ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Βγαινοντας χτες βραδι για την καθιερωμενη ξυδοκατασταση περασα απο το χοτελι του mr ρωσοποντ στην παραλιακη για να δω την λαουρα αν και ειχα απο πριν φουλ υποψια για μεγαλο φωτοσοπ λογο εμπειριας και δεν διαψευτικα καθολου!!ενα κοριτσακι αβαφο με χαλια χαρακτηριστικα αδυνατη δεν λεω αλλα πολυ μακρια απο αυτο που δειχνη η φωτο της!!!μου λεει δεν θα κατσεις και μου κραταει το χερι.της λεω για ενα 50ρι καλα εισαι αλλα για ουτε φραγκο παραπανω.τελος παντων της λεω πες το γραφειο σου να παει να γαμηθη και αν θελει να βαζει φωτογραφιες να βαζει τουλαχιστον καποιες που ειναι και λιγο αληθινες και οχι τετοιες απατες οπως σαν την δικια σου.αυτα τα λιγα.
Βγαινοντας χτες βραδι για την καθιερωμενη ξυδοκατασταση περασα απο το χοτελι του mr ρωσοποντ στην παραλιακη για να δω την λαουρα αν και ειχα απο πριν φουλ υποψια για μεγαλο φωτοσοπ λογο εμπειριας και δεν διαψευτικα καθολου!!ενα κοριτσακι αβαφο με χαλια χαρακτηριστικα αδυνατη δεν λεω αλλα πολυ μακρια απο αυτο που δειχνη η φωτο της!!!μου λεει δεν θα κατσεις και μου κραταει το χερι.της λεω για ενα 50ρι καλα εισαι αλλα για ουτε φραγκο παραπανω.τελος παντων της λεω πες το γραφειο σου να παει να γαμηθη και αν θελει να βαζει φωτογραφιες να βαζει τουλαχιστον καποιες που ειναι και λιγο αληθινες και οχι τετοιες απατες οπως σαν την δικια σου.αυτα τα λιγα.
αυτό που ανεξάρτητες ζητανε 200αρια είναι πραγματικα κωμικο...
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι για outcall έχει μίνιμουμ 2 ώρες (500 ευρώ) + ταξί (άλλα 50) + 50 για CIM , δλδ 600 ευρώ για 2 ώρες.......Το κωμικό είναι αυτά που ζητάει στο μισάωρο....Έχει και φωτό από 2 διαφορετικές κοπέλες...
Ωραίος παίχτη,ευχαριστούμε για τις ινφοΕγραψα ριπορτ αλλα δεν εμφανιστηκε τιποτα!! Επισκεψη προ 8-9 ημερων στην Δεν ειναι αυτη στις φωτο αλλα της μοιαζει.Ψηλη,ξανθια με βυζια στιλ τορπιλες(εμενα δεν μου αρεσαν,υποκειμενικο αυτο).Παμε στα ασχημα(στα πολυ ασχημα!).Απαραδεκτη συμπεριφορα.Ελα,μπες,πιπα λιγο με προφυλαξη,κουνιεμαι οπως θελω,χτυπιεμαι λιγο,σε χαιδευω ατσαλα και καλα παθιασμενα,φιλια με γλωσσα δεν εχει,αντε να τελειωνουμε.Σε 20 λεπτα ειχα φυγει αλλιως θα την εδερνα.Για δευτερο γυρο δεν ασχοληθηκα καν.Αν δεν το γουσταρεις οφειλεις να εισαι εστω λιγο επαγγελματιας αλλιως κατσε σπιτι σου.
Πνίγηκε και στη δουλειά και άργησε να το διορθώσει...άλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ
Αυτή μάλλον κατάλαβε τη μαλακία που έγραψε για το μισάωρο και το διόρθωσε.
Αυτή μάλλον κατάλαβε τη μαλακία που έγραψε για το μισάωρο και το διόρθωσε.
Πνίγηκε και στη δουλειά και άργησε να το διορθώσει...άλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ
Πάλι σε τρώει ο κώλος σου μου φαίνεται.......Κατάφερε κανείς να επικοινωνήσει;
Πάλι σε τρώει ο κώλος σου μου φαίνεται.......
Όλων μας τρώει...
Προσπάθησα άλλα τζίφοςΚατάφερε κανείς να επικοινωνήσει;