλλον όχι και να του βγει ξυνή. Οπότε πήγαινε και δοκίμασε, όπως έκανα και εγώ με την svyatoslava την πρώτη της μερα. Δυστυχώς δεν προλαβα να καθησω να γράψω τίποτα. Παρεμπιπτόντως, ακόμη στα μέρη μας τριγυρνάαει..
χαχα καλά κάνει το κορίτσι, να μην βγουν λεφτα προς τα έξω !!Τονώνει την αγορά της πόλης....έ ρε κωλόγεροι σας τα τρώνε τα πιπίνια....
χαχα καλά κάνει το κορίτσι, να μην βγουν λεφτα προς τα έξω !!
η καλυτερη επενδυση για τον κωλογερο, οτι προλαβει τωρα, τι να τα κανει τα λεφτα πια στην ψωροκωσταινα , οπου και να τα βαλεις θα στα φαει ο Κρατος, μαζι του θα τα παρει; ...λοιπον ας τα φαει το κοριτσιΜε Mercedes την κυκλοφορεί ο σκατόγερος.....πρέπει να της έσταξε καλό πακέτο και την έκλεισε για 2-3 μέρες....