You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Sorana απο zuzana
παιδια εχουμε καμια κριτικη για την κοπελα? αξιζει?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αυτο θα το ειδες φανταζομαι...Sorana απο zuzana
www.bourdela.tv/content/view/1770/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/1770/1/[/url]
τιποτα αλλο. Μονο αν γραψει κανεις εδω.
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
εχω ενημερωσει γιαυτην παλιότερα οχι με κριτική αλλά γράφοντας εδω. ως γνωστον εγω δεν γουσταρω γενικα τις τουρίστριες και δεν ειμαι φαν του συκγεκριμενου σπορ για λογους που εχω εξηγησει. η συγκεκριμένη ομως κορασίδα μου ειχε μεινει απο τις τσοντες που φαινεται οτι είναι οντως το κατι άλλο και ετσι οταν βρεθηκα Αθηνα για δουλειά και συμπτωματικα ηταν κι αυτη εκει την εκλεισα το καλοκαιρι Ιουνιο νομίζω.....Sorana απο zuzana
εγω προσωπικά δεν ευχαριστηθηκα καθόλου. 1) δεν μαρεσε η φατσα της
στις φωτο και στις τσοντες παιζει πολύ επαγγελματικό make up και την φτιαχνουν στυλιστες. η πραγματικότητα ειναι διαφορετική!!
2) δεν ξετρελλαθηκα με το σωμα της
3) ηταν πολυ επαγγελματική και κρυα. ισως γιατι ημουν το τελευταιο ραντεβου του τουρ και ηταν κουρασμένη και βαριόταν. παντως αφου μπορείται να την δειτε σε χιλιαδες τσόντες ξερετε τι θα δειτε. δεν χρειαζονται reviews. τα αλλά ειναι και θεμα διαθεσης και χημείας.
παντως σαν στυλ δεν ειναι ουτε κλασσατη ουτε γκλαμουρους γκομενα! μπορει να ειναι καλο PSE
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Σορρυ Ξέχασα! να συμπληρώσω οτι αρνηθηκε το αναλ γιατι λεει δεν ειχα ενημερωσει σχετικά από ριν το πρακορείο για της το πουν και να κάνει τα σχετικά!!!! Ημαρτον!!! εσεις το λετε στο πρακοτρειο?? κι εννοειται οτι ξενερωσα εντελως γιατι για αυτό το σκοπο πήγα!!
Σε αυτό δεν έχει απόλυτο άδικο γιατί φαντάζεσαι να έχει φάει φασολάδα;Σορρυ Ξέχασα! να συμπληρώσω οτι αρνηθηκε το αναλ γιατι λεει δεν ειχα ενημερωσει σχετικά από ριν το πρακορείο για της το πουν και να κάνει τα σχετικά!!!! Ημαρτον!!! εσεις το λετε στο πρακοτρειο?? κι εννοειται οτι ξενερωσα εντελως γιατι για αυτό το σκοπο πήγα!!
Πόσο καλά θα περάσεις αν πάρεις το κουλούρι τότε;
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Τότε είναι το καλό!! Να βγάλεις την πούτσα από μέσα της και να έχει και λίγη σοκολάταΣε αυτό δεν έχει απόλυτο άδικο γιατί φαντάζεσαι να έχει φάει φασολάδα;
Πάντως σοβαρά τώρα, κοπέλα που θέλει να λέγεται επαγγελματίας πρέπει να είναι έτοιμη για anal για όλους τουσ πελάτες της, αφου το διαφημίζει κιόλας.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Σε αυτό δεν έχει απόλυτο άδικο γιατί φαντάζεσαι να έχει φάει φασολάδα;
ναι αλλά εάν είχε παει περίοδο αποκριάς ... φαντάζεσαι κουλούρι , λαγάνα , φασολαδα.... εεε ρε γλέντια
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να ρωτησω ρε Παιχτες το απο κατω το οποιο μονο εκει εχει ερθει και οχι εδω κατω στους χαμουτζιδες δεν το δοκιμασε ουδεις !!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μας τα τρώνε τα μασατζίδικα εδώ πρόεδρε
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
που ειναι γεματα με 20χρονες φοιτητριούλες!!!!!Μας τα τρώνε τα μασατζίδικα εδώ πρόεδρε
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 755
- Πόντοι
- 4.535
που ειναι γεματα με 20χρονες φοιτητριούλες!!!!!
Και 19χρονες...
Να ρωτησω ρε Παιχτες το απο κατω το οποιο μονο εκει εχει ερθει και οχι εδω κατω στους χαμουτζιδες δεν το δοκιμασε ουδεις !!!!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
και ολη η παρέα τους απο το σχολείο...Και 19χρονες...
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
που ειναι και τοσο γκαβλωμενες ...που τους τρεχουνε ....και τα σαλια. συμφωνεις??Και 19χρονες...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K