sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
ωραίο στενο κωλαράκι πάντωςΤελευταία φορά που την είδα είχε χαλάσει πολύ η συμπεριφορά της....την κάναμε ντίβα και αυτή...
ωραίο στενο κωλαράκι πάντωςΤελευταία φορά που την είδα είχε χαλάσει πολύ η συμπεριφορά της....την κάναμε ντίβα και αυτή...
Για κιρα από Αθηνα τζιφος ..κάνεις δεν την δοκίμασε τόσες μέρες ;
Θα μας έρθει αγαμητη :S
@mallias ή άλλη κιρα πήρε παράταση
Καλυσπερα παιδια..Καμια προσφατη πληροφορια για την Ευα εχουμε...
Η Kira Eog έχει ξαναέρθει και έχει κριτική. Αν έχει το υφάκι που περιγράφεται στην κριτική τότε αγάμητη να μείνει....
Η άλλη μάλλον κόβει λεφτά οπότε...Εγώ την είδα 2 φορές, πέρασα πολύ καλά, για μένα τελείωσε.
Να σημειώσω πως ότι αναφέρει ο Νικηφόρος για την κατάσταση του δωματίου είναι ακριβές...βομβαρδισμένο τοπίο....
Καλυσπερα παιδια..Καμια προσφατη πληροφορια για την Ευα εχουμε...
Βασικα δουλευει στη χαση και στη Φεξη ..
Καλη αλλα θα ελεγα τα 150 είναι ποιο σωστη τιμη
Καλη πιπα Ρουμανικης σχολής ..και απ οσο παρατηρησα μαλον χαλασανε τον συνεταιρισμο με την Μαρλεν
σιγουρα παντως δεν θα κλαψει καποιος τα λεφτα του
Έτσι εξηγείται λοιπόν ... Είχα στείλει δύο φορές για ντούο με Μαρλέν και Εύα τους προηγούμενους μήνες όταν ήταν συγχρόνως Θεσσαλονίκη και δεν μου είχαν απαντήσει καν ...
Ε ναι μαλον για αυτό
ασε φιλε ..είναι να κλαιμε με μαυρο δακρυ ..δυο καλα ντουο υπηρχαν και εχουν εξαφανιστεί και τα δυο
Βανέσα - Μπιάνκα το άλλο; Έτσι;
Εγω που δοκιμασα και τα δυο διδυμα λεω οτι ειναι αμφοτερα δυνατα..Βανεσα Γκιουζελ ..με Μπιανκα δεν την ειχα παρει αν και πολλοι λενε ότι το Βανεσα Μπιανκα ηταν καλυτερο
Αξίζει ;