Αξίζει παιχτη με τα χίλια
Ευχαριστώ παρα πολύ.
Αξίζει παιχτη με τα χίλια
Ευχαριστώ παρα πολύ.
Να πας. Το ταλέντο της στην πίπα έχει αποτυπωθεί και σε φωτό του προέδρου.Καλησπέρα σε όλους,
θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας για :
διάβασα από μπαρουτοκαπνισμένους συναγωνιστές κάποια καλα λόγια αλλα και αλλους που λενε "Μια φορα και αν δεν εχεις να πας αλλου". Μπερδευτηκα ειναι η αληθεια. Τελικα αξίζει ή όχι?
Να πας. Το ταλέντο της στην πίπα έχει αποτυπωθεί και σε φωτό του προέδρου.
βάλε το Link
Τωρα για τα DT και τα μεγεθη δεν ξερω τι λεει ο φιλος ,μια φωτο χιλιες λεξεις που λεει και ο λαος !!!
Eχει ο μπαξές ποικιλία
καλά για σένα τώρα τελευταία το έχουμε πεί ότι χρήζεις βοηθείας...Εγω ομως επιμενω οτι η Χριστινα δεν ειναι η ιδια απο τις φωτο και μονο
ακριβώς όπως οι φωτό... πολύ λεπτή με στενή μέση, σχεδόν άκωλη... με μέτριο μηχανικό σέρβις...Απο εμφανιση ειναι οπως τις φωτο και αξιζει?
Μάλλον έρχεται μπερδευτεί Παίκτες !!!λοιπον εδω η πιπα
και εδω ξαπλωμενη :
εγώ έχω μπερδευτεί γιατί δεν βλέπω καμία φωτό...
και ο Λουσεντ επίσης αλλα αυτός είναι μονίμως μπερδεμένος με τις διάφορες πορνοσταρλετίτσες...
χε χε...
Χεχεχε το εχω παραδεχθει οτι θελω γυαλια αλλα ειμαι πολυ περηφανος για να τα φορεσω. Την Σασα την γνωρισα στο πρωτο της τουρ οταν ξεκινησε και την ξαναειδα ξανα πριν ερθει Ελλαδα.εγώ έχω μπερδευτεί γιατί δεν βλέπω καμία φωτό...
και ο Λουσεντ επίσης αλλα αυτός είναι μονίμως μπερδεμένος με τις διάφορες πορνοσταρλετίτσες...
χε χε...
Ασε ρε δεν ξέρεις εσυ , θα μας πει ο Luc !!!
Αυτό ξαναπές τοααχ τα ρωσίδια του αμουρ... με τα τουρμπο κωλοβάλβιδα...