WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Έχει,αλλά που είναι?Ξέρεις να μου συστήσεις κανένα?απο τις φωτο που βλεπω δεν ειναι και κανα μοντελο 200ε την ωρα ειναι πολλα γι' αυτη, εχει μουνακια με τα μισα λεφτα την ωρα
Έχει,αλλά που είναι?Ξέρεις να μου συστήσεις κανένα?
Την ξαδερφη του,που ειναι και της δουλειας
Ναι ρε σεις κρίμα,και είχε πολλά να μας πει Εγώ 2-3 φορές που τον ρώτησα μου'στειλε σεντόνια pm με τηλ/να και σχόλια για πολλέςΒρήκαν στιγμή να τον βουλώσουν...
Την ξαδερφη του,που ειναι και της δουλειας
Δυστηχώς...Ήταν γνώστης ( μπαμ έκανε ) κρίμα που θα παρει τελικά τα μυστικά call girl μαζί του στην αιωνιότητα
Φίλε τον έφαγαν τα κυκλώματα και οι νονοί για να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τις ψεύτικες φώτο και τα ,call girl που πήρε το 2010. Μπορεί να τον έφαγε κι ο θείος που έμαθε για την. ξαδέρφη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ενημέρωση από χτες έγινε πιο φτωχή
Φίλε τον έφαγαν τα κυκλώματα και οι νονοί για να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τις ψεύτικες φώτο και τα ,call girl που πήρε το 2010. Μπορεί να τον έφαγε κι ο θείος που έμαθε για την. ξαδέρφη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ενημέρωση από χτες έγινε πιο φτωχή
Έτσι...ρωτησα και εγω τα ιδια ....λογικο κουκλιτσα ειναι και παιζει χωρις αντιπαλο, και στα 160
Είσαι ωραίος και αρκετά κατατοπιστικόςσυναντηση με εμιλυ πριν λιγεσ μερεσ.πρεπει να ημουν ο πρωτοσ που πηγε το μωρακι οπωσ τοβλεπεισ στησ φωτο.μολισ με ειδε φιλακι βαθυ. τα λεμε λιγο κανω ντουζακι και παμε για των αγωνα πιπα στην αρχη με χερι κ αεροπιπα. αλλα με καθοδηγηση το περνη βαθια οσο μπορει οσο επαιρνε πιπα επαιζα με τησ τρυπουλεσ τησ χωρισ να φερει καμια αντηρηση.ξεκιναω το παιχνιδη εγω την γλυφω κανα τετααρτο κ το μωρακι εγινε μουσκεμα α πεντακαθαρο μουνακι με γευση συκαλακι ειχε το μωρο που δεν χορτενα να το γλυφω κ να χωνο δακτυλο στο κωλαρακητησ.στο αγωνα οπωσ γουσταρεισ την γαμασ δεν λει οχι σε τιποτα κ τελειομα 1 στα μουτρα κ2 στο στομα τησ. τιμια επιλογη για τα λεφτα που ζηταει κ εκατσα πανω απο 1ωρα που αν δεν ελεγα να φυγω εγω ακομα εκει θα ημουν .