kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ρε αν δεν ειναι απο σαλονικα που να ξερει το παιδι;;; λενε παντως αν πας με τετοια σου φευγει η γκαντεμια ....εκτος αν σας αρεσουνε οι δενδροποταμιτισες!!
ρε αν δεν ειναι απο σαλονικα που να ξερει το παιδι;;; λενε παντως αν πας με τετοια σου φευγει η γκαντεμια ....εκτος αν σας αρεσουνε οι δενδροποταμιτισες!!
του τα ειπα προσωπικα...ολα οκρε αν δεν ειναι απο σαλονικα που να ξερει το παιδι;;; λενε παντως αν πας με τετοια σου φευγει η γκαντεμια ....
του τα ειπα προσωπικα...ολα οκ
για σταικακου;ελεος ρε ...αν ημουνα σε ενα δωματιο με τον χιτλερ και τον μπιν λαντεν και αυτην και ειχα ενα οπλο με 2 σφαιρες..αυτη θα πυροβολουσα 2 φορες!!Για πες και σε μας....
για σταικακου;ελεος ρε ...αν ημουνα σε ενα δωματιο με τον χιτλερ και τον μπιν λαντεν και αυτην και ειχα ενα οπλο με 2 σφαιρες..αυτη θα πυροβολουσα 2 φορες!!
για σταικακου;ελεος ρε ...αν ημουνα σε ενα δωματιο με τον χιτλερ και τον μπιν λαντεν και αυτην και ειχα ενα οπλο με 2 σφαιρες..αυτη θα πυροβολουσα 2 φορες!!
....Εγώ έλεγα να χρησιμοποιήσω το πουλί μου.....make anal love not war....
ασ το φιλε,την εχω παρτουζωσει την συγκεκριμενη πριν γινει εσκορτακι οταν δουλευε paradise lost..μονο για τον κωλο της πηγα(το εγραψα και πριν οτι εχει καλο πισω συστημα) και επειδη ητανε η φαση παρτουζα...!!οχι να την πληρωσω κι ολας ομως...και επειδη δεν θελω να χασει κανεις το 200αρι και να το κλαιει για αυτο και δεν την προτεινω!!αλλο τι γαμαμε free και αλλο τι πληρωνουμε...Λάθος φίλε.
Εχει γίνει μουνάρα.Ψηλή δίμετρη με τακούνια,κώλος απίστευτος βραζιλιάνικος και σφιχτός,γενικά μουνί που βλέπεις έξω σε μπαράκια και το χαζεύεις.
Το σέρβις βέβαια είναι ξεπέτα,αλλά στο τέλος με αποζημίωσε με ένα καλό τελείωμα στο στόμα όπου τα στράγγιξε όλα και δεν είδα ούτε σταγόνα.
Εχει το καλό ότι είναι συνειδητοποιημένο πουτανάκι-καριολάκι,δεν έχει δλδ το κάνω από ανάγκη και τέτοια.
Το γραφείο (κακά κορίτσια) ελεεινό σε συνέπεια και συνεννόηση.
(και δεν είναι αυτή στο λινκ που ρώτησε κάποιος άλλος,απλά μπήκε κατά λάθος μια φωτογραφία της σε προφίλ αλληνής)
ασ το φιλε,την εχω παρτουζωσει την συγκεκριμενη πριν γινει εσκορτακι οταν δουλευε paradise lost..μονο για τον κωλο της πηγα(το εγραψα και πριν οτι εχει καλο πισω συστημα) και επειδη ητανε η φαση παρτουζα...!!οχι να την πληρωσω κι ολας ομως...και επειδη δεν θελω να χασει κανεις το 200αρι και να το κλαιει για αυτο και δεν την προτεινω!!αλλο τι γαμαμε free και αλλο τι πληρωνουμε...
περασμα εχθεσ με την τινα ουκρανικι φοραδα κουρσασ που δεν λεει οχι σε τιποτα δυο γυρουσ απιστευτουσ απο το μωρακι.Υ.Γδεν ειναι για αγαπουλιδεσ
βρε ερπετο κουρσασ εγραψα ρε βλαχο τι δεν καταλαβεσΟταν λες φοραδα;
Χοντρή ειναι;
βρε ερπετο κουρσασ εγραψα ρε βλαχο τι δεν καταλαβεσ
χαχαχαχαχ ενα δακρυ κυλησε!!Βρε τσομπανο,εχεις δει πολλές φοράδες να τρέχουν σε κούρσες;
εσενα!!!Τζιμιαδη γαμας και free???
Eυχαριστω και καλως σας βρηκακαλως ηρθες στην παρεα μας.