giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
εδω πας έτοιμος
[flash=200,200]]
εδω πας έτοιμος
φιλε δινει και κωλο αυτη?παραβλεοντας τα γραφομενα εκανα το κασκαντεριλικι να παω στην Καρμεν...
δε μπορω να πω οτι μετανιωσα...
1. εριξε τις τιμες της... πλεον 150 την ωρα incall και outcall.
και καλα εκανε πιστευω γιατι αλλιως θα ετρωγε μαυρο...
πηγα στο ξενοδοχειο που μενει. ευκολο παρκιγκ στο υπογειο και κατευθειαν στο δωματιο της.
καλο σεξ και καλη και στο social time...
ισως να συνετιστηκε με οσα γραφτηκαν...
κι ο αγιος φοβερα θελει.
θελω να γραψω κριτικη αλλα δεν δε βρισκω το πεδιο της...
καποιος admin να βοηθησει
Ναι και νομίζω πως της αρέσειφιλε δινει και κωλο αυτη?
σωπα ρε φιλε ? εχει link να τιν δουμε?Ναι και νομίζω πως της αρέσει
σωπα ρε φιλε ? εχει link να τιν δουμε?
έλα ρε φίλε
για μπάζο μιλάμε,που δεν υπάρχει σήμερα στα city tour....εφυγε κιόλας?
έλα ρε φίλε
που θα βρουμε μια ξεκωλιαρα ρεέλα ρε φίλε
θελει κανενα 1500Ε θα αξιζει ομως?Φίλε κάνε κράτη… ρίξε λίγο μαλακία και κανένα μπουρδέλοφτηνό πρόγραμμα και μάζευε λεφτά και πάρε easy jet – Βερολίνο ή rain air – Φρανκφούρτη και πάνε ένα τριήμερο σε κανένα FKK να ξεδώσεις… γιατί σε βλέπω σκασμένο…
εγω σκεφτομαι για αθηνα εδω εμεις γαμαμε με 80 ευρω κωλο και τρωμε φολες εκει τουλαχιστον μπορει να φαμε φολα αλλα με 20 ευρω τις παιρνεις και απο κωλοΑν μαζεύψουμε τις φόλες που τρως εδώ κάθε μήνα τα ίδια λεφτά είναι ρε φίλε... ;)
Πάνε Αθήνα σουκου
Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι δε λένε?Πες και σε μας ρε Παίχτη που έχει κωλο με 20 στην Αθήνα μήπως συναντηθούμε !!!
exei magka kai poles den einai san emas edw stin thessalonikhΠες και σε μας ρε Παίχτη που έχει κωλο με 20 στην Αθήνα μήπως συναντηθούμε !!!
Πες και σε μας ρε Παίχτη που έχει κωλο με 20 στην Αθήνα μήπως συναντηθούμε !!!
Ρε Μποζάνη, κι εδώ έφτασε η χάρη σου??!! Έλεος πιά...exei magka kai poles den einai san emas edw stin thessalonikh
αμαν ρε φιλε με εχεις βαλη στο ματιΡε Μποζάνη, κι εδώ έφτασε η χάρη σου??!! Έλεος πιά...