Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ερχεται μια κοπελα που εχω σταμπαρει καιρο...Αννα απο Ζ...συναγωνιστες απο Αθηνα, αν μας διαβαζετε, εχετε αποψη?

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Sorana απο zuzana

παιδια εχουμε καμια κριτικη για την κοπελα? αξιζει?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πάντως μιά χωριάτικη μυστικοπάθεια την έχουμε "δω πάνω"! (όπως λένε "κει χάμου" οι Αθηναίοι  :grin:)
Αφού έχει δουλειά η Πατρίτσια αλλά τουμπεκί τα γκαρντάσια!

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Sorana απο zuzana

παιδια εχουμε καμια κριτικη για την κοπελα? αξιζει?
εχω ενημερωσει γιαυτην  παλιότερα οχι με κριτική αλλά γράφοντας εδω. ως γνωστον εγω δεν γουσταρω γενικα τις τουρίστριες και δεν ειμαι φαν του συκγεκριμενου σπορ για λογους που εχω εξηγησει. η συγκεκριμένη ομως κορασίδα μου ειχε μεινει απο τις τσοντες που φαινεται οτι είναι οντως το κατι άλλο και ετσι οταν βρεθηκα Αθηνα για δουλειά και συμπτωματικα ηταν κι αυτη εκει την εκλεισα το καλοκαιρι Ιουνιο νομίζω.....
εγω προσωπικά δεν ευχαριστηθηκα καθόλου. 1) δεν μαρεσε η φατσα της
στις φωτο και στις τσοντες παιζει πολύ επαγγελματικό make up και την φτιαχνουν στυλιστες. η πραγματικότητα ειναι διαφορετική!!
2) δεν ξετρελλαθηκα με το σωμα της
3) ηταν πολυ επαγγελματική και κρυα. ισως γιατι ημουν το τελευταιο ραντεβου του τουρ και ηταν κουρασμένη και βαριόταν. παντως αφου μπορείται να την δειτε σε χιλιαδες τσόντες ξερετε τι θα δειτε. δεν χρειαζονται reviews. τα αλλά ειναι και θεμα διαθεσης και χημείας.
παντως σαν στυλ δεν ειναι ουτε κλασσατη ουτε γκλαμουρους γκομενα! μπορει να ειναι καλο PSE

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Σορρυ Ξέχασα! να συμπληρώσω οτι αρνηθηκε το αναλ γιατι λεει δεν ειχα ενημερωσει σχετικά από ριν το πρακορείο για της το πουν και να κάνει τα σχετικά!!!! Ημαρτον!!! εσεις το λετε στο πρακοτρειο?? κι εννοειται οτι ξενερωσα εντελως γιατι για αυτό το σκοπο πήγα!!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Σορρυ Ξέχασα! να συμπληρώσω οτι αρνηθηκε το αναλ γιατι λεει δεν ειχα ενημερωσει σχετικά από ριν το πρακορείο για της το πουν και να κάνει τα σχετικά!!!! Ημαρτον!!! εσεις το λετε στο πρακοτρειο?? κι εννοειται οτι ξενερωσα εντελως γιατι για αυτό το σκοπο πήγα!!
Σε αυτό δεν έχει απόλυτο άδικο γιατί φαντάζεσαι να έχει φάει φασολάδα;
Πόσο καλά θα περάσεις αν πάρεις το κουλούρι τότε; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Πόσο καλά θα περάσεις αν πάρεις το κουλούρι τότε; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τότε είναι το καλό!! Να βγάλεις την πούτσα από μέσα της και να έχει και λίγη σοκολάτα  :2funny:
Πάντως σοβαρά τώρα, κοπέλα που θέλει να λέγεται επαγγελματίας πρέπει να είναι έτοιμη για anal για όλους τουσ πελάτες της, αφου το διαφημίζει κιόλας.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

ναι αλλά εάν είχε παει περίοδο αποκριάς ... φαντάζεσαι κουλούρι , λαγάνα , φασολαδα.... εεε  ρε γλέντια

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να ρωτησω ρε Παιχτες το απο κατω το οποιο μονο εκει εχει ερθει και οχι εδω κατω στους χαμουτζιδες δεν το δοκιμασε ουδεις !!!!!

0.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μας τα τρώνε τα μασατζίδικα εδώ πρόεδρε