sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να την κλείσεις...για αυτην την denisa τι λετε παιδια διαβαζω πολυ καλα σχολια στο golden diamond , μηπως ειναι ψιλομουφα??
Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να την κλείσεις...για αυτην την denisa τι λετε παιδια διαβαζω πολυ καλα σχολια στο golden diamond , μηπως ειναι ψιλομουφα??
Μακάρι να'χεις δίκιο και μακάρι να είναι η κοπέλα των φωτό αλλά έχουνε δει πολλά τα μάτια μας
E τι να κάνουμε ρε καρντάσι,αφού αυτές μόνο ξέρουμε....Θα το πω γι'ακομα μια φορα και ας γινω κουραστικος και γραφικος..
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 200Ε ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ???
Αμα θελει να λεγετε ανεξαρτητη ας κατσει στα 100-120ε για να εχει και δουλεια,σταματηστε να δινεται ετσι ευκολα τα 200αρια σε ανεξαρτητες
E τι να κάνουμε ρε καρντάσι,αφού αυτές μόνο ξέρουμε....
μαγκες εκλεισα ραντεβου με την alona , μωρε την τουτο? με το που την πηρα πρεφα στο lobby του ξενοδοχειου εκανα μεταβολη και πισω. οι photos ειναι επεξεργασμενες στο προσωπο ειναι αρκετα χαλια! ελεος για χαζους μας περνανε να δωσουμε 200 ευρω για γκομενες που στα μπουρδελα βρισκουλε καλυτερες?
οχι φιλε η alona ηταν! μου ηρθε sms να ανεβω στον 5 οροφο και θα ταν εκει αλλα με το που μπηκα στο ξενοδοχειο ειδα μια με μαυρο φορεμα να βγαινει απο το ασανσερ και να πηγενει προς το lobby λεεω βρε λες? και ανεβηκα πανω στον 5th floor και μετα απο 2 λεπτα τσακ σκαει μυτη!
Μας έχουν για ζώα φίλε μου,παράδειγμα γράφουν στο προφίλ 23χρ. και εσύ μας λες την κάνεις 28-30 Είμαστε μαλάκες αλλά τι να κάνουμε...ας όψεται η ανάγκη :SΟι φωτος είναι ελαφρά επεξεργασμένες στο πρόσωπο αφού το πρόσωπο είναι πιο russian like. Στην κριτική μου άλλωστε έχω τσεκάρει αυτή την επιλογή για τις φωτογραφίες.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χάλια. Τουλάχιστον κατά την δική μου εκτίμηση και αν μιλάμε για την ίδια κοπέλα.
Αυτή έχει ξανάρθει πριν λίγο καιρό αλλά δεν θυμάμαι αν είχε σχολιάσει κανείς επίσκεψηΑυτο δειχνει πολυ ομορφο αλλα μηπως παιζει πολυ photoshop?
200€ είναι κοροϊδία! Δε δίνω τόσα κι ας μη γαμήσω ποτέ! Για εμένα, 100€ σε γραφείο και 60€ σε ανεξάρτητη. ;)Θα το πω γι'ακομα μια φορα και ας γινω κουραστικος και γραφικος..
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 200Ε ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ???
Αμα θελει να λεγετε ανεξαρτητη ας κατσει στα 100-120ε για να εχει και δουλεια,σταματηστε να δινεται ετσι ευκολα τα 200αρια σε ανεξαρτητες
Τα 60 σε ανεξαρτητη ειναι θεωρητικο ή υπαρχει καποια?200€ είναι κοροϊδία! Δε δίνω τόσα κι ας μη γαμήσω ποτέ! Για εμένα, 100€ σε γραφείο και 60€ σε ανεξάρτητη. ;)
ηρθε και η εθνικη μας πορνοσταρ... αιμιλια μπαρακ.... τι λετε?Τα 60 σε ανεξαρτητη ειναι θεωρητικο ή υπαρχει καποια?
ηρθε και η εθνικη μας πορνοσταρ... αιμιλια μπαρακ.... τι λετε?
εεε ναι χαριτολογοντας το ειπα.... σκυλε φαση η τυπισσα
Εθνικο τσουλι θελεις να πεις,οποια κανει μια τσοντα γινεται πορνοσταρ
εεε ναι χαριτολογοντας το ειπα.... σκυλε φαση η τυπισσα
τις ειδα ναι...αλλα δεν ξερω..... ηρθε και ευα sexy moon..την ειχα παρει στα γενεθλια μου οταν εγινα 18Διαβασε και καμια κριτικη,για να μη χασεις τα λεφτακια σου τζαμπα ;)
Εθνικο πορνοκομοδινο ειναι ο σωστος τιτλος που της αdρμοζει!!!