asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
100 και πολλα ειναι πες της!Η Ντομίνικα θέλει 350 για φούλ σέρβις... Της λέω μάλλον θ'αστειεύεσαι και μου απαντάει ποτέ δεν αστειεύομαι
100 και πολλα ειναι πες της!Η Ντομίνικα θέλει 350 για φούλ σέρβις... Της λέω μάλλον θ'αστειεύεσαι και μου απαντάει ποτέ δεν αστειεύομαι
θα πάει κανένας Ντομινικα-Αντρεα κλπ να ενημερώσει???
Τελικά μόνο ο Πρόεδρος BABY ενημερώνει!!!κανείς άλλος
και κάποιοι άλλοι 6 μήνες αφού έφυγε η κοπέλα,παραγραφή δηλαδή επήλθε....
την αφησες και 2ευρο πουρμπουαρ διπλα στο τασακι ρε αρχοντα?άντε για να μην έχεις αγωνία
Της τα'πα ένα χεράκι αλλά στου κουφού τη πόρτα...παρ'τη πόρτα και φύγε100 και πολλα ειναι πες της!
την αφησες και 2ευρο πουρμπουαρ διπλα στο τασακι ρε αρχοντα?
για μωβ πουρμπουαρ καθομαι κι εγωμόνο μωβ είναι τα μπουρμπουάρ μου,ρώτα να δεις!!!!
καί ένα λίγο, τα τρία ..πολλά ,οπότε κατάλαβα γιατί σε .αγαπάνεμόνο μωβ είναι τα μπουρμπουάρ μου,ρώτα να δεις!!!!
Υπάρχει χαρτί με τέτοιο χρώμα?μόνο μωβ είναι τα μπουρμπουάρ μου,ρώτα να δεις!!!!
καί ένα λίγο, τα τρία ..πολλά ,οπότε κατάλαβα γιατί σε .αγαπάνε
Ετσι μπραβο. Μολις διαπιστωσεις οτι ειναι καλα κοριτσια , για σπιτιμετά ρε συ τα δίνω
αφού πρώτα τις έχω δοκιμάσει αν με αγαπάνε αληθινά
Υπάρχει χαρτί με τέτοιο χρώμα?
Αν είσαι πιο τυχερός απο μένα θα σου απαντήσει στο μνμά σου.Της έστειλα 4 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... >Να ξαναρωτησω κι εγώ: Γι' αυτήν ξέρουμε κάτι;
Φαίνεται όμορφο πτηνό, αλλά αν έχουμε και μια γνώμη ακόμα καλύτερα.
Αλλιώς, τι να κάνω, θα πάω να δω
Μωρέ ας είχα μερικά (να δω και πώς είναι δηλαδή) και θα έβλεπα πως θα τα χάλαγαΝαι αλλα δεν στα χαλαει κανεις παρα μονο πουτανοτραπεζα!
τι καθεσαι και ασχολθσε ρε φίλε, δεν αξειζει... για να έχεις λογο εδω μεσα δεν πρεπει να εχεις αλλη δοθλεια να κάνεις και να στελνεις 30 μηνυματα την ημερα και σε ενα μηνα θα εχεις 900 μηνυματα, και να ξερεις οι περισσοτεροι και οχι όλοι, τρεφοντε με τα γκομενακια που πηδανε οι αλλοι, και μετα την κανουν λαστιχο!!!Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο,τα λεγόμενα κάποιου, γίνονται περισσότερο αξιόπιστα όταν έχει πολλά μηνύματα και πολλές κριτικές...
τότε αδερφέ,νομίζω θα ήταν χρήσιμο για όλους εδώ μέσα να ακούσουμε τη συνέχεια της "ιστορίας"...για τον απλουστατο λογο οτι καποιοι 'εντελως για τον ...τσο' που τα κανανε παλιοτερα '...νι' εδω μεσα στο thread,κ τους βγαλαμε κοκκινη καρτα εδω μεσα οι υπολοιποι,ξαναεμφανιζονται με διαφορετικα nick κ προσπαθουν φυσικα να τα ξανακανουν '...ουνι' !καταλαβες?
αν οχι,εχει κ συνεχεια η ιστορια... !
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.Θα σε πω εγω αύριο ρε ανυπομονε...
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.
Απο ουσια ... ψιλοκομοδινο...δεν το εχει ... Και δεν ειμαι καθολου δυσκολος και ουτε ζητω εντυπωσιακα πραγματα. Κριτικη θα ανεβασω αργοτερα, τωρα να σωσουμε κανα διακοσαρι
Και είναι και αδιαπραγμάτευτη, δε κατεβαίνει ούτε ευρώ παρακάτωεπισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.
Απο ουσια ... ψιλοκομοδινο...δεν το εχει ... Και δεν ειμαι καθολου δυσκολος και ουτε ζητω εντυπωσιακα πραγματα. Κριτικη θα ανεβασω αργοτερα, τωρα να σωσουμε κανα διακοσαρι
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.