WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
το εχω ακουστα αλλα μαθαινω οτι τωρα δεν εχει τιτποτα
εχει το σαβατο που πηγα ειχε 6
το εχω ακουστα αλλα μαθαινω οτι τωρα δεν εχει τιτποτα
πηγαινε κανενα αεροπλανο αφου εισαι απο κατερινη με ενα 50αρικο τρως
Ασε τ'αεροπλανα εσυ και πες τιποτα για την ξαδερφη και την παρεα της
Ασε τ'αεροπλανα εσυ και πες τιποτα για την ξαδερφη και την παρεα της
τι να πω τα εγραψα ολα δεν τα διαβασες
Οτι προλαβα,στειλε μου τηλεφωνα,τιμες,υπηρεσιες και τα σχετικα,ξερεις εσυ ;)
ανέβασε ένας παίκτης κριτική σήμερα για την κοπέλα για συνεύρεση στην πρωτεύουσα 2 ώρες 250ε άρα κάνοντας απλή αναγωγή στις τιμές Θεσσαλονίκης 200ε η ώρα υπολόγιζεΚοπέλες τύπου γνωρίζει κανείς σας πληροφορίες;
Επειδή δεν γράφει ούτε αν κανει incall ή outcall ούτε τιμές.
κάνοντας απλή αναγωγή στις τιμές Θεσσαλονίκης 200ε η ώρα υπολόγιζε
Aνέβασε καμιά κριτική με λεπτομέριες να μάθουμε για να αποφασίσουμε να το πηδήξουμε το μικρό. Σου έχω στείλει και πμεπισκεψη πριν καμια ωρα στην εμιλυ φρεσκο μωρακι στην πιατσα με εκανε ανω κατω. αυριο θα ανεφασω κριτικη γιατι με εκανε να μην μπορω να παρω τα ποδια μου.
Αληθεια αυτο γιατι συμβαινει?? Στην Αθηνα με 100 εχεις μεγαλη και καλη ποικιλια, εδω με 100 τη πας για παστα....ανέβασε ένας παίκτης κριτική σήμερα για την κοπέλα για συνεύρεση στην πρωτεύουσα 2 ώρες 250ε άρα κάνοντας απλή αναγωγή στις τιμές Θεσσαλονίκης 200ε η ώρα υπολόγιζε
Πας σε studio Αθηνα κ γαμας μουναρο με 50 επιπέδου ct!Τι να λέμε τώρα!Αληθεια αυτο γιατι συμβαινει?? Στην Αθηνα με 100 εχεις μεγαλη και καλη ποικιλια, εδω με 100 τη πας για παστα....
Όχι παίκτη,λάθος είσαι,150/ω πάει η Κατερίνα,καμιά διαφορά στις τιμές μα Αθήναανέβασε ένας παίκτης κριτική σήμερα για την κοπέλα για συνεύρεση στην πρωτεύουσα 2 ώρες 250ε άρα κάνοντας απλή αναγωγή στις τιμές Θεσσαλονίκης 200ε η ώρα υπολόγιζε
δεν είχε φίλος τιμές στο eu το γραφείο αλλά ούτε και στη σελίδα που διατηρεί, τώρα τις βάλανε, και από τι βλέπω το αθηναϊκό δυωράκι των 250, στην άκρως ερωτική πόλη μας γίνεται 300.
Πας σε studio Αθηνα κ γαμας μουναρο με 50 επιπέδου ct!Τι να λέμε τώρα!
Τουλάχιστον μας κάνουν τη χάρη στην ώρα/150δεν είχε φίλος τιμές στο eu το γραφείο αλλά ούτε και στη σελίδα που διατηρεί, τώρα τις βάλανε, και από τι βλέπω το αθηναϊκό δυωράκι των 250, στην άκρως ερωτική πόλη μας γίνεται 300.