kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ναι μαλλον αυτη ειναι...Νομιζω Αλεξανδρα, πρεπει να ειχε γραψει κριτικη ο Γιορκι
ναι μαλλον αυτη ειναι...Νομιζω Αλεξανδρα, πρεπει να ειχε γραψει κριτικη ο Γιορκι
Πολύ δουλειά φαίνεται έπεσε σήμερα.o καβαλάρης έγραψε :".καταληγω στο λενακι που ηταν σαν να την ήξερα καμια δεκαετια .απιστευτο γκομενακι με φοβερο κορμι λογο μπαλετου και χορου απο οτι με ειπε και τρομερη στην δουλεια της"
μεγάλη απόσταση η μία άποψη με την άλλη. (χωρίς να υπονοώ κάτι κακό)
Παραδόξως όσοι γράφανε για εκπτώσεις στο σέρβις δεν είχαν δοκιμάσει ούτε μία....Μάλλον μας χάλούσαν οι λίγο πιο προσγειωμένες παρουσιάσεις των κοριτσιών που δεν ήταν κάργα πειραγμένες και δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές.
Εγώ ξαναλέω ότι όποια πρόλαβα να πάρω ήταν αξιοπρεπέστατη σε σχέση πάντα με τα άλλα 2 γραφεία του κώλου που έχουμε στη Θεσσαλονίκη.
Δεν είχα πάρει αλλά κάπως έτσι όπως λέει ο παίχτης τα θυμάμαι και'γω...τέσπα.ας μην ασχοληθούμε άλλοΩραία νέα!!! αν και από αυτές που μας είχε φέρει μόνο μια άξιζε (βερονικα) και αυτήν την είχαν βάλει σε μια τρύπα...
anyway..ίδωμεν
υ.γ. το βραδάκι έκλεισα με Helen ..αν πάει κάποιος νωρίτερα, ας ενημερώσει αν θέλει
Ξαναρωτάω.Δεν είχα πάρει αλλά κάπως έτσι όπως λέει ο παίχτης τα θυμάμαι και'γω...τέσπα.ας μην ασχοληθούμε άλλο
λοιπον μετα απο ποτακι με μπουξο φακηρη κ αζαζελ.λεω να κλεισω την λενα γιατι το κατω το κεφαλι ειχε γκαυλεσ.εποικοινονια ευκολη με 2 μην κληστηκε το ραντεβου στησ 1.30.χαιρεταω τα αλλα τα πομακια κ παω προσ βαρδαρη που ειναι το λενακι.μην κ στο δωματειο πανω.ανοιγη η πορτα βλεπω ενα μωρακι με ενα δυχτιοτο που παθενο κοκομπλοκ.περναω δινω το παραβολω κ παω για μπανακι.μεχρι εδω ολα καλα.κ απο εδω κ μετα ηταν σοου.ξαπλωνω στο κρεβατι την ακγαλιαζω την φιλαω στο λαιμο κ στην γυρω περοιοχη κ παω να κλεψω κανα γλωσοφιλω με λεει οχι φιλακια.πρωτο μπαμ δεν γαμασ παμε παρακατω.παω να την κανω γλιφομουνι κ με ερχετε μια μποχα σαν χαλασμενο τυρι.δευτερο μπαμ.την λεω κανε πιπα κ ξεκιναη μια πιπα ρηχη κ με πολλη χερι.τησ εξηγω οτι δεν ηρθα για να με τραβηξησ μαλακια αν ηταν το εκανα κ μονοσ μου.ξαναξεκειναη μια πιπα ανουσια χωρισ τιποτα.λεω δεν γαμασ αφου εδωσα το κασερι ασ κατσω να βγαλω τα χοντρα.τριτο μπαμ.την βαζω στα 4 να δω λιγο το κωλαρακιτησ πασ κ παρη τα πανω του ο παππουσ γιατι ειχε πεθανη.οπωσ την ειχα βαζω δαχτυλακι στο μουνακι τησ κ πεταγετε σαν ελατιριο κ φευγη στο μπανιο.τετερτο μπαμ λεω τι εγινε κ με ερχετε το λενακι μεσα στα κλαματα .την ρωταω γιατι κλαισ κ με λει ποναω.απο εκει κ μετα αρχισε να παιζη με το κηνιτο για να περαση η ωρα. ημουν ετοιμοσ να την ριξω καμια φαπα αλλα εστειλα μην στο γραφειο για το τι γινεται με απαντανε σε παρακαλω η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα κ αν θελετε περαστε αυριο να σασ δωσω τα λεφτα η αλλη κοπελα.με τα πολα πηρα πισω τα μισα κ την εκανα με κατεφασμενα τα σκελια ογδοντα ευρω για 5 λεπτα αεροπιπα.για αυτο απο των παππου μαυρο στα σιτιτουρια κ μακρια απο το ριτσ απατη κανονικη
οι μισες ητανε κομοδινα τοτε..και οι αλλες μισες απλα ομορφουλες...με εξαιρεση παντα 1-2...κι αυτες που πραγματικα σκεφτοσουνα να παρεις,αν αθροιζες και ηθελες φουλ υπηρεσιες τοτε εφταναν τα υπολοιπα ακριβα σδιτιτουρια...ειναι αναλογα τι θελεις...!!με μια προταση που τα λεει ολα...Όταν είχαν έρθει,λέγαμε με το Τζιμιάδη για το ότι πρέπει να υποστηρίξουμε το καινούργιο γραφείο που έχει καλύτερες τιμές κλπ,αλλά τελικά θυμάμαι οτι είχανε καλές τιμές λόγω "εκπτώσεων" στο σέρβις και στην ποιότητα των κοριτσιών.Αν δεις τι γραφότανε στο φόρουμ εκείνο το καιρό για τις συναντήσεις με κάποια από τα κορίτσια θα με θυμηθείς ;)
σορρυ για το χαιτζακ απο θεσσαλονικη για αθηνα αλλα εμεις εδω πανω αγαπαμε και ποναμε και το λεμε!!κουλα μ ακουυυυς..πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!!!Σόρρυ για το χαιτζακ από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη αλλά έχουμε λίγο πρόβλημα με τους παίκτες τυπου "δεν εχω ξαναγαμήσει τέτοιο μωρό στην ζωή μου, το σέρβις λίγο χλαπάτσα αλλά εμένα μου έφτανε που την κύτταζα να μου λέει μή το ένα μή το άλλο...."....
Για κάποιους από μας αυτου του τύπου οι κριτικές είναι για τον πούτσο... και αυτές οι τύπισσες, όσο όμορφες και νάναι, είναι πεταμένα λεφτά....
Σας παρακαλώ, ας ανεβάσουμε λίγο τον πήχυ των απαιτήσεων....
Αδερφέ συγγνώμη, αλλά δεν μας τα λες καλά. Όπως επί λέξει αναφέρεις : ¨δεν σε προδιαθέτει για αχαλίνωτο sex. Είναι κάπως κουμπωμένη και αγχωμένη ......Από υπηρεσίες όχι πολλά πράγματα, πίπα ρηχή και με το χέρι, στο γαμήσι παθητική,¨ αλλά καταλήγεις :όταν έχεις αγκαλιά ένα τέτοιο φρέσκο κορμί, καμία σχέση με Ελληνικό DNA, σε κάποια πράγματα μπορείς να κάνεις και υποχωρήσεις.Ανάμικτα τα συναισθήματα από τη χθεσινή συνάντηση με το Λενάκι.
Ενώ πρόκειται για ένα θεόμουνο εντούτοις δεν σε προδιαθέτει για αχαλίνωτο sex. Είναι κάπως κουμπωμένη και αγχωμένη, λόγω του ότι είναι η πρώτη της φορά στη δουλειά όπως είπε, αλλά πάντα με ένα ωραίο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπο της.
Από υπηρεσίες όχι πολλά πράγματα, πίπα ρηχή και με το χέρι, στο γαμήσι παθητική, αλλά ρε παιδιά όταν έχεις αγκαλιά ένα τέτοιο φρέσκο κορμί, καμία σχέση με Ελληνικό DNA, σε κάποια πράγματα μπορείς να κάνεις και υποχωρήσεις.
Κάθε πότε εξάλλου μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε τέτοια μωρά;
Φιλε αναφερεσαι στη λενα του ριτς η την αλληΠαίχτες ψυχραιμία.
Επειδή ζήτησα πληροφορίες και επειδή είχα αναφέρει ότι θα έχω συνάντηση με την κοπέλα θεώρησα ότι έπρεπε να πω τις εντυπώσεις μου, έτσι για ενημέρωση σε όποιον ενδιαφέρεται (σε κάποιους τα έχουν χώσει ότι ζητάνε μόνο πληροφορίες και ότι δεν ενημερώνουν κλπ). Τώρα αν η περιγραφή είναι ανερμάτιστη ή δεν είναι σοβαρή και δεν ταιριάζει με τα στάνταρς ορισμένων από εδώ, τι να κάνουμε, μη τη λάβετε υπόψη. Δεν έχω καμιά πρόθεση ούτε να κάνω προμοσιον στην κοπέλα ούτε και να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν από σας.
Στη Λένα του ριτςΦιλε αναφερεσαι στη λενα του ριτς η την αλλη
Αυτο διαβαζω φιλε και ειπα μηπως εννοουσε ο φιλος την αλλη την Helenγια διαβαστε κ μια σελιδα πισω την δικια μου επειρια με το μπαζο την λενα.
μπα αφου το λεει την λενα απο το ριτσΑυτο διαβαζω φιλε και ειπα μηπως εννοουσε ο φιλος την αλλη την Helen
Μη κανεις ετσι φιλε ολοι τα παθαμε αυτα παρηγορησου στο οτι εσωσες κοσμομπα αφου το λεει την λενα απο το ριτσ