Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
που ειναι και τοσο γκαβλωμενες ...που τους τρεχουνε ....και τα σαλια. συμφωνεις??
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Και με τα κοτσιδάκια και τα βιβλία στο χέρι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧα
Αχ ρε Θεέ που μπλέκουμε... ουφφφφ....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Και με τα κοτσιδάκια και τα βιβλία στο χέρι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧα
Αχ ρε Θεέ που μπλέκουμε... ουφφφφ....

εε ρεμαλια σταματηστε!!!!!
Αντε γιατι θα την βγαλουμε πάλι να βοσκησει...ετσι οπως παει

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
281
Παιδεραστες ειστε ρε κουφαλες !!! :grin: :grin: :grin:
προεδρε ανενημερωτο σε βρισκω!!  ως γνωστον το :fuck1: ειναι νόμιμο απο τα 16
εδω μιλάμε για 19-20χρονες φοιτητριες!! κοτζαμ γυναικες δηλαδη! λιγο πριν την συνταξη.
εδω οι μισες και παραπανω  τουριστριες εχουν παιδι που παει σχολείο!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
...όλες Κ.Δευτερα ερχονται....ουτε χαρταετο δεν θα πεταξουμε φετος....!!!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
22
Like
2.062
Πόντοι
6.415
εχω ενημερωσει γιαυτην  παλιότερα οχι με κριτική αλλά γράφοντας εδω. ως γνωστον εγω δεν γουσταρω γενικα τις τουρίστριες και δεν ειμαι φαν του συκγεκριμενου σπορ για λογους που εχω εξηγησει. η συγκεκριμένη ομως κορασίδα μου ειχε μεινει απο τις τσοντες που φαινεται οτι είναι οντως το κατι άλλο και ετσι οταν βρεθηκα Αθηνα για δουλειά και συμπτωματικα ηταν κι αυτη εκει την εκλεισα το καλοκαιρι Ιουνιο νομίζω.....
εγω προσωπικά δεν ευχαριστηθηκα καθόλου. 1) δεν μαρεσε η φατσα της
στις φωτο και στις τσοντες παιζει πολύ επαγγελματικό make up και την φτιαχνουν στυλιστες. η πραγματικότητα ειναι διαφορετική!!
2) δεν ξετρελλαθηκα με το σωμα της
3) ηταν πολυ επαγγελματική και κρυα. ισως γιατι ημουν το τελευταιο ραντεβου του τουρ και ηταν κουρασμένη και βαριόταν. παντως αφου μπορείται να την δειτε σε χιλιαδες τσόντες ξερετε τι θα δειτε. δεν χρειαζονται reviews. τα αλλά ειναι και θεμα διαθεσης και χημείας.
παντως σαν στυλ δεν ειναι ουτε κλασσατη ουτε γκλαμουρους γκομενα! μπορει να ειναι καλο PSE
Μια και είναι ακόμα εδώ ας δούμε τι δυνατότητες έχεις
www.4tube.com/videos/49507/horny-lesbian-angel-pink-toys-with-her-girlfriend-s-tight-ass-with-a-dildo]http://www.4tube.com/videos/49507/horny-lesbian-angel-pink-toys-with-her-girlfriend-s-tight-ass-with-a-dildo[/url]
www.4tube.com/videos/49660/tittilating-babe-sorana-getss-her-ass-oozing-with-slimey-cum]http://www.4tube.com/videos/49660/tittilating-babe-sorana-getss-her-ass-oozing-with-slimey-cum[/url]

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Τότε είναι το καλό!! Να βγάλεις την πούτσα από μέσα της και να έχει και λίγη σοκολάτα  :2funny:
Υπάρχουν & χειρότερα: εμετός στο τσιμπούκι! Εε ρε,τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!  :headbang:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συμπαίχτες...Καλο τριημερο...τα λεμε απο Δευτερα παλι.
(καλο χαρταετο)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αντε στα γρήγορα
Patricia
πάνω κάτω αυτο που βλέπετε μιση ρωσίδα μιση λιθουανη απο τη Ριγα
Ψιλόυτσικη με μεγάλο στηθος αλλά λίγο πεσμενο και χαλαρο με μεγάλες ρόγες
Μεγαλούτσικο κωλαράκι.
Αρκετα σημάδια και ελιτσες στο σώμα ένα μικρο κάψιμο στη βαση στο αριστερο βυζί.
Καλά αγγλικα καλη συννενοηση.Φιλάει καλά με γλώσσα . Στη αρχή ξεκινησε βιαστικα με πίπα αλλά στον δευτερο γύρο της ζητησα και ξεκινησαμε με περισοτερα προκαταρκτικα φιλάκια χαδάκια απαλες δαγκωνιες κτλ...
Πίπα καλή χωρις deep throat.Πιο χαμηλα περιποιηση, καλή χρηση της γλωσσας. Αντιδρά ωραια στο γλυψιμο αφήνει δακτυλάκι μόνο μπροστα και σηκονονται ωραία αυτε οι ρογες της.
Παρα πολυ καλή στο cowgirl δεν κουράζεται ευκολα, γενικα καλά στησίματα καλή συμμετοχή
με φωνούλες κραυγουλες, αρκετα σφιχτή τρυπούλα.  Οταν κουράστηκα εγώ συνέχιζε αυτή  :grin: :grin:
Δεν έχει cim/cif ενω αν πλησιάσεις εστω και κατα λάθος την πίσω τρύπά πατάγεται στον αέρα και no anal λέει και ξαναλέι :2funny: :2funny:
Καλό GFE...για μένα τουλάχιστον.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
281
Σωστος!! Αλλα κι εγω ετσι την πατησα!! ειδατε πως τον τρωει απο πισω!! αυτα ειδα κι εγω κι ετρεξα αλλα εμεινα με τη ορεξη
και για καποιο περιεργο λογο (στυλιστες??) δεν ειχε απο κοντα αυτη τη γκαβλοφατσα και τη κορμαρα που φαινεται στις ταινιες.
χωρις να σημαινει βεβαια οτι απεχει και πολυ! σιγουρα παντως  απο τις απανταχου βλαχο μπαζο χοντρο χωριατο κορασιδες που ερχονται για αρπακτη στην πολη μας συνηθως  ειναι πολύ καλύτερη και πολύ πιο εγγύηση. οπως ολες του Ζουζανα 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
281
Aδελφέ, μήπως έπαιζες στο μισοσκόταδο;  :think:
:2funny:  :2funny:
αντε μετα βγαλε ακρη!!! και λετε γιατι δεν γραφουν κριτικες οι συναγωνιστες! ουτε για την εμφανιση ή εστω αν μοιζει με τις φωτο δεν μπορουμε να συμφωνησουμε

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όντως χαμήλωσε το φως  :2funny:

δεν εντυπωσιάζομαι και τόσο ευκολα....

καταστράφηκα αυτό τον μήνα λέμε....
κάνα δανεικό παίχτες για τσιγάρα.... :2funny:

Aδελφέ, μήπως έπαιζες στο μισοσκόταδο;  :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πάιχτη σε λίγο θα τα ακούμε γιατί δεν τους έκανε καλό γαμήσι  :knockinb: το μωρό όπως έκανε σε εμας  :rockon:
για αυτό το σκεφτομαι και δεν ανεβάζω κριτικές  :headbang: :headbang:
άστα γιατί θα βρούμε τον μπελά μας :headbang: :headbang: :headbang:
φίλε wings ικανοποιημένος στην απορία σου?
τεσπα πρέπει να φύγω παίχτες...
θα τα πουμε αργότερα.

:2funny:  :2funny:
αντε μετα βγαλε ακρη!!! και λετε γιατι δεν γραφουν κριτικες οι συναγωνιστες! ουτε για την εμφανιση ή εστω αν μοιζει με τις φωτο δεν μπορουμε να συμφωνησουμε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom