sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Είναι πολύ όμορφο το πουτανάκι...τώρα χωρίς το φωτοσοπ δεν ξέρω αλλά αυτό που βλέπω είναι γιάμμυερχεται πανω κατι καλο,οπως φαινεται....
Είναι πολύ όμορφο το πουτανάκι...τώρα χωρίς το φωτοσοπ δεν ξέρω αλλά αυτό που βλέπω είναι γιάμμυερχεται πανω κατι καλο,οπως φαινεται....
Είναι πολύ όμορφο το πουτανάκι...τώρα χωρίς το φωτοσοπ δεν ξέρω αλλά αυτό που βλέπω είναι γιάμμυ
Αυτή στην Ταϊλάνδη την παίρνεις 1500 bht=39,5€ longtime κ δω ζητάει 200 την ώρα!
OMG, WTF, BFF και LFE μαζί... τί είν' τούτο ωρέ; Με τάντρα και μαλακίες;
τρε μπιεν, πολύ καλά δηλαδή μον φρερ (αδερφέ)Lavio επειδή στα γαλλικά δε πήγα μήπως διάβασες τίποτις για την ομορφούλα?
Αυτή στην Ταϊλάνδη την παίρνεις 1500 bht=39,5€ longtime κ δω ζητάει 200 την ώρα!
thanks manτρε μπιεν, πολύ καλά δηλαδή μον φρερ (αδερφέ)
Από κορμί καλή είναι αλλά από φάτσα μου κάνει για φιλλιπινέζα υπηρέτρια :-
Από κορμί καλή είναι αλλά από φάτσα μου κάνει για φιλλιπινέζα υπηρέτρια :-
Καλά είναι να της τον μπήξεις αλλά ζητάει +100 για άναλ όπως με ενημέρωσε προ ολίγουΕμένα μου αρέσει το κίτρινο κρέας...
Με φαντασιώνομαι ήδη να της τον μπήξω στην κωλοτρυπίδα...
Δλδ για outcall 250 + 50 ταξί + 100 anal = 400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά είναι να της τον μπήξεις αλλά ζητάει +100 για άναλ όπως με ενημέρωσε προ ολίγου
Άσε το outcall,πάρε incall να σου βγει 300 μόνο,its a bargainΔλδ για outcall 250 + 50 ταξί + 100 anal = 400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη πολη μας λεφτα υπαρχουν..Ρε σείς λεφτά υπάρχουν!!!
σωστος ...προεβλεψες ομως οτι θα ερθει γραφειο, για να δουμε...αληθεια ο αζα που χαθηκε;;Στη πολη μας λεφτα υπαρχουν..
Καλα μουνια δεν υπαρχουν...
:S
Μεχρι τις γιορτες ειπαν....περιμενουμε..σωστος ...προεβλεψες ομως οτι θα ερθει γραφειο, για να δουμε...αληθεια ο αζα που χαθηκε;;