Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πες μου αρεσουν οι μελαχρινες,πες πως  κατι με εξιταρει σε αυτην.μπορει να κανω κ λαθος

Ρε τσοτο, τσοντο πως σε λένε. Προτιμάς να πας μερσεντες 2 ώρο να χώσεις χρήμα τι στιγμή που αξίζει για μάξιμουμ μια ώρα ξεμπούκωμα μόνο και μόνο για το χρώμα των μαλλιών της?

Πάρε μια περούκα ρε φίλε να βάλεις στη μαρτινα και είσαι άρχοντας.  :)

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Ρε τσοτο, τσοντο πως σε λένε. Προτιμάς να πας μερσεντες 2 ώρο να χώσεις χρήμα τι στιγμή που αξίζει για μάξιμουμ μια ώρα ξεμπούκωμα μόνο και μόνο για το χρώμα των μαλλιών της?

Πάρε μια περούκα ρε φίλε να βάλεις στη μαρτινα και είσαι άρχοντας.  :)
Φιλος εχεις ενα δικιο,Αλλα τα κολληματα ειναι ατιμα.Αν κατι σου κολλησει εξ αρχης,ξεκολας ευκολα???

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλος εχεις ενα δικιο,Αλλα τα κολληματα ειναι ατιμα.Αν κατι σου κολλησει εξ αρχης,ξεκολας ευκολα???

Ναι αλλα να μην ερχεσαι μετα και κλαις στο φορουμ οτι τα πεταξες. Αυτα κανουν τα κολληματα.  ;)

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.εκλεισα ενα δυωρο με την εν λογω.Αν εχει κανεις να ενημερωσει για την κυρια ας πει,γιατι την κανω δωρο σε μενα.Αφου μετα απο 2 μηνες ακινησιας στο κρεβατι λογω σοβαρου τροχαιου ειπα να ξεκαπνισω.Μην πεταξω ομως λεφτα!!

Φίλε μου εγω δεν ενθουσιάστηκα με αυτήν . Βέβαια αρχικά μου έβγαλε κάτι προστυχο και γουσταρα αλλα στη συνέχεια που την κοίταξα αντικειμενικα μου φάνηκε μέτριας εμφάνισης.
Απο υπηρεσίες ήταν μέτρια αλλα ίσως έφταιγε ότι μόλις είχε έρθει και ήταν κουρασμένη.

Εγώ έκανα μεταβολή  :grin:

Λόγω εμφάνισης ;

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Τη βλεπω στο τελος να παιρνω duo eya sexy moon k delia!!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Τι ψάχνεις τώρα να βρείς φίλε? Όπου να ναι θα με πούνε οτί ειμαι ο ριτσέσκορτ μερικοί κουτοπόνηροι βλάκες. Προχθές με λέγεν του γκαε, παραπροχθές του εογκ.  :jerking:

Λίγο κουτσομπόλης να είσαι και να ασχολήσε με το άθλημα χρόνια όπως εγώ μαθαίνεις τα πάντα.  :P :P :P :P

Σημασία έχει οτι το κορίτσι είναι κατευθυνόμενο. Το πιάνεις από το χέρι να το πάς στο μπανιο να σε πιπώσει στο ντούς, το κάνει. το πάς στο κομοδίνο να σταθεί με τα γόνατα πάνω και ας πονάει, το κάνει, το μπουκώνεις πούτσο και το χύνεις όπου φτάσεις, το κάνει. Δεν μιλάει δεν λαλάει. Για τις γρατζουνιές στο δεξί ποδαράκι του δεν μας είπατε τίποτα.  :grin: :grin: :grin:
Σημαίνει ότι γράφεις ότι σου κατέβει ή ότι σου πουν οι πουτάνες για άλλους παίκτες. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος; Γράφε ότι θέλεις για τις πουτάνες και την πάρτη σου, για τους παίκτες ούτε σου πέφτει λόγος ούτε είναι σωστό να γράφεις τέτοιες μαλακίες δημόσια.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Σημαίνει ότι γράφεις ότι σου κατέβει ή ότι σου πουν οι πουτάνες για άλλους παίκτες. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος; Γράφε ότι θέλεις για τις πουτάνες και την πάρτη σου, για τους παίκτες ούτε σου πέφτει λόγος ούτε είναι σωστό να γράφεις τέτοιες μαλακίες δημόσια.

πεστα ρε φιλε...γιατι θα τρελαθουμε...δηλαδη...δυο γεγονοτα τα προσπερναμε που ειναι απλα.:..οτι η κοπελα δεν ξερει αγγλικα..και.στην χειροτερη. αν δεν γουσταρει..τον πελατη...λεει απλα νιετ ...και δεν του βγαζει την ψυχη....και για ολα φταιει αυτος που ανεβαζει την κριτικη...που τα ειδες αυτα rusuru??..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Τον έχεις δει τον κομπαγιασι από κοντά??? Εαν τον δείς θα καταλάβεις γιατί η γκόμενα σιχάθηκε να του τον πάρει στο στόμα. . . Μπορεί να μην μιλάει λέξη αγγλικά, μπορεί να ειναι πιό αδύνατη από τις φωτό και ολίγον τη ακατάστατη αλλά από υπηρεσίες είναι δεκτική και δεν λέει όχι σε τίποτα σχεδον και τα έξτρα δεν ξέρει καν τι είναι, τουλάχιστον μαζί μου!!!!!

Απλά όταν τον είδε έπρεπε να του πει οτί δεν μπορώ να σε δεχτώ, ή να του δώσει τα λεφτά πίσω στα μισά του ραντεβού και να τον διώξει ή να μην ασχοληθεί με το επάγγελμά καθόλου γιατί κομπαγιάσηδες θα υπάρξουν. Δεν μπορεί να σου ρχονται όλοι καθαροί και εμφανίσιμοι Μονικάκι...

;)
Τον έχεις δει τον κομπαγιασι από κοντά??? Εαν τον δείς θα καταλάβεις γιατί η γκόμενα σιχάθηκε να του τον πάρει στο στόμα. . . Μπορεί να μην μιλάει λέξη αγγλικά, μπορεί να ειναι πιό αδύνατη από τις φωτό και ολίγον τη ακατάστατη αλλά από υπηρεσίες είναι δεκτική και δεν λέει όχι σε τίποτα σχεδον και τα έξτρα δεν ξέρει καν τι είναι, τουλάχιστον μαζί μου!!!!!

Απλά όταν τον είδε έπρεπε να του πει οτί δεν μπορώ να σε δεχτώ, ή να του δώσει τα λεφτά πίσω στα μισά του ραντεβού και να τον διώξει ή να μην ασχοληθεί με το επάγγελμά καθόλου γιατί κομπαγιάσηδες θα υπάρξουν. Δεν μπορεί να σου ρχονται όλοι καθαροί και εμφανίσιμοι Μονικάκι...

;)

Μαλιστα ο rusuru λοιπον με εχει δει και εβγαλε την αποφαση οτι ειμαι χαλια γι αυτο και η Μονικα δεν εκανε ακαποτο...ενω ας πουμε σε αυτον που ειναι παιδαρας-γαμιας κουκλος και αδωνις μεχρι αρραβωνα του ζητησε..
Μια και με εχεις δει και συμπονας και τη  Μονικα που πηγε μαζι μου για κανε και μια περιγραφη και βαλε και υποσημειωση να την διαβασει οποιος εχει γερο στομαχι και μετα την περιγραφη θα ξανα ασχοληθω μαζι σου.Πριν κανα 15ημερο ανεβασα κριτικη και για αλλη κοπελα που ρποφανως ηταν λιγοτερο σιχασιαρα απο την Μονικα γιατι περασαμε πολυ καλα.
Για την κριτικη μου...εγραψα οτι ακριβως εγινε και οπως ακριβως ειναι η Μονικα..δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ασχημη η με χαλια σωμα,ειπα οτι δεν μιλα γρι αγγλικα ζητησε εξτρα για ακαποτο και οτι οταν ειδα οτι δεν βγαζω ακρη της ειπα να κρατησει τα 150 και να μου δωσει πισω τα 50 για να φυγω..προφανως δεν με σιχαινοταν τοσο ωστε να απαλαχτει απο μενα στο μισαωρο αλλα ηθελε και δευτερο γυρο για μολις 50ε...
Τελος δεν ειδα καμια κριτικη στο προφιλ της Μονικα και επισεις ουτε ο ιδιος ο σαχλαμαρακιας πιο πανω απαντησε σε pm που του εστειλα πριν παω....τωρα που εκανα την κριτικη τον πιασανε οι ευαισθησιες..
Επιφυλασσομαι να απαντησω μετα την περιγραφη του.

υγ.THALES δεν μπορεις να πεις..εχει πολλα κοινα ο σαχλαμαρακιας με τον παλιο σαχλαμαρακια...ξερεις ποιον..που τον πιανανε και καλα οι πουτανες και του λεγανε λογια...λες και οι πουτανες ξερουν ποιος ειναι ο KOMPAIASI η ο THALES..μυαλο πινεζας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.εκλεισα ενα δυωρο με την εν λογω.Αν εχει κανεις να ενημερωσει για την κυρια ας πει,γιατι την κανω δωρο σε μενα.Αφου μετα απο 2 μηνες ακινησιας στο κρεβατι λογω σοβαρου τροχαιου ειπα να ξεκαπνισω.Μην πεταξω ομως λεφτα!!
Μπάζο. Δεν την έχω πάρει - την έχω δει όμως. Χάλι black.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

[/quote]
Μαλιστα ο rusuru λοιπον με εχει δει και εβγαλε την αποφαση οτι ειμαι χαλια γι αυτο και η Μονικα δεν εκανε ακαποτο...

υγ.THALES δεν μπορεις να πεις..εχει πολλα κοινα ο σαχλαμαρακιας με τον παλιο σαχλαμαρακια...ξερεις ποιον..που τον πιανανε και καλα οι πουτανες και του λεγανε λογια...λες και οι πουτανες ξερουν ποιος ειναι ο KOMPAIASI η ο THALES..μυαλο πινεζας.

σειρα μην τρελαινεσαι κιολας :rockon: :rockon: :rockon:!
δε ξερω αν ο πουτσουρου  :2funny: ειναι ο ιδιος με τον παλιο αλλα παπαρολογει ασυστολα κ μαλιστα ανακαλυπτει
ιστοριες με πουτανες κ μεταξωτες κορδελες :tickedoff:!
πολυ απλα χεστον μπας κ ησυχασουμε απο δαυτον :rockon: :rockon: :rockon:!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Μπάζο. Δεν την έχω πάρει - την έχω δει όμως. Χάλι black.
ελα ρε αντμινα μη το χαντακωνεις το κοριτσι,ακου χαλι black :2funny:!

καποιος την εκθει(τσ)ασε με την κριτικη του παλιοτερα  :headbang:!

η αληθεια ειναι οτι ειναι χαλι αλλα οχι μαυρο!ειναι περιπτωση αμαρτησα (εγινα πουτανα)
για το παιδι μου!ειναι ουκρανα κ το πιο αντιαισθητικο πανω της ειναι η κοιλια της η
οποια εχει πολλες ζαρες!αυτος ειναι κ ο λογος που φορα κ δε βγαζει κατι εσωρουχα-μεσοφορια!
περισσοτερα μη ρωτατε εχει πολυ καιρο που τη συναντησα!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ρε σεις καρντασια,η γιασμινα μας παρατησε κ παει κατα γαλατασαραι μερια!!!

κλαμααααααα!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Θα κρατησω το στομα μου κλειστο και για τον Γιουσουρουμ και για τον ερμο.  :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

Παρόμοια θέματα

Stories