baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
ξεχάστε την τράβηξε προς τουρκία μεριά
Κολομβιανη με επτα γραμματα , που μιλαει και αραβικα ...
Αληθεια ξερει κανεις τιποτα?
ξεχάστε την τράβηξε προς τουρκία μεριά
Κολομβιανη με επτα γραμματα , που μιλαει και αραβικα ...
Αληθεια ξερει κανεις τιποτα?
Περίεργα πράγματα του έκανε του Κομπαγιάσι....καλά ρε Κομπαγιάσι,τί παπά σε πούλησε η Μόνικα?
πίπα με προφυλακτικό?
πώς και την έφαγες έτσι την μπάμια?
αυτή δεν ζητάει έξτρα για cim και ζήτησε για πίπα?
Περίεργα πράγματα του έκανε του Κομπαγιάσι....
δυστυχως ναι
τι έγινε ακύρωσε την σαλόνικα αυτή??????????????????
καλά ρε Κομπαγιάσι,τί παπά σε πούλησε η Μόνικα?
πίπα με προφυλακτικό?
πώς και την έφαγες έτσι την μπάμια?
αυτή δεν ζητάει έξτρα για cim και ζήτησε για πίπα?
Σχόλια για πουτάνες, νταβατζήδες, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες και μεζεδοπωλεία, ευπρόσδεκτα σ' αυτό το θρεντ.Τον έχεις δει τον κομπαγιασι από κοντά??? Εαν τον δείς θα καταλάβεις γιατί η γκόμενα σιχάθηκε να του τον πάρει στο στόμα. . . Μπορεί να μην μιλάει λέξη αγγλικά, μπορεί να ειναι πιό αδύνατη από τις φωτό και ολίγον τη ακατάστατη αλλά από υπηρεσίες είναι δεκτική και δεν λέει όχι σε τίποτα σχεδον και τα έξτρα δεν ξέρει καν τι είναι, τουλάχιστον μαζί μου!!!!!
Απλά όταν τον είδε έπρεπε να του πει οτί δεν μπορώ να σε δεχτώ, ή να του δώσει τα λεφτά πίσω στα μισά του ραντεβού και να τον διώξει ή να μην ασχοληθεί με το επάγγελμά καθόλου γιατί κομπαγιάσηδες θα υπάρξουν. Δεν μπορεί να σου ρχονται όλοι καθαροί και εμφανίσιμοι Μονικάκι...
;)
Σχόλια για πουτάνες, νταβατζήδες, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες και μεζεδοπωλεία, ευπρόσδεκτα σ' αυτό το θρεντ.
Κουτσομπολιά και προσωπικά σχόλια για τους παίκτες απαράδεκτα.
Ρώτα τον Παλέρμο για τα μυστικά.ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.εκλεισα ενα δυωρο με την εν λογω.Αν εχει κανεις να ενημερωσει για την κυρια ας πει,γιατι την κανω δωρο σε μενα.Αφου μετα απο 2 μηνες ακινησιας στο κρεβατι λογω σοβαρου τροχαιου ειπα να ξεκαπνισω.Μην πεταξω ομως λεφτα!!
Απίστευτα τραγικό σχόλιο.Τον έχεις δει τον κομπαγιασι από κοντά??? Εαν τον δείς θα καταλάβεις γιατί η γκόμενα σιχάθηκε να του τον πάρει στο στόμα. . .
(...)
κομπαγιάσηδες θα υπάρξουν. Δεν μπορεί να σου ρχονται όλοι καθαροί και εμφανίσιμοι Μονικάκι...
;)
Εγω πάντως αντί για μια ώρα που είχα πλήρωση κάθησε 35 λεπταελπιζω να εκανα καλη επιλογη.εκλεισα ενα δυωρο με την εν λογω.Αν εχει κανεις να ενημερωσει για την κυρια ας πει,γιατι την κανω δωρο σε μενα.Αφου μετα απο 2 μηνες ακινησιας στο κρεβατι λογω σοβαρου τροχαιου ειπα να ξεκαπνισω.Μην πεταξω ομως λεφτα!!
ο λογος που εγινε αυτο?Εγω πάντως αντί για μια ώρα που είχα πλήρωση κάθησε 35 λεπτα
Βέβαια τα γούστα διαφέρουν όπως λένε πολλοί .
ο λογος που εγινε αυτο?
Απίστευτα τραγικό σχόλιο.
Μόνο σαν αστείο μπορεί κανείς να το αντέξει. Ας το αντιμετωπίσουμε έτσι...
Κι εσύ που το ξέρεις ρε φίλε ότι βρώμαγε; τον μύρισες;
πες μου αρεσουν οι μελαχρινες,πες πως κατι με εξιταρει σε αυτην.μπορει να κανω κ λαθοςΡε φίλες γιατί αφού μετά από τόσο καιρό αγαμιάς και αφού θες να τα χώσεις για δύωρο δεν πάς σε σίγουρα πράγματα να πάει στην ευχή να πάει?
Πηγαινε. βυζαρες κολαρα, τσιμπουκοχειλα, ολιγον χανος ειναι αλλα μηπως θα την παντρευτεις? ειναι τσοντοφαση γκομεναπες μου αρεσουν οι μελαχρινες,πες πως κατι με εξιταρει σε αυτην.μπορει να κανω κ λαθος
το γαμωτο ειναι πως δεν την δινει την κωλαρα!!ρωτησα αλλα δεν....Εχεις παει με την εν λογω?Εντυπωσεις?Πηγαινε. βυζαρες κολαρα, τσιμπουκοχειλα, ολιγον χανος ειναι αλλα μηπως θα την παντρευτεις? ειναι τσοντοφαση γκομενα