Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
τι να πω! μιληστε καλυτερα για το forex...
Ασε ουτε απο αυτο ξερει, απλως για καλυμμα ειναι!
Για ποιον λετε ρε Παιχτες για τον James Bond ?
κ μετα πηγα βουρτσισα τα δοντια μου
λογω δουλειας palermo κουβαλαω παντα τσαντα.Υπαρχει παντα οδοντοβουρτσα εξ αναγκης.με τί το έκανες αυτό?
λογω δουλειας palermo κουβαλαω παντα τσαντα.Υπαρχει παντα οδοντοβουρτσα εξ αναγκης.
Ασε ουτε απο αυτο ξερει, απλως για καλυμμα ειναι!
10% ον τοπικ έγκυρα
σιγα ρε παιχτη φακελομενους μας εχεiς ολους? ποιος εισαι η KGB?
τι αρρωστια ειναι αυτη που εχετε μερικοι. εχετε διπλα σας μια ωραια γυναικα και το μονο που μπορειτε να
συζητησετε μαζι της ειναι οι αλλοι παιχτες.
αυτό το 10άρι που το είδες πάλι?
ο άνθρωπος είναι παντελώς άχρηστος για οποιαδήποτε χρήση,είτε ενημερωτική είτε ψυχαγωγική
Γαμάμε και καμιά φορά χωρίς λεφτά έτσι για αλλαγή .Κοντά έπεσες.... ;) Έχεις άλλες 2 προσπάθειες!!
Και για να ήμαστε ον τοπικ πως την παλεύετε εκεί βόρεια ρε συ? 3 όλες και όλες που τρώγωνται, άλλες δυό που τις έχει βαρεθεί η ψυχή σας, δυο χοντρές ο θεός να τις κάνει έσκορτς επίσεις.
Πάλι καλά που σας έρχονται δυό αστεράκια σύντομα από ότι βλέπω να ξεμπουκώσετε.... ;)
Γαμάμε και καμιά φορά χωρίς λεφτά έτσι για αλλαγή .
Κοντά έπεσες.... ;) Έχεις άλλες 2 προσπάθειες!!
Και για να ήμαστε ον τοπικ πως την παλεύετε εκεί βόρεια ρε συ? 3 όλες και όλες που τρώγωνται, άλλες δυό που τις έχει βαρεθεί η ψυχή σας, δυο χοντρές ο θεός να τις κάνει έσκορτς επίσεις.
Πάλι καλά που σας έρχονται δυό αστεράκια σύντομα από ότι βλέπω να ξεμπουκώσετε.... ;)
Οχι απλά βαρέθηκα να διαβάζω παπαριές.......μας απειλείς ...σήμερα ?
ρε φιλε ....αντε αγορι μου πηγαινε καμμια βολτα...αντε μας κουρασες....
Οχι απλά βαρέθηκα να διαβάζω παπαριές.
Πήγα Λαιμα από ΕΟΓΚ βόλτα νωρίτερα.... Έρχεται θεσσαλονικη βλέπω. Θέλεις να μάθεις τι παίζει βαρδάρη μου μιας και σε κούρασα?