Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.439
Πόντοι
26.096
Θέλω το χρόνο μου αδερφέ... Δεν είμαι πιτσιρικάς (όπως οι αξιότιμοι κκ. Yorkie, Τάκης Μπούκας κ.α.) για να μου σηκώνεται κατά παραγγελία... Άσε που είμαι και αγαπούλης ο πούστης και θέλω και τις αγκαλίτσες μου... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:grouphug: :grouphug: :grouphug:

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
Σάββατο εάν βγεις στα γνωστά μαγαζιά της παραλίας σίγουρα της πετυχαίνεις. Πάντως έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον ευατό της. Αυτό υ που έγραψε ο παραπάνω φίλος είναι 100% δεδομένο. "Χάρη σου κάνω που με πηδάς". Όταν την πήρα λεφτά θα της έδινε στο τέλος. Είπα μία να φύγω χωρίς να αφήσω ευρώ. Σαν καλό πουτανάκι που το μαζεύεις το πηδάς και μετά άντε στην μάνα σου...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Σάββατο εάν βγεις στα γνωστά μαγαζιά της παραλίας σίγουρα της πετυχαίνεις. Πάντως έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον ευατό της. Αυτό υ που έγραψε ο παραπάνω φίλος είναι 100% δεδομένο. "Χάρη σου κάνω που με πηδάς". Όταν την πήρα λεφτά θα της έδινε στο τέλος. Είπα μία να φύγω χωρίς να αφήσω ευρώ. Σαν καλό πουτανάκι που το μαζεύεις το πηδάς και μετά άντε στην μάνα σου...

Δε σου κάθησε τσάμπα και είπες να την εκδικηθείς τύπε;

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
Χάρη της κάνω... Της ανεβάζω την πελατεία. Αν και έχει ήδη μεγάλη ;)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Χάρη της κάνω... Της ανεβάζω την πελατεία. Αν και έχει ήδη μεγάλη ;)

Έλα πες της αλήθεια, την πέτυχες σε κλαμπ και δε γύρισε να σε κοιτάξει αν και την έχεις πηδήξει... :jerking:
Πάνε μια βόλτα προς Αξιό και βούτα μέσα, έχει κατεβάσει και νερό...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
1. Φάτσα: υπέροχη.
2. Σώμα: φοβερό.
3. Συμμετοχή στο σεξ... Άλλη ερώτηση παρακαλώ (πρωτοβουλίες 0 και μόνο που δεν σου λέει ότι σου κάνει και χάρη που την πηδάς)
4. Επικοινωνία : Μόνο κατα τη διάρκεια του σεξ δεν έπαιζε με το κινητό της (παίζει να το έκανε όταν την είχα σε reverse cowgirl αλλά δεν είμαι και σίγουρος)
Ελπίζω να σε κάλυψα

Ουτε για 50€ δεν αξίζει ,οσο για τη φάτσα που γράφεις,σιγα τα ουα!!!
Φαση στουντιοκοριτσου που βιάζεται και πραγματικα όλη την ωρα κοιτάει ποιος εκανε λαικ τη χθεσινη φωτο στο ντογκς,ασε μας κουκλίτσα μου...

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
Έλα πες της αλήθεια, την πέτυχες σε κλαμπ και δε γύρισε να σε κοιτάξει αν και την έχεις πηδήξει... :jerking:
Πάνε μια βόλτα προς Αξιό και βούτα μέσα, έχει κατεβάσει και νερό...

:lheel:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ώρα για τατουάζ.... :rockon: :rockon: :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ουτε για 50€ δεν αξίζει ,οσο για τη φάτσα που γράφεις,σιγα τα ουα!!!
Φαση στουντιοκοριτσου που βιάζεται και πραγματικα όλη την ωρα κοιτάει ποιος εκανε λαικ τη χθεσινη φωτο στο ντογκς,ασε μας κουκλίτσα μου...
:rockon: :rockon: :rockon: αντε ρε αζα που εισαι χαθηκες

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Ενημέρωση για τις τουρίστριες, αν και δεν ξέρω για ποιούς τα γράφω....εδώ ο άλλος ο μαλάκας δεν τα βρήκε με την ελληνίδα και άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της για να την εκθέσει... :jerking:
Μετά την τατουφορούσα Kira, το τσουτσούνι μου ήθελε κι' άλλο μεζέ.....
Η κουνελόφατσα Κορέας μαζί με την άλλη Κίρα μετακόμησαν στο ρωσσοπόντιο οπότε βαριόμουν να τρέχω μέχρι εκεί. Η κουνελόφατσα μάλιστα ήθελε 200 για να δώσει κώλο για μισή ώρα.... :jerking: Πήρε ένα ευγενικό άκυρο, όποιος θέλει θα την ξεκωλιάσει σε λίγες μέρες στην πρωτεύουσα.

Αυτό το λολάδι δεν απαντάει....και μάλλον καλύτερα γιατί τσουβάλα την κόβω.

Αυτό το λολάδι.... ακόμα έψαχνε για ξενοδοχείο... :headbang: και ρώταγε εμένα πού μπορεί να πάει να μείνει...(δεν της πρότεινα να έρθει σπίτι μου)....

Ακολουθεί review για την τατουφορούσα....

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Ενημέρωση για τις τουρίστριες, αν και δεν ξέρω για ποιούς τα γράφω....εδώ ο άλλος ο μαλάκας δεν τα βρήκε με την ελληνίδα και άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της για να την εκθέσει... :jerking:
Μετά την τατουφορούσα Kira, το τσουτσούνι μου ήθελε κι' άλλο μεζέ.....
Η κουνελόφατσα Κορέας μαζί με την άλλη Κίρα μετακόμησαν στο ρωσσοπόντιο οπότε βαριόμουν να τρέχω μέχρι εκεί. Η κουνελόφατσα μάλιστα ήθελε 200 για να δώσει κώλο για μισή ώρα.... :jerking: Πήρε ένα ευγενικό άκυρο, όποιος θέλει θα την ξεκωλιάσει σε λίγες μέρες στην πρωτεύουσα.

Αυτό το λολάδι δεν απαντάει....και μάλλον καλύτερα γιατί τσουβάλα την κόβω.

Αυτό το λολάδι.... ακόμα έψαχνε για ξενοδοχείο... :headbang: και ρώταγε εμένα πού μπορεί να πάει να μείνει...(δεν της πρότεινα να έρθει σπίτι μου)....

Ακολουθεί review για την τατουφορούσα....

Πήγες στην έτερη του EOG? δεν σε προλαβα? αν σε προλαβα ΜΗΝ ΠΑΣ. Ηττα μεγάλη.

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Συναντηση σημερα με Ria Hot οπως προαναφερθηκε θα συμφωνησω και εγω συμμετοχη 0 και φυσικα χαρη σου κανω που σου καθομαι... ωραιο μωρο δε λεω σωμα φατσα για τα γουστα μου τελεια... νομιζω τσαμπα πηγε η αργια σημερα...

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Συναντηση σημερα με Ria Hot οπως προαναφερθηκε θα συμφωνησω και εγω συμμετοχη 0 και φυσικα χαρη σου κανω που σου καθομαι... ωραιο μωρο δε λεω σωμα φατσα για τα γουστα μου τελεια... νομιζω τσαμπα πηγε η αργια σημερα...

Ο δίσκος με το φαγητο ηταν ακομα πανω στο τραπέζι;
Ο χυμός στο κομοδίνο;
Παντος κατι πρεπει να παίρνει,ειναι στα χαμένα,καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα λεμε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom