mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 194
- Like
- 25.344
- Πόντοι
- 33.818
το θεμα ειναι οτι αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε..εγω επελεξα να μην παιρνω αλλο τους τελευταιους μηνες για αυτους τους λογους!!
δεν εχει ομως σημασια τι κανω εγω..ο καθενας μπορει να περασει καλα εκει που δεν περασε ο αλλος.
το ριτς ειναι φτηνο και χρειαζομασταν εδω πανω ενα φτηνο...τωρα οποιος θελει παιρνει και εξτραδακια και ανεβαζει την τιμη..οποιος θελει παιρνει το απλο.
ειναι στην επιλογη του καθενος!!
Χωρίς να θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση με κανέναν, να με συγχωρέσετε αλλά είστε λάθος.
"το θεμα ειναι οτι αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε" όχι, το θέμα είναι να έχουμε και άλλες επιλογές.
Και ξαναλέω, διαβάζω απόψεις αρνητικές από φίλους που δεν έτυχε να δοκιμάσουν ούτε μία, τί κρίνετε ρε παιδιά....από τις φωτογραφίες;
"το ριτς ειναι φτηνο" Το golden είναι φτηνότερο. Εκτός αν θεωρείτε σοβαρές προτάσεις όσες έφερε το ριτς το τελευταίο εξάμηνο, με μια δυο εξαιρέσεις. Το golden που υστερεί δηλαδή;
Και μη μου πείτε εσείς όλοι οι αρχοντογαμιάδες ναούμε ότι παίρνετε "εξτραδάκια" από τις κοπέλες του ριτς και θα έρθει το γραφείο του κώλου και θα χαλάσει την πιάτσα με έξτρα χρεώσεις. Κριτικές υπάρχουν και τα διαβάζουμε.
Άντε να συμφωνήσω ότι και τα 2 είναι μετριότητες, το να υπάρχει άλλη μια επιλογή ποιόν από μας βρίσκει αντίθετο;
Στην τελική όποιος δεν θέλει δεν ψωνίζει.
Δεν κρεμόμαστε ούτε από το golden ούτε από το ριτς. Έχει και αλλού πορτοκαλιές....
Αν και πιστεύω πως δεν θα έρθουν ξανά....