azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
αυτη ειναι
μαλλον οχι διοτι εινα πολυπαλιες κριτκες οι αλλες
Η πρωτη εχει κιτρινο αμαξι ;) δες λιγες σελιδες πισω
αυτη ειναι
μαλλον οχι διοτι εινα πολυπαλιες κριτκες οι αλλες
sexy moon poiα εννοεις τυπε??τις ειδα ναι...αλλα δεν ξερω..... ηρθε και ευα sexy moon..την ειχα παρει στα γενεθλια μου οταν εγινα 18
αυτη στο εν που γραφει ευα.. η παλια ευα σεξυ μοον ειναι..αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωραsexy moon poiα εννοεις τυπε??
sexy moon poiα εννοεις τυπε??
αυτη στο εν που γραφει ευα.. η παλια ευα σεξυ μοον ειναι..αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα
stην ταυλανδη μια χαρα ηταν....την απογοητευση την φαγαμε στην κουβα :- :- :- :-εκει να δεις γυφταριο!!!!
αυτή ενοει ..αντε πηγες Ταυλανδη και χαλασες και εσυ
Δεν ήταν ποτέ και σε καλή κατάσταση ...αυτη στο εν που γραφει ευα.. η παλια ευα σεξυ μοον ειναι..αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα
Σιγουρα δεν ειναι 26
stην ταυλανδη μια χαρα ηταν....την απογοητευση την φαγαμε στην κουβα :- :- :- :-εκει να δεις γυφταριο!!!!
για αυτο τωρα μου την εδωσε και εω για κενυα ναιρομπι μομπασα αι σαφαρι της μαυρης γαζελας
και τα 200 που ζηταει πολλα ειναι γιαυτηνκαλα κοιτα μη γυρισεις με κανενα παρασημο από εκει ...προσεχε φιλαρακο
Η πρωτη εχει κιτρινο αμαξι ;) δες λιγες σελιδες πισω
Φίλε έχει CG της ίδιας κατηγορίας εμφάνιση/service με 100 την ώρα. Εντάξει, δεν θα πας στο μαύρο πεντάστερο αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα.Ασχετο ..ισως να είναι 30 ..κατά την ταπεινη μου γνωμη είναι μια λυση ανάγκης , βολικη αμα μενεις στο ιδιο ξενοδοχειο ..αμα και όταν αποφασισει ότι θελει να δουλεψει...
Φίλε έχει CG της ίδιας κατηγορίας εμφάνιση/service με 100 την ώρα. Εντάξει, δεν θα πας στο μαύρο πεντάστερο αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα.
δεν είναι η Sashenka με το κίτρινο αμάξι ρε
Εθνικο τσουλι θελεις να πεις,οποια κανει μια τσοντα γινεται πορνοσταρ
Έχεις pmκαλε μου φιλε ..είμαι ολος αυτιά να ακουσω τις προτασεις σου ...θες εδώ θες με ΠΜ ...θα το εκτιμησω ιδιαιτερα
Να το ακουσω και εγω?Έχεις pm
Τίποτα το ιδιαίτερο τελικάΝα το ακουσω και εγω?
ηρθε και η εθνικη μας πορνοσταρ... αιμιλια μπαρακ.... τι λετε?