azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
ΤΙΝΑ εννοεις μαν...
Φακιρη,πανε στο θρεντ με τα τρανσφορμερ σου και ασε τα γκουρμέ μουνακια για μας..
ΤΙΝΑ εννοεις μαν...
Γκουρμε μουνακια απο ΑΥΤΟ το θρεντ εχεις να παρεις απο τοτε που ο ΑΡΟΥΛΗΣ ηταν ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ...Φακιρη,πανε στο θρεντ με τα τρανσφορμερ σου και ασε τα γκουρμέ μουνακια για μας..
Γκουρμε μουνακια απο ΑΥΤΟ το θρεντ εχεις να παρεις απο τοτε που ο ΑΡΟΥΛΗΣ ηταν ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ...
Γι αυτο εσυ αλλαξε θρεντ...
Γκουρμε μουνακια απο ΑΥΤΟ το θρεντ εχεις να παρεις απο τοτε που ο ΑΡΟΥΛΗΣ ηταν ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ...
Γι αυτο εσυ αλλαξε θρεντ...
ρε με το ΑΡΗ..... εσεις οι πολυτροπαιουχοι....Γκουρμέ μουνάκια από ΑΥΤΟ το θρεντ έχω και γω να πάρω από τότε που ο Αρούλης ήταν Super league....
Οσο εσεις κρατάτε την τιμη έναρξης στα 200€ για φουλ σερβις σε αυτο το θρεντ,εγω θα ψωνίζω λοκαλ φοιτητριες με το 1/3 της τιμής!!!
''δωσε και σε μενα θειο'' που ειμαι και ομοδοξοςΟσο εσεις κρατάτε την τιμη έναρξης στα 200€ για φουλ σερβις σε αυτο το θρεντ,εγω θα ψωνίζω λοκαλ φοιτητριες με το 1/3 της τιμής!!!
Ξέχασα,ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τον Φ.Π.Α πρόσφατα!!!
Πρωτον υπαρχουν και τιμες 160 και 120...Οσο εσεις κρατάτε την τιμη έναρξης στα 200€ για φουλ σερβις σε αυτο το θρεντ,εγω θα ψωνίζω λοκαλ φοιτητριες με το 1/3 της τιμής!!!
Ξέχασα,ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τον Φ.Π.Α πρόσφατα!!!
Δεν τη ρωτησες ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ??Πατριωτάκια καλησπέρα
Σορυ για το off topic
Πριν καμμια ώρα πέρασα απο τα attica στην Τσιμισκη.
Στα καλλυντικά δεξια ήταν ενας υπερμούναρος που έμοιαζε με Δανέζα
Επιπεδο ct και άνω
δικιο εχεις φιλε....ας οψεται το στοιχημα..!!ΤΙΝΑ εννοεις μαν...
Καλα περασες...Μπραβο..δικιο εχεις φιλε....ας οψεται το στοιχημα..!!
απο που τυπε?το λοκαλ λεω..απο τ αλλα εχουμε χορτασει
Tην επομενη φορά που θα εχω μεγαλύτερη άδεια θα οργανώσω σχέδιοΔεν τη ρωτησες ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ??
Πρωτον υπαρχουν και τιμες 160 και 120...
Δευτερον τοτε μην ασχολεισαι με το θρεντ...
Δεν νομιζω να κανεις φουλ με αυτα που λες...Η τιμές που έγραψες δεν υπάρχουν!!!
Μιλαμε για φουλ σερβις(χωρις κωλο)όλα μεσα!!!
Δεν νομιζω να κανεις φουλ με αυτα που λες...
Διαβασε τη τελευταια κριτικη μου για ΤΙΝΑ..Θελεις να σου στείλω βίντεο για να σε πείσω;
Τα πάντα εκτος απο κωλο!!!
Εσυ κρατα εδω τις τιμές έναρξης στα 200€+
Θελεις να σου στείλω βίντεο για να σε πείσω;
Τα πάντα εκτος απο κωλο!!!
Εσυ κρατα εδω τις τιμές έναρξης στα 200€+