Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
το θεμα ειναι οτι αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε..εγω επελεξα να μην παιρνω αλλο τους τελευταιους μηνες για αυτους τους λογους!!
δεν εχει ομως σημασια τι κανω εγω..ο καθενας μπορει να περασει καλα εκει που δεν περασε ο αλλος.
το ριτς ειναι φτηνο και χρειαζομασταν εδω πανω ενα φτηνο...τωρα οποιος θελει παιρνει και εξτραδακια και ανεβαζει την τιμη..οποιος θελει παιρνει το απλο.
ειναι στην επιλογη του καθενος!!

Χωρίς να θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση με κανέναν, να με συγχωρέσετε αλλά είστε λάθος.
"το θεμα ειναι οτι αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε" όχι, το θέμα είναι να έχουμε και άλλες επιλογές.
Και ξαναλέω, διαβάζω απόψεις αρνητικές από φίλους που δεν έτυχε να δοκιμάσουν ούτε μία, τί κρίνετε ρε παιδιά....από τις φωτογραφίες;
"το ριτς ειναι φτηνο" Το golden είναι φτηνότερο. Εκτός αν θεωρείτε σοβαρές προτάσεις όσες έφερε το ριτς το τελευταίο εξάμηνο, με μια δυο εξαιρέσεις. Το golden που υστερεί δηλαδή;
Και μη μου πείτε εσείς όλοι οι αρχοντογαμιάδες ναούμε ότι παίρνετε "εξτραδάκια" από τις κοπέλες του ριτς και θα έρθει το γραφείο του κώλου και θα χαλάσει την πιάτσα με έξτρα χρεώσεις. Κριτικές υπάρχουν και τα διαβάζουμε.
Άντε να συμφωνήσω ότι και τα 2 είναι μετριότητες, το να υπάρχει άλλη μια επιλογή ποιόν από μας βρίσκει αντίθετο;
Στην τελική όποιος δεν θέλει δεν ψωνίζει.
Δεν κρεμόμαστε ούτε από το golden ούτε από το ριτς. Έχει και αλλού πορτοκαλιές....
Αν και πιστεύω πως δεν θα έρθουν ξανά....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.342
Πόντοι
24.346
Ρε Τζουτζούκο , ήθελα να το γράψω από καιρό... Είσαι αστέρι ρε αδερφέ. Δεν προφταίνει κάποιος να ρωτήσει για την οποιαδήποτε γυναίκα, και κατευθείαν ποστάρεις link .... Σου απονείμω , δημοσίως , τα εύσημα, και δηλώνω ευτυχής που σε γνωρίζω και προσωπικά....
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Που πήγες ρε Goldy  μας άφησες με το πουλί στο χέρι.  Πήρε κανείς NICOLE?  Είδα τις κριτικές  σε στούντιο αλλά δεν με κάλυψαν

nimo70

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Που πήγες ρε Goldy  μας άφησες με το πουλί στο χέρι.  Πήρε κανείς NICOLE?  Είδα τις κριτικές  σε στούντιο αλλά δεν με κάλυψαν

Την Νικολε την πηρα τον Ιουνη στα 180, ενω το ειχε στα 160 πιο πριν ειχε κατεβει με την Ρια η οποια επαιζε στα ιδια σκαμπανεβασματα :s&m_3:.

Ως παρουσια....οι φωτο ειναι παλιες, απο κοντα εχει σαφως παραπανω κιλα, στο προσωπο τα ιδια γενικα δεν ειναι φρεσκια παρουσια και σιγουρα δεν ειναι 24..

Στον αγωνα.... ειναι για PSE εχει διαθεση να σε ικανοποιησει με καλη πιπα,αντεχει σε δυνατο σφυροκοπηπα,με καλα στησιματα χωρις να αποφευγει κατι...γενικα ειναι ορεξατη.Μειονεκτημα ειναι οτι βγαζει μια προσποιητη καυλα σε μεγαλο βαθμο που με χαλαει γενικα .

Προσωπικα δεν την ξανασυναντω και ουτε την συστηνω νομιζω στα λεφτα που ειναι υπαρχουν πολυ καλυτερες κοπελες.  :hi: 

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Ρε Τζουτζούκο , ήθελα να το γράψω από καιρό... Είσαι αστέρι ρε αδερφέ. Δεν προφταίνει κάποιος να ρωτήσει για την οποιαδήποτε γυναίκα, και κατευθείαν ποστάρεις link .... Σου απονείμω , δημοσίως , τα εύσημα, και δηλώνω ευτυχής που σε γνωρίζω και προσωπικά....
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Αιδοιολειχε τα παραλες. Το κακο ειναι οτι της ξερω απο αναφορες και οχι επειδη της εχω παρει. Δεν εχω τι να κανω και τοχω ριξει στο διαβασμα  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Χωρίς να θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση με κανέναν, να με συγχωρέσετε αλλά είστε λάθος.
"το θεμα ειναι οτι αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε" όχι, το θέμα είναι να έχουμε και άλλες επιλογές.
Και ξαναλέω, διαβάζω απόψεις αρνητικές από φίλους που δεν έτυχε να δοκιμάσουν ούτε μία, τί κρίνετε ρε παιδιά....από τις φωτογραφίες;
"το ριτς ειναι φτηνο" Το golden είναι φτηνότερο. Εκτός αν θεωρείτε σοβαρές προτάσεις όσες έφερε το ριτς το τελευταίο εξάμηνο, με μια δυο εξαιρέσεις. Το golden που υστερεί δηλαδή;
Και μη μου πείτε εσείς όλοι οι αρχοντογαμιάδες ναούμε ότι παίρνετε "εξτραδάκια" από τις κοπέλες του ριτς και θα έρθει το γραφείο του κώλου και θα χαλάσει την πιάτσα με έξτρα χρεώσεις. Κριτικές υπάρχουν και τα διαβάζουμε.
Άντε να συμφωνήσω ότι και τα 2 είναι μετριότητες, το να υπάρχει άλλη μια επιλογή ποιόν από μας βρίσκει αντίθετο;
Δεν κρεμόμαστε ούτε από το golden ούτε από το ριτς. Έχει και αλλού πορτοκαλιές....
συμφωνω μαζι σου..το ιδιο λεμε..φιλτατε μαλλια μου.οπως εγραψες εσυ..το θεμα ειναι να εχουμε και αλλες επιλογες..δεν εχουμε ομως..αρα στα λογια μου ερχεσαι..αυτα εχουμε με αυτα θα πορευτουμε..κανονιζουμε ταξιδακι αθηνα να γουσταρουμε;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Είμαι Αθήνα ήδη... :rockon: :rockon: :rockon:

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.250
Πόντοι
5.676

Η Nicole στο στούντιο ήταν καλή.
Μπαμπάτζικο καλοσχηματισμένο.

Το 200αρι υπερβολικό μου φαίνεται πάντως.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Νομίζω πως ακριβώς αυτό λέμε και μεις με το Τζίμη,δεν βλέπω που διαφωνούμε... :dunno: :dunno: :dunno: Απλά δεν ονομάζουμε το δήθεν φθηνό και καλό απαραιτήτως  ;) Τι έγινε ρε συ μετανάστευσες?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Νομίζω πως ακριβώς αυτό λέμε και μεις με το Τζίμη,δεν βλέπω που διαφωνούμε... :dunno: :dunno: :dunno: Απλά δεν ονομάζουμε το δήθεν φθηνό και καλό απαραιτήτως  ;) Τι έγινε ρε συ μετανάστευσες?

Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν. Και 1 χρόνο να τα γράφουμε νόημα δεν θα βγεί. Δοκίμασε και τα ξαναλέμε. Αν και ξαναλέω, σιγά μην επιστρέψει το golden Θεσσαλονίκη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν. Και 1 χρόνο να τα γράφουμε νόημα δεν θα βγεί. Δοκίμασε και τα ξαναλέμε. Αν και ξαναλέω, σιγά μην επιστρέψει το golden Θεσσαλονίκη.
Εντάξει,μη βαράς αφεντικό,  :grin: :grin: :grin:

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1

Τέτοιες τιμές θέλουμε , Τέλος.

Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω , όταν υπάρχουν τέτοιες τιμές λες κάνω την δοκιμή και δεν χαλιέμαι κιόλας, γιατί τα 200 και τα 180 τα κλαις και καλό ακόμα να είναι , στον ποπό σου έχει το αποτύπωμα του χεριού τους (στάμπα ανεξίτηλη)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom