Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
άμα σας βάλω τώρα φωτογραφία της,δεν θα κοιμηθείτε το βράδυ!!!

Και πού να δείτε το κολλητάρι της την Κίρα,που ειναι τώρα Αθήνα!

κατευθείαν σα να βγήκε από το φεστιβάλ της ΚΝΕ....

βάλε ρε Σικελέ τη φωτό χρειάζομαι ένα ισχυρό αντικαβλωτικό.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
και σε είχα σαν πρότυπο ενστίκτου αποφυγής μπαζών.
Εσύ μου έχεις πει πως προτιμάς τα φρέσκα πιπινάκια πως αποφάσισες και πήγες και την πάτησες με την βετεράνο?
Οτι σου'πα ισχύει αλλά ελλείψει πιπινιών πιάστηκα στη φάκα ο μ....ας  :uglystupid:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
0 στο πηλίκιο!!!!
(...)
Για να μάθουν να μας θεωρούν χωριό.
Έλα εντάξει βρέθηκε η αιτία.... :2funny:

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει ένα πολύ υποσχόμενο μέλλον - ως ηγέτιδα πόλη στον τουρισμό, στην τεχνολογία, τον πολιτισμό και το εμπόριο και η παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη είναι εγγύηση για αυτή την πορεία, υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στο βαλκανικό φόρουμ που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο THE MET, στη Θεσσαλονίκη.
(...)

Τι να φτουρήσουν τα σιτυτούρια...

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
xmmm μοντελακια βλεπω... αν και υποψιαζομαι....τον π@@@τη τον φωτογραφο που γενικως του εχω πολλα μαζεμενα...αλλα φερτε ρε παιδια και κανενα ξεκωλο...με κωλαρα και βυζαρες...στον βαρδαρη μεγαλωσαμε με ενα εργο σεξ και ενα καρατε και σπορια...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
xmmm μοντελακια βλεπω... αν και υποψιαζομαι....τον π@@@τη τον φωτογραφο που γενικως του εχω πολλα μαζεμενα...αλλα φερτε ρε παιδια και κανενα ξεκωλο...με κωλαρα και βυζαρες...στον βαρδαρη μεγαλωσαμε με ενα εργο σεξ και ενα καρατε και σπορια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Πολυ χαλια το επιπεδο των μελλοντικων city tours στη πολη μας.Τι ΄΄γατακια΄' ειναι αυτα ρε πουστη μου.
Θα φερεται καμμια γυναικαρα να γουσταρουμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

καράτε και ελληνικό "Η Στροφή" με την Σοφία Αλιμπέρτη

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Πολυ χαλια το επιπεδο των μελλοντικων city tours στη πολη μας.Τι ΄΄γατακια΄' ειναι αυτα ρε πουστη μου.
Θα φερεται καμμια γυναικαρα να γουσταρουμε? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ψόφια πράγματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Σιγα την Ολγαρα που την χαιρονται και οι Τουρκοι...μην με μπριζονετε τωρα μασημεριατικα....""dont touch this dont touch that becarefull honey i an sensitive there and also there......"" και παει λεγοντας.Κατι local την εχουν μια απο χορτα την πρωην miss εξωφυλο play boy...μιλαω παντα για συμπεριφορα.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Σιγα την Ολγαρα που την χαιρονται και οι Τουρκοι...μην με μπριζονετε τωρα μασημεριατικα....""dont touch this dont touch that becarefull honey i an sensitive there and also there......"" και παει λεγοντας.Κατι local την εχουν μια απο χορτα την πρωην miss εξωφυλο play boy...μιλαω παντα για συμπεριφορα.

να συμπληρώσω για την Ολγάρα-φόλα
"do you want oral without condom?ok but you should know it's dangerous, you heard what happened at Athens with the girl that had AIDS?"

πως να την ευχαριστηθείς και να καβλώσεις μετά από αυτό χώρια τα απαίσια ροφο-χείλια από τον πλαστικό-εγκληματία.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom