You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Κατα τη γνωμη μου η ενημερωση πρεπει ναφορα το αν ειναι η κοπελα της φωτογραφίας ή άλληπάιχτη σε λίγο θα τα ακούμε γιατί δεν τους έκανε καλό γαμήσι το μωρό όπως έκανε σε εμας
για αυτό το σκεφτομαι και δεν ανεβάζω κριτικές
άστα γιατί θα βρούμε τον μπελά μας
φίλε wings ικανοποιημένος στην απορία σου?
τεσπα πρέπει να φύγω παίχτες...
θα τα πουμε αργότερα.
και αν ειναι επαγγελματίας και σεβεται τα λεφτα που παιρνει ή είναι απατεώνισσα και κοροιδεύει. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΥΡΟ.
Απο κει και πέρα το πως πέρασε ο καθένας και το πόσο βαθυ λαρυγγι ήταν η γκομενα νομιζω οτι είναι κατι πολύ σχετικό και προσωπικό και ζητημα χημείας κι εγω προσωπικά δεν δινω καμία σημασία στις λεπτομέρειες που γράφει ο καθένας. ειδικά στο σχετικό αθηναικό blog πιστευω οτι υπάρχουν πολλόι ταλαντούχοι συγγραφείς πορνογραφημάτων....
εχει γραψει κανεις γι'αυτην? δεν βρηκα τιποτα....
ΞαναΕρωτώ και εγώ . Έχουμε πληροφορίες για το θεριό?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Στα πλαισια της ενημερωσης να αναφερω οτι πηγα με Νικολ σημερα. Αριστες εντυπωσεις περασα πολυ καλα. Ευτυχως ακουσα τα καλα λογια του wings γιατι μεχρι χτες κολωνα λιγο μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε ηταν το τελευταιο της τουρ σκεφτεται να σταματησει. Καλυτερη απο τις φωτο με σωμα θεικο που το χαζευα και δεν το χορταινα. Στο σεξ καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο. Πρωτο μου CT ειναι οποτε δεν εχω εμπειρια να κρινω.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω βρε παιδιά, αλλά συχνά διαβάζω από αρκετούς για αυτήν την Nicol (πρώην Oxana ) και δεν νομίζω ότι έχει "θεϊκό" σώμα... Αν είναι αυτή "θεά" τότε τις πραγματικά κούκλες πως θα τις λέμε; Και κοιλίτσα έχει, και άσχημα πόδια, και μέτριο ποπό, και τυπικό (μάλλον βαρύ) σε χαρακτηριστικά πρόσωπο. Εντάξει καλή είναι αν την συγκρίνεις με τόσες πολύ μέτριες που κυκλοφορούν, αλλά σίγουρα υπάρχουν και αρκετές καλύτερες εμφανισιακά επιλογές. Φυσικά περί ορέξεως...Στα πλαισια της ενημερωσης να αναφερω οτι πηγα με Νικολ σημερα. Αριστες εντυπωσεις περασα πολυ καλα. Ευτυχως ακουσα τα καλα λογια του wings γιατι μεχρι χτες κολωνα λιγο μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε ηταν το τελευταιο της τουρ σκεφτεται να σταματησει. Καλυτερη απο τις φωτο με σωμα θεικο που το χαζευα και δεν το χορταινα. Στο σεξ καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο. Πρωτο μου CT ειναι οποτε δεν εχω εμπειρια να κρινω.
Για μένα πρώτο ρόλο έχει η συμπεριφορά και η συμμετοχή, φυσικά προαπαιτούμενο είναι και η καλή εμφάνιση, αλλά εδώ δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί άλλωστε οι "θεές" είναι αντικειμενικά ελάχιστες. Εξού και ο χαρακτηρισμός "έπιπλο" και "ξυλάγγουρο", τι να το κάνεις το θεϊκό κορμί αν δεν λειτουργεί σωστά; Να το κοιτάς μόνο; Όπως όλοι μας έχουμε προσέξει στο χώρο συνολικά εξαιρετικές χαρακτηρίζονται οι κοπέλες που πάνω απόλα έχουν άριστες υπηρεσίες και συμπεριφορά (και καλή εμφάνιση). Άμα αρχίσουν τα μη, δεν μου αρέσει αυτό, τα στραβοκοιτάγματα, η TV και το κινητό, εεε τότε είναι για να αποχωρούμε, και ας είναι η κοπέλα όπως η Brigitte Bardot στα 18 της. Και νομίζω πως πολλοί παίκτες αυτό κάνουν.
Στον πόλεμο κανένας μας δεν θα πήγαινε με ένα εξωτικό και πρωτοποριακό όπλο που λειτουργεί μια στις τόσες, αντίθετα όλοι μας θέλουμε ένα σύγχρονο αλλά αξιόπιστο όπλο που λειτουργεί πάντα ;)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου....απλως προσθετω οτι οι κριτικες ειναι απο την φυση τους μια μιξη υποκειμενικης και αντικειμενικης γνωμης....Για μενα όμως, σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να μην αποθαρρυνουμε τους συμπαιχτες να γραφουν οπως τους βγαινει...κι ας εχουμε τις αποψεις μας.
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου....απλως προσθετω οτι οι κριτικες ειναι απο την φυση τους μια μιξη υποκειμενικης και αντικειμενικης γνωμης....Για μενα όμως, σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να μην αποθαρρυνουμε τους συμπαιχτες να γραφουν οπως τους βγαινει...κι ας εχουμε τις αποψεις μας.
έτσι, έτσι ρε GFE! σταθερά ... σταθερός!
καλημέρα παλικάρια,
αν και πολύ άπειρος σήμερα χάζευα στο zuzana και είδα μία anna 22 που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
βασικά ψήνωμαι να δοκιμάσω ct αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Λίγη καθοδήγηση υπάρχει ?????
sms πρέπει να στείλω και πού ρε παιδιά ? στα ελληνικά ??
help...
αν και πολύ άπειρος σήμερα χάζευα στο zuzana και είδα μία anna 22 που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
βασικά ψήνωμαι να δοκιμάσω ct αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Λίγη καθοδήγηση υπάρχει ?????
help...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
καθε μια λέει τον τροπο...αλλες με τηλ και αλλες μονο με σμς. Στον Ζου θα γραψεις Σμς στα αγγλικα (θα σου γραψει, κλπ), ή θα κανεις κλεισιμο μεσα απο το ωροπρογραμμα στο σάιτ του.καλημέρα παλικάρια,
help...
πολλη τσιγαρίλα το δωμάτιο ρε παίχτη για άκαπνη!
δεν αντέχει στα δύσκολα total GFE!
δεν αντέχει στα δύσκολα total GFE!
Στα πλαισια της ενημερωσης να αναφερω οτι πηγα με Νικολ σημερα. Αριστες εντυπωσεις περασα πολυ καλα. Ευτυχως ακουσα τα καλα λογια του wings γιατι μεχρι χτες κολωνα λιγο μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε ηταν το τελευταιο της τουρ σκεφτεται να σταματησει. Καλυτερη απο τις φωτο με σωμα θεικο που το χαζευα και δεν το χορταινα. Στο σεξ καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο. Πρωτο μου CT ειναι οποτε δεν εχω εμπειρια να κρινω.
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Κατά την άποψη μου η Aleksa μπορεί να ανήκει στα δεύτερα άπό πλευράς τιμής αλλά από ομορφιά, service και συμπεριφορά είναι το απόλυτο VFM
Κάθε λεπτό της συνάντησης μαζίτης και κάθε ευρώ που ξοδεύεις δεν πάει χαμένο καθόλου
Κάθε λεπτό της συνάντησης μαζίτης και κάθε ευρώ που ξοδεύεις δεν πάει χαμένο καθόλου
παίχτες έρχονται τα δεύτερα του LL
Thessaloniki
Linda:
26/Feb./2010 - 01/Mar./2010
Aleksa:
26/Feb./2010 - 01/Mar./2010
GFE...ΚΛΕΙΔΟΚΡΆΤΟΡΑ όλα καλά?
αναλαμβάνεις το thread σου?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ολα καλα alex...φαγαμε πολυ βροχη στο καρναβαλι της Ξανθης....! τα μουσκεψε ο καιρος...κριμα...
Το προγραμμα γι αυτην την βδομαδα εχει Αννα απο Ζου...εγκρινεις?
Την Αννουλα μην την αφησετε και παρει φορα με το στομα. Δεν σταματα να μιλα!! Σε γενικες γραμμες GFE με παρα πολυ καλο δερμα. Σαν βελουδο στην αφη. Προσφερει και κουλουρι για τους κουλουραδες!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Kι η φιλενάδα της τα ίδια!Την Αννουλα μην την αφησετε και παρει φορα με το στομα. Δεν σταματα να μιλα!! Σε γενικες γραμμες GFE με παρα πολυ καλο δερμα. Σαν βελουδο στην αφη. Προσφερει και κουλουρι για τους κουλουραδες!
Πάντως κάποιος περνούσε καλά στην αννούλα χθες έξη παρά, αν κρίνω απ' τα ηχητικά εφέ! Μονοφαγάς πρέπει να'ναι όμως...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πάει, χάσαμε το ψωμί μας!γιατι δεν ανοιγει σημερα η καρτελα city tours? παω να δω τις κριτικες και βγαινουν αλλα πραγματα, μαλλον τα στριπτιζαδικα.
Αλλαξε κατι? Ακουει κανενας Μοντερειτορ πλιζ?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
wings? ισχυει αυτο που εγραψα? κι εσυ ΔΕΝ βλεπεις?Πάει, χάσαμε το ψωμί μας!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Nαι, αλλά έβλεπα πριν 10',μην αγχώνεσαι!wings? ισχυει αυτο που εγραψα? κι εσυ ΔΕΝ βλεπεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K