Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ευχαριστώ alex...
Eγώ -όπως κι οι περισσότεροι ελπίζω- γουστάρω να σπάμε πλάκα στο thread!
Oταν έχω πραγματικά απορίες στέλνω pm.

Kαλά Κούλουμα για όλους!

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
πάιχτη σε λίγο θα τα ακούμε γιατί δεν τους έκανε καλό γαμήσι  :knockinb: το μωρό όπως έκανε σε εμας  :rockon:
για αυτό το σκεφτομαι και δεν ανεβάζω κριτικές  :headbang: :headbang:
άστα γιατί θα βρούμε τον μπελά μας :headbang: :headbang: :headbang:
φίλε wings ικανοποιημένος στην απορία σου?
τεσπα πρέπει να φύγω παίχτες...
θα τα πουμε αργότερα.
Κατα τη γνωμη μου η ενημερωση πρεπει ναφορα το αν ειναι η κοπελα της φωτογραφίας ή άλλη
και αν ειναι επαγγελματίας και σεβεται τα λεφτα που παιρνει ή είναι απατεώνισσα και κοροιδεύει. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΥΡΟ.
Απο κει και πέρα το πως πέρασε ο καθένας και το πόσο βαθυ λαρυγγι ήταν η γκομενα νομιζω οτι είναι κατι πολύ σχετικό και προσωπικό και ζητημα χημείας κι εγω προσωπικά δεν δινω καμία σημασία στις λεπτομέρειες που γράφει ο καθένας. ειδικά στο σχετικό αθηναικό blog πιστευω οτι υπάρχουν πολλόι ταλαντούχοι συγγραφείς πορνογραφημάτων....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Στα πλαισια της ενημερωσης να αναφερω οτι πηγα με Νικολ σημερα. Αριστες εντυπωσεις περασα πολυ καλα. Ευτυχως ακουσα τα καλα λογια του wings γιατι μεχρι χτες κολωνα λιγο μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε ηταν το τελευταιο της τουρ σκεφτεται να σταματησει. Καλυτερη απο τις φωτο  με σωμα θεικο που το χαζευα και δεν το χορταινα. Στο σεξ καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο. Πρωτο μου CT ειναι οποτε δεν εχω εμπειρια να κρινω.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Στα πλαισια της ενημερωσης να αναφερω οτι πηγα με Νικολ σημερα. Αριστες εντυπωσεις περασα πολυ καλα. Ευτυχως ακουσα τα καλα λογια του wings γιατι μεχρι χτες κολωνα λιγο μηπως δεν αξιζε τα λεφτα της. Δυστυχως ομως απο οτι μου ειπε ηταν το τελευταιο της τουρ σκεφτεται να σταματησει. Καλυτερη απο τις φωτο  με σωμα θεικο που το χαζευα και δεν το χορταινα. Στο σεξ καλη συμμετοχη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο. Πρωτο μου CT ειναι οποτε δεν εχω εμπειρια να κρινω.
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω βρε παιδιά, αλλά συχνά διαβάζω από αρκετούς για αυτήν την Nicol (πρώην Oxana ) και δεν νομίζω ότι έχει "θεϊκό" σώμα... Αν είναι αυτή "θεά" τότε τις πραγματικά κούκλες πως θα τις λέμε; Και κοιλίτσα έχει, και άσχημα πόδια, και μέτριο ποπό, και τυπικό (μάλλον βαρύ) σε χαρακτηριστικά πρόσωπο. Εντάξει καλή είναι αν την συγκρίνεις με τόσες πολύ μέτριες που κυκλοφορούν, αλλά σίγουρα υπάρχουν και αρκετές καλύτερες εμφανισιακά επιλογές. Φυσικά περί ορέξεως...
Για μένα πρώτο ρόλο έχει η συμπεριφορά και η συμμετοχή, φυσικά προαπαιτούμενο είναι και η καλή εμφάνιση, αλλά εδώ δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί άλλωστε οι "θεές" είναι αντικειμενικά ελάχιστες. Εξού και ο χαρακτηρισμός "έπιπλο" και "ξυλάγγουρο", τι να το κάνεις το θεϊκό κορμί αν δεν λειτουργεί σωστά; Να το κοιτάς μόνο; Όπως όλοι μας έχουμε προσέξει στο χώρο συνολικά εξαιρετικές χαρακτηρίζονται οι κοπέλες που πάνω απόλα έχουν άριστες υπηρεσίες και συμπεριφορά (και καλή εμφάνιση). Άμα αρχίσουν τα μη, δεν μου αρέσει αυτό, τα στραβοκοιτάγματα, η TV και το κινητό, εεε τότε είναι για να αποχωρούμε, και ας είναι η κοπέλα όπως η Brigitte Bardot στα 18 της. Και νομίζω πως πολλοί παίκτες αυτό κάνουν.
Στον πόλεμο κανένας μας δεν θα πήγαινε με ένα εξωτικό και πρωτοποριακό όπλο που λειτουργεί μια στις τόσες, αντίθετα όλοι μας θέλουμε ένα σύγχρονο αλλά αξιόπιστο όπλο που λειτουργεί πάντα  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου....απλως προσθετω οτι οι κριτικες ειναι απο την φυση τους μια μιξη υποκειμενικης και αντικειμενικης γνωμης....Για μενα όμως, σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να μην αποθαρρυνουμε τους συμπαιχτες να γραφουν οπως τους βγαινει...κι ας εχουμε τις αποψεις μας.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου....απλως προσθετω οτι οι κριτικες ειναι απο την φυση τους μια μιξη υποκειμενικης και αντικειμενικης γνωμης....Για μενα όμως, σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να μην αποθαρρυνουμε τους συμπαιχτες να γραφουν οπως τους βγαινει...κι ας εχουμε τις αποψεις μας.

:thumbsup:

έτσι, έτσι ρε GFE! σταθερά ... σταθερός!

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
καλημέρα παλικάρια,
αν και πολύ άπειρος σήμερα χάζευα στο zuzana και είδα μία anna 22 που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
βασικά ψήνωμαι να δοκιμάσω ct αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Λίγη καθοδήγηση υπάρχει ?????
sms πρέπει να στείλω και πού ρε παιδιά ? στα ελληνικά ??
help...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλημέρα παλικάρια,
αν και πολύ άπειρος σήμερα χάζευα στο zuzana και είδα μία anna 22 που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
βασικά ψήνωμαι να δοκιμάσω ct αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Λίγη καθοδήγηση υπάρχει ?????
sms πρέπει να στείλω και πού ρε παιδιά ? στα ελληνικά ??
help...
καθε μια λέει τον τροπο...αλλες με τηλ και αλλες μονο με σμς. Στον Ζου θα γραψεις Σμς στα αγγλικα (θα σου γραψει, κλπ), ή θα κανεις κλεισιμο μεσα απο το ωροπρογραμμα στο σάιτ του.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πολλη τσιγαρίλα το δωμάτιο ρε παίχτη για άκαπνη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντέχει στα δύσκολα total GFE!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτες έρχονται τα δεύτερα του LL
Thessaloniki
Linda:
26/Feb./2010 - 01/Mar./2010
Aleksa:

GFE...ΚΛΕΙΔΟΚΡΆΤΟΡΑ όλα καλά?
αναλαμβάνεις το thread σου? :)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Κατά την άποψη μου η Aleksa μπορεί να ανήκει στα δεύτερα άπό πλευράς τιμής αλλά από ομορφιά, service και συμπεριφορά είναι το απόλυτο VFM
Κάθε λεπτό της συνάντησης μαζίτης και κάθε ευρώ που ξοδεύεις δεν πάει χαμένο καθόλου

παίχτες έρχονται τα δεύτερα του LL
Thessaloniki
Linda:
Aleksa:

GFE...ΚΛΕΙΔΟΚΡΆΤΟΡΑ όλα καλά?
αναλαμβάνεις το thread σου? :)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ολα καλα alex...φαγαμε πολυ βροχη στο καρναβαλι της Ξανθης....! τα μουσκεψε ο καιρος...κριμα...
Το προγραμμα γι αυτην την βδομαδα εχει Αννα απο Ζου...εγκρινεις?

Samael

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ta ct einai ligo periorismena sti thessaloniki.ostoso meso aggelivn(aggeliohoros)ginetai kamia doyleia?exei kapoios kalh empeiria oson afora emfanisi kai orexi? :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ολα καλα alex...φαγαμε πολυ βροχη στο καρναβαλι της Ξανθης....! τα μουσκεψε ο καιρος...κριμα...
Το προγραμμα γι αυτην την βδομαδα εχει Αννα απο Ζου...εγκρινεις?

Την Αννουλα μην την αφησετε και παρει φορα με το στομα. Δεν σταματα να μιλα!! Σε γενικες γραμμες GFE με παρα πολυ καλο δερμα. Σαν βελουδο στην αφη. Προσφερει και κουλουρι για τους κουλουραδες!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Την Αννουλα μην την αφησετε και παρει φορα με το στομα. Δεν σταματα να μιλα!! Σε γενικες γραμμες GFE με παρα πολυ καλο δερμα. Σαν βελουδο στην αφη. Προσφερει και κουλουρι για τους κουλουραδες!
Kι η φιλενάδα της τα ίδια!
Πάντως κάποιος περνούσε καλά στην αννούλα χθες έξη παρά, αν κρίνω απ' τα ηχητικά εφέ!  :fuck1: Μονοφαγάς πρέπει να'ναι όμως... :tickedoff:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
γιατι δεν ανοιγει σημερα η καρτελα city tours? παω να δω τις κριτικες και βγαινουν αλλα πραγματα, μαλλον τα στριπτιζαδικα.
Αλλαξε κατι? Ακουει κανενας Μοντερειτορ πλιζ?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
γιατι δεν ανοιγει σημερα η καρτελα city tours? παω να δω τις κριτικες και βγαινουν αλλα πραγματα, μαλλον τα στριπτιζαδικα.
Αλλαξε κατι? Ακουει κανενας Μοντερειτορ πλιζ?
Πάει, χάσαμε το ψωμί μας!  :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom