House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάτω από 100 bpm? Κατάλαβα
Κάτω από 100 bpm? Κατάλαβα
Ρε την Juliet!Πρέπει να γυαλισε πολλές ψωλες στην Αθήνα! Περαστικά Athens!Συναγωνιστές καλημέρα.
Πριν γράψω το παρόν ήθελα να σιγουρευτώ. Τώρα που σιγουρεύτηκα, σας ενημερώνω πως η JULIET () με κόλλησε γονόρροια, και μάλιστα πολύ ανθεκτική.
Είμαι σίγουρος καθώς από 7/2 μέχρι και σήμερα έχω πάει μόνο μαζί της. Το ραντεβού έγινε στον χώρο της το προηγούμενο Σ/Κ, για μια ώρα. Η πίπα μόνο ήταν ακάποτη. Η αλήθεια είναι πως την γάμησα για πολύ λίγο, εννοείται με καπότα, και περισσότερο άραξα και με πίπωνε για πολύ ώρα.
Την Δευτέρα 15/2 είχα τις πρώτες ενοχλήσεις. Την Τρίτη πήγα σε ουρολόγο ο οποίος χωρίς εξετάσεις μου είπε πως έχω ουρηθρίτιδα, και μου έδωσε μια αντιβίωση. Από το βράδυ της Τρίτης άρχισα να έχω και έκκριμα από την ουρήθρα. Πέμπτη βράδυ ξαναπήγα, γιατί δεν περνούσε, ούτε ο πόνος ούτε τα εκκρίματα. Κάναμε καλλιέργεια ουρηθρικού εκκρίματος, και χθες βράδυ που πήρα τα αποτελέσματα έχω «Neisseria gonorrhoeae σε μεγάλη ανάπτυξη» και μάλιστα ιδιαιτέρως ανθεκτική. Μου είπε πως αυτό κολλάει και με το στοματικό. Μου έδωσε άλλη αντιβίωση και μου είπε πως θα περάσει σε 1-2 μέρες έτσι.
Ευτυχώς είμαι ελεύθερο πουλί (εάν και πληγωμένο) και δεν έχω προβλήματα με το τι και πως.
Εάν κάποιος την ξέρει, ας την ενημερώσει. Όσοι πήγατε μαζί της, ελπίζω να είστε καλά.
Αυτά.
Εκτός κ αν ο Αthens έδωσε καμια ακα πίπα στο βρωμερό Μεταξι κ κόλλησε το παράσημο από κει!Who knows!Από αύριο όλοι με μια πορτοκαλάδα στο χέρι...
παιδια αν δεν τον ξερετε τον τυπο μην ειστε σιγουροι για τιποτα ....η ανωνυμία καλυπτει πολλα πραγματα
Eντωμεταξύ να προσθέσω ότι οι...του εν λόγω πρακτορείου τάζουν στα κορίτσια που θα έρθουν ως και 10000 το μήνα γι αυτό και κάποιες που δεν έχουν πολύ δουλειά δυσαρεστούνται λογω αυξημένων προσδοκιών :S Μου τα έλεγε προ 6μήνου μια που είχα δει και ήμουν ο πρώτος της πελάτης 2 μέρες εδώ,έκλαιγε η πιτσιρίκα και μου τα'λεγε...Την άκουσε όλο το τετράγωνο.... χωρίς να ιδρώσω....
Tελικά το χτύπησες το ξαδερφάκι... Ωραίος ;)
Η ξαδέρφη μου από το Κιλκίς....
Συναγωνιστές καλημέρα.
Πριν γράψω το παρόν ήθελα να σιγουρευτώ. Τώρα που σιγουρεύτηκα, σας ενημερώνω πως η JULIET () με κόλλησε γονόρροια, και μάλιστα πολύ ανθεκτική.
Είμαι σίγουρος καθώς από 7/2 μέχρι και σήμερα έχω πάει μόνο μαζί της. Το ραντεβού έγινε στον χώρο της το προηγούμενο Σ/Κ, για μια ώρα. Η πίπα μόνο ήταν ακάποτη. Η αλήθεια είναι πως την γάμησα για πολύ λίγο, εννοείται με καπότα, και περισσότερο άραξα και με πίπωνε για πολύ ώρα.
Την Δευτέρα 15/2 είχα τις πρώτες ενοχλήσεις. Την Τρίτη πήγα σε ουρολόγο ο οποίος χωρίς εξετάσεις μου είπε πως έχω ουρηθρίτιδα, και μου έδωσε μια αντιβίωση. Από το βράδυ της Τρίτης άρχισα να έχω και έκκριμα από την ουρήθρα. Πέμπτη βράδυ ξαναπήγα, γιατί δεν περνούσε, ούτε ο πόνος ούτε τα εκκρίματα. Κάναμε καλλιέργεια ουρηθρικού εκκρίματος, και χθες βράδυ που πήρα τα αποτελέσματα έχω «Neisseria gonorrhoeae σε μεγάλη ανάπτυξη» και μάλιστα ιδιαιτέρως ανθεκτική. Μου είπε πως αυτό κολλάει και με το στοματικό. Μου έδωσε άλλη αντιβίωση και μου είπε πως θα περάσει σε 1-2 μέρες έτσι.
Ευτυχώς είμαι ελεύθερο πουλί (εάν και πληγωμένο) και δεν έχω προβλήματα με το τι και πως.
Εάν κάποιος την ξέρει, ας την ενημερώσει. Όσοι πήγατε μαζί της, ελπίζω να είστε καλά.
Αυτά.
Στη γύρα φίλε όλα καλά,στο στέκι σας στο dizzy ήμουν πριν λίγες μέρες που ήσασταν σε σας πέτυχα :-)
Φιλος μια παρατηρηση εκανα ....μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι, ας κινηθει οπως γουσταρει ο καθεναςΤυπε σιγουρα, αλλα με 200 κριτικες ξερω γω, και φουλ ενημερωση οπου μπορει, ε, μια x εμπιστοσυνη του εχω.
Και στην χειροτερη, πες οτι κολλησε απο αλλου. Ρισκαρεις να γαμησεις την Juliet;
Ασε που μαλλον θα την ενημερωσε ο ιδιος την κοπελα, η καποιος απο τους συμπαικτες.
Eντωμεταξύ να προσθέσω ότι οι...του εν λόγω πρακτορείου τάζουν στα κορίτσια που θα έρθουν ως και 10000 το μήνα γι αυτό και κάποιες που δεν έχουν πολύ δουλειά δυσαρεστούνται λογω αυξημένων προσδοκιών :S Μου τα έλεγε προ 6μήνου μια που είχα δει και ήμουν ο πρώτος της πελάτης 2 μέρες εδώ,έκλαιγε η πιτσιρίκα και μου τα'λεγε...
δεν χρειαζεται.....πλυσεις στοματος θελει αφου αυτο ηταν το ακαπο που προκαλεσε το προβλημα συμφωνα με τον φιλο
χαχαχα δεν ξερω ρε φιλος δεν ειμαι γιατρος, λεω μηπως το μικροβιο ειναι στο σαλιο απο τα ακαπο, και φτανουν οι πλυσεις