Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Η Sasha για οποιον ενδιαφερετε δειχνει πιο μικρη απο οτι στις φωτο αν και με πιο αγριο προσωπο. Το βυζι ειναι πιο πεσμενο απο οσο φαινεται. Σχετικα με τον κωλο εχει πολυ ωραιο σχημα ομως δεν ειναι οσο γυμνασμενος προδιαθετει το υπολοιπο σωμα της. Ειναι σαν μιας καλα γυμνασμενης 35αρας ομως στο κυριως πιατο ξερει να κουνιεται οπως και στην πιπα. Καλο σερβιτσιο γενικα (που λεει και ο επιτημος Pres. που προσωπικα με εχει βοηθησει 2 φορες που ζητηθηκε και μπραβο του) ομως δεν ιδρωνει και αμαν την φανελα. Με μια αθλητικη μεταφορα ειναι σαν τον Καραγκουνη θα κανει τις κινησεις που πρεπει σαν ενας επαγγελματιας, με σωστες πασες και τοποθετησεις, αλλα δεν θα τρεξει 10+ χιλιομετρα στο 90 λεπτο.
Στο μελλον ισως παιξει αναλυτικη κριτικη για το "αλητακι" αυτο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η Sasha για οποιον ενδιαφερετε δειχνει πιο μικρη απο οτι στις φωτο αν και με πιο αγριο προσωπο. Το βυζι ειναι πιο πεσμενο απο οσο φαινεται. Σχετικα με τον κωλο εχει πολυ ωραιο σχημα ομως δεν ειναι οσο γυμνασμενος προδιαθετει το υπολοιπο σωμα της. Ειναι σαν μιας καλα γυμνασμενης 35αρας ομως στο κυριως πιατο ξερει να κουνιεται οπως και στην πιπα. Καλο σερβιτσιο γενικα (που λεει και ο επιτημος Pres. που προσωπικα με εχει βοηθησει 2 φορες που ζητηθηκε και μπραβο του) ομως δεν ιδρωνει και αμαν την φανελα. Με μια αθλητικη μεταφορα ειναι σαν τον Καραγκουνη θα κανει τις κινησεις που πρεπει σαν ενας επαγγελματιας, με σωστες πασες και τοποθετησεις, αλλα δεν θα τρεξει 10+ χιλιομετρα στο 90 λεπτο.
Στο μελλον ισως παιξει αναλυτικη κριτικη για το "αλητακι" αυτο.

Τι πιο μικρη απο τις φωτο? :think: οι φωτο ειναι παλιες σε συγκριση του τι θα δεις απο κοντα και προ-μιλφ κατασταση με περισσοτερα κιλα σε ολο το σωμα.

Εσυ μπερδευεις τα καλα σερβιτσια μου φαινεται  :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Πανε φτιάξε τα γυαλιά λέμε !!!
Μια χαρα τα λέει ο Παίκτης .

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Με δύο μόλις ct έχω πάρει 2η φορά και το μετάνιωσα και με τις δύο.

Η πρώτη μου έστειλε η ίδια από μόνη της να ξαναπάω(με σημαντικό discount) και όταν πήγα εκεί, πάνω στο χαμούρεμα ενώ είχα καυλώσει πιάνει την καπότα ,της λέω "πίπα δεν έχει;;;;;;;"  :rolleyes: "αα το ξέχασα" μου απαντά  :headbang:

Η δεύτερη ίδια περίπτωση πάνω-κάτω,στο extraball μου ζήτησε να τελειώσω μέσα της,στο προφυλακτικό(απαράδεκτο,ίσως ότι χειρότερο για μένα) γιατί βαριόταν να μπει για μπάνιο για τον επόμενο  :tickedoff: Εντωμεταξύ το επόμενο ραντεβού ήτανε μετά από 40 λεπτά.
Και της είχα πάει και κάτι από την πιάτσα νωρίτερα που μου ζήτησε.Καλός μαλάκας και γώ  :jerking: Τι τις ήθελα τις εξυπηρετήσεις  :S

Μάλλον απίθανο να ξανακάνω repeat γιατί μόλις αρχίσουν οι οικιότητες και ο χαβαλές σε καβαλάνε και δε σε βλέπουνε σαν τον πελάτη που πρέπει να ιδρώσουν για το μεροκάματο.  :knuppel:
Έχεις δίκιο μου έχει τύχει και μένα. Όταν σε θεωρήσουν δεδομένο πελάτη δεν την ιδρώνουν τη φανέλα και ζητάνε και καμιά εξυπηρετησούλα. Αλλά τι να κάνουμε, εδώ το μουνί σέρνει καράβι αν σ΄αρέσει ένα μουνί θα κάνεις και καμιά μαλακία, δεν είναι κακό αρκεί να επανέρχεσαι στα ίσια σου.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πανε φτιάξε τα γυαλιά λέμε !!!
Μια χαρα τα λέει ο Παίκτης .

Μια χαρα βλεπω απο κοντα  :grin:  Πρεπει να της πεις να γυρισει στο πλαι το κεφαλι της μπας , και λεω μπας και αναγνωρισεις το προσωπο στις φωτο.

Γενικα προθυμο καλο κοριτσι  αλλα  πας με μικρο καλαθι και φευγεις με μικρο καλαθι.

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Ήμουν έτοιμος να κλείσω με Pamela αλλά με προβλημάτισε ο BABY που προτείνει (και) Monica.Τι προτείνουν οι συνάδελφοι;

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Προσωπική μου άποψη πάντα, και χωρίς να έχω πάρει καμιά από τις δυο, δεν θα επέλεγα ποτέ κάποια που χρεώνει έξτρα CIF & CIM... Επίσης, αν θυμάμαι καλά, πριν μέρες κάποιος συμφορουμίτης ανέβασε φωτό της Pamela, και δείχνει να είναι αρκετά αξιόλογο κομμάτι!

Αν λοιπόν θα έπρεπε να επιλέξω μόνο μεταξύ των δύο κορασίδων, θα πήγαινα στην Pamela, επειδή δείχνει να είναι αρκετά αληθινή με τις φωτό που έχει στο ΕΝ, αλλά και επιδή δεν χρεώνει έξτρα το CIF.

Δική μου άποψη πάντα, και χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου!  Καλή τύχη!  :fuck1:

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου κι εμένα μου αρέσουν τα all inclusive πακέτα.Όπως είχε πει κι ένας συμφορουμίτης,για 200 ευρώ την ώρα,γαργάρες θα πρέπει να κάνουν κι όχι να χρεώνουν 50αράκια για το παραμικρό.
Βέβαια τόσο η Pamela όσο και η Monica χρεώνουν έξτρα το CIM ενώ απ'ότι βλέπω η Pamela δεν προσφέρει καν CIF

Decisions,decisions... :think:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Καλή η κουβέντα Παίκτες δεν λέω  , το θέμα είναι η Pamela είναι εκεί πάνω η την έκανε μέχρι να αποφασίσετε ?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Monica χωρις πολλες κουβεντες !!!

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
...για σας που ξερετε καλα αγγλικα..(ναι εσεις οι σπαστικοι της ταξης που σας χαμογελουσε η milfara καθηγητρια)...το anal no provited σημαινει:
a.δεν δινω κωλο ξεχαστε το
b.τον παιρνω και απο πισω αλλα με προυποθεσεις(εξτρα,μικροτσουτσουνοι...κλπ
c.το λεω αυτο για να σας τα παρω...γιατι θα μου ζητησετε κωλο σιγουρα....?
βοηθηστε εσεις οι αγγλομαθεις...γιατι εμεις στα αγγλικα την καναμε κοπανα στον βαρδαρη και βλεπαμε ενα εργο σεξ και ενα εργο καρατε... :bounce:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
...για σας που ξερετε καλα αγγλικα..(ναι εσεις οι σπαστικοι της ταξης που σας χαμογελουσε η milfara καθηγητρια)...το anal no provited σημαινει:
βοηθηστε εσεις οι αγγλομαθεις...γιατι εμεις στα αγγλικα την καναμε κοπανα στον βαρδαρη και βλεπαμε ενα εργο σεξ και ενα εργο καρατε... :bounce:
anal not provided ειναι ... Δεν δινει κωλο ξεχνα το
Δες ομως για να μην μαθεις καλα Αγγλικα και παρανω γαμησες απο μας (που πηγαιναμε φροντιστηριο) αλλα και ζεις με την ελπιδα οτι μπορει να μην καταλαβες καλα και να σου δωσει κωλο τελικα  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Που να το φανταζοσουν ότι οι μαλακιες πληρωνονται και δε θα μπορεις να συννενοηθεις με τις πουτανες!!!!

Anyway,το πρωτο και κατά περιπτωση το τριτο...

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
anal not provided ειναι ... Δεν δινει κωλο ξεχνα το
Δες ομως για να μην μαθεις καλα Αγγλικα και παρανω γαμησες απο μας (που πηγαιναμε φροντιστηριο) αλλα και ζεις με την ελπιδα οτι μπορει να μην καταλαβες καλα και να σου δωσει κωλο τελικα  :grin:
φιλε το χω "παθει" μια φορα με μια τσεχα με χειροτερα αγγλικα απο μενα..!!της το ειχα βαλει...και εκανα οτι δεν καταλαβαινα..(μετα τα πρωτα nooooo..αρχισαν τα this is extra κλπ)...εγω παλι..της μιλουσα την γλωσσα των κωφαλλαλων..ο φιλος..που λεει οτι οι μαλακιες πληρωνονται..μην το λες...γλυτωνεις ολο το κομματι του social...!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου κι εμένα μου αρέσουν τα all inclusive πακέτα.Όπως είχε πει κι ένας συμφορουμίτης,για 200 ευρώ την ώρα,γαργάρες θα πρέπει να κάνουν κι όχι να χρεώνουν 50αράκια για το παραμικρό.
Βέβαια τόσο η Pamela όσο και η Monica χρεώνουν έξτρα το CIM ενώ απ'ότι βλέπω η Pamela δεν προσφέρει καν CIF

Decisions,decisions... :think:

200ευρω την ωρα?Εγω με 130 παιρνω για ολονυχτιο  :grin:
Τελικα για να δινετε τοσα λεφτα σημερα,ειχε δικιο ο Γιωργακης που τον βριζατε,λεφτα υπαρχουν  :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom