sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Είναι η Αντρεα που μετονομάστηκε σε Μόνικα.Έχει και κριτική ο Παλέρμο,άστα...Αυτη η MONICA PL τι ρολο βαραει ρε παιδια? Κριτικες δεν υπαρχουν.
Είναι η Αντρεα που μετονομάστηκε σε Μόνικα.Έχει και κριτική ο Παλέρμο,άστα...Αυτη η MONICA PL τι ρολο βαραει ρε παιδια? Κριτικες δεν υπαρχουν.
Να περιμενω τον ΟΛΙΣΕ τοτε. Thanks.Είναι η Αντρεα που μετονομάστηκε σε Μόνικα.Έχει και κριτική ο Παλέρμο,άστα...
Εχει ξαναtourεψει η λεγαμενη στα μερη μας?Περίμενε εσύ , όχι πως θα ξετρελαθης κιόλας .
Πολυ Αματουρι .
Θα τα ψιλοπεταξης με αλλα λόγια .
Για ποιά λετε?Εχει ξαναtourεψει η λεγαμενη στα μερη μας?
Τη μαυρουκα τη Ρωσιδα.Την ESTER.Για ποιά λετε?
Τίποτα το αξιόλογο μου είπαν.Τη μαυρουκα τη Ρωσιδα.Την ESTER.
Aν υπάρχουν στο site σαν ct, ναι. Αν έρχονται σε κλειστό κύκλο ,όχιστην σαλονικα και αυτες που ερχονται απο βουλγαρια ως city tour λογιζονται ?
Διαρκώς κλεισμένη προχθές η Γουέντι και μάλιστα επεξέτεινε την παραμονή της στην πόλη μας κατά 2 ημέρες.
Μόνος μου έβγαλα τα μάτια μου τελικά,με την καλή κριτική....
ναι με τρένο!όπως όλες...οικονομία κάνουν,αλλά το iphone 5 όλες το έχουν!!!...δώρο βέβαια λένε
ΥΓ βάλε καπέλο...βαράει ο ήλιος σήμερα!
Σε μνμ πάντως δεν απαντά Εντωμεταξύ την έχουν στη Θεσσαλονίκη αλλά η άφιξη της λέει Αθήνα οπότε πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο...too good to be true ?
γαmω τα βυζια μου γαμω. με βλεπω να κλαιω για πολλοστη φορα τα ευρω μου για να δοκιμασω τις βυζαρες
Ξερει κανεις τιποτε? ε?
Σε μνμ πάντως δεν απαντά Εντωμεταξύ την έχουν στη Θεσσαλονίκη αλλά η άφιξη της λέει Αθήνα οπότε πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο...