Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Cindy αλλά θα διαφωνήσω ότι είναι η μόνη.

Η Cindy, πριν εξαφανιστεί όπως είπε ο Luc, έπαιζε στο Czech Companion (είχε κανονικά προφίλ το οποίο μετά σβήστηκε). Παρόλα αυτά εάν στείλεις στο Czech Companion και ρωτήσεις (η ιστοσελίδα δεν δουλευει πια αλλά από το τηλέφωνο μια χαρά κλείνεις τα κορίτσια του. Προυπόθεση να σε ξέρουν από τότε που δούλευε η ιστοσελίδα τους)θα σου πουν ότι είναι διαθέσιμη.

Εκλεισε το μαγαζι. Προβλημα με αστυνομια,  αλλα η Σιντυ μενει εξω απο την Πραγα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
;) Γνωρίζω πολύ καλά το modus operandi του AMR

Μιας και θα το επισκεφτείς σύντομα,βάζω μια φωτό.
Για σένα Luc  :sunglasses:

Χαχαχαχα δεν επεσες εξω. Ενα απο τα ξενοδοχεια που χρησιμοποιουν ειναι εκει διπλα.  :2funny:

Καλα απο την κριστινα δεν περασε κανεις?  :think:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφού εξαφανίστηκε... δεν άντεξε τις αποκαλύψεις...
όχι πλάκα κάνω... απ' ότι φαίνεται κατέβηκε Αθήνα ως Αλίνα... όπως παλιά...

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
γεια χαρα.δεν εχω εμπειρια καθολου με city tour.θα μπορουσατε να προτεινετε κατι?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
γεια χαρα.δεν εχω εμπειρια καθολου με city tour.θα μπορουσατε να προτεινετε κατι?
Δες τις φωτο,τις υπηρεσίες και τις τιμες και οποια σου αρεσει...ΟΡΜΑ!!!

Καλη τυχη και ενημερωνε το σαιτ!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αφού εξαφανίστηκε... δεν άντεξε τις αποκαλύψεις...
όχι πλάκα κάνω... απ' ότι φαίνεται κατέβηκε Αθήνα ως Αλίνα... όπως παλιά...

Μπα .............μου φαινεται οτι της επιασες το κωλο!  :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Αυτα τα δυο τελευταια ειναι να τα κυκλοφορησεις εξω στα μαγαζια και να πετυχαινεις τις πρωην σου...

trikimia

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Να ευχαριστησω τους συναγωνιστές azazel και busterd για την συμβουλή τους για την Pamela. Η εμπειρία τους στο αντικείμενο υπερ-πολύτιμη.
Από αυτές που ειναι τώρα Θεσσαλονικη μηπως εχετε βρει κάτι σε μοντελέ σωμα - φατσα περισσότερο GFE?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Να ευχαριστησω τους συναγωνιστές azazel και busterd για την συμβουλή τους για την Pamela. Η εμπειρία τους στο αντικείμενο υπερ-πολύτιμη.
Από αυτές που ειναι τώρα Θεσσαλονικη μηπως εχετε βρει κάτι σε μοντελέ σωμα - φατσα περισσότερο GFE?

Ελπιζω να περασες φανταστικα!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η Βουδαπεστη Ελλαδα θα ειναι τον Αυγουστο για μπανακια. Μην ανησυχεις στο Παρισι και  σε χαμηλη σαιζον εχει τουλαχιστον 75-100 μωρα. Το αμουρους στελνει συνεχεια , μονο Παρισι, και οι πλειοψηφια κατω των 20 ετων. Μπορω να σου πω πως οι περισσοτερες που στελνει μπορουν να κανουν καριερα σαν μοντελα.

Μην με ακουσει ο Λαδακης και κανουμε το θρεντ ενελως μπουρδελο  :2funny:
Η βουδαπεστη απο τωρα ξεκινησε τα μπανακια εδω....... ;) ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.800
Πόντοι
35.668
Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ. Αν περάσω καλά με μία την ταράζω στις επαναλήψεις.  :2funny: :2funny:
Με δύο μόλις ct έχω πάρει 2η φορά και το μετάνιωσα και με τις δύο.

Η πρώτη μου έστειλε η ίδια από μόνη της να ξαναπάω(με σημαντικό discount) και όταν πήγα εκεί, πάνω στο χαμούρεμα ενώ είχα καυλώσει πιάνει την καπότα ,της λέω "πίπα δεν έχει;;;;;;;"  :rolleyes: "αα το ξέχασα" μου απαντά  :headbang:

Η δεύτερη ίδια περίπτωση πάνω-κάτω,στο extraball μου ζήτησε να τελειώσω μέσα της,στο προφυλακτικό(απαράδεκτο,ίσως ότι χειρότερο για μένα) γιατί βαριόταν να μπει για μπάνιο για τον επόμενο  :tickedoff: Εντωμεταξύ το επόμενο ραντεβού ήτανε μετά από 40 λεπτά.
Και της είχα πάει και κάτι από την πιάτσα νωρίτερα που μου ζήτησε.Καλός μαλάκας και γώ  :jerking: Τι τις ήθελα τις εξυπηρετήσεις  :S

Μάλλον απίθανο να ξανακάνω repeat γιατί μόλις αρχίσουν οι οικιότητες και ο χαβαλές σε καβαλάνε και δε σε βλέπουνε σαν τον πελάτη που πρέπει να ιδρώσουν για το μεροκάματο.  :knuppel:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom