jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ούτε στη μουνότριχα δεν την φτάνει την Καρολίνα...
Έμφανισιακά μιλάω,νομίζω έχει το σωματότυπο της Καρολίνας,από σέρβις δε ξέρω,θα δείξειούτε στη μουνότριχα δεν την φτάνει την Καρολίνα...
Όρθιο χιλιόμετροη Καρολίνα είναι κοντά 1.78 ξυπόλητη...
τι να λέμε τώρα...
ούτε στη μουνότριχα δεν την φτάνει την Καρολίνα...
εχει γραψει ο azazel οτι ειναι πολυ ομορφη και πολυ καλη, τωρα δεν θυμαμαι αν ειχε γραψει κριτικηΗ Irina η πορνοσταρ που δηλώνει ξέρεις κάνεις τίποτα? Αύριο τελευταία μέρα της και το σκέφτομαι, διάβασα τις κριτικές που έχει στο άλλο σαιτ αλλά δεν με πείθουν και επειδή ακόμη κλαίω τα 200ε που έδωσα στο τελευταίο Σίτι τουρ μου οποίος γνωρίζει ας πει..
εχει γραψει ο azazel οτι ειναι πολυ ομορφη και πολυ καλη, τωρα δεν θυμαμαι αν ειχε γραψει κριτικη
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση
περαστικά καρντάσι...Rita eog απίστευτη φόλα!!!
Δεν περιγράφεται.
Θα ανεβάσω κριτική σύντομα,να σωθεί κανείς.
Καμία σχέση με τις δύο κριτικές που γράφτηκαν.
Οπως ελεγε και ενας αρχαιος φιλοσοφος....Αν δεν μπαζωσεις , δεν χτιζεις...Rita eog απίστευτη φόλα!!!
Δεν περιγράφεται.
Θα ανεβάσω κριτική σύντομα,να σωθεί κανείς.
Καμία σχέση με τις δύο κριτικές που γράφτηκαν.
Ναι ρε γαμώτο,αλλά εμείς έχουμε χτίσει συγκροτήματα ολόκληρα από το συνεχές μπάζωμαΟπως ελεγε και ενας αρχαιος φιλοσοφος....Αν δεν μπαζωσεις , δεν χτιζεις...
Πήγα εγώ και έφριξα Γάμα τα.Ανέβασα κριτική να γνωρίζει ο κόσμοςΓια όσους με ρωτάν για Κέητ, όχι δεν την έχω δεί από κοντά, δεν χρειάζεται...
Σέβομαι τον εαυτό μου και τα λεφτά μου...
Να δώσω 200 + 100 + 50 = 350 για να πάρω φούλ σέρβις για μία ώρα ενώ παίρνω τα ίδια από το ίδιο όμορφα πιπίνια στα 150 έστω στα 200...
Δεν τα κάνω αυτά τα λάθη εγώ πιά....
Για όσους με ρωτάν για Κέητ, όχι δεν την έχω δεί από κοντά, δεν χρειάζεται...
Σέβομαι τον εαυτό μου και τα λεφτά μου...
Να δώσω 200 + 100 + 50 = 350 για να πάρω φούλ σέρβις για μία ώρα ενώ παίρνω τα ίδια από το ίδιο όμορφα πιπίνια στα 150 έστω στα 200...
Δεν τα κάνω αυτά τα λάθη εγώ πιά....