Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
θα πάει κανένας Ντομινικα-Αντρεα κλπ να ενημερώσει???

Τελικά μόνο ο Πρόεδρος BABY ενημερώνει!!!κανείς άλλος

και κάποιοι άλλοι 6 μήνες αφού έφυγε η κοπέλα,παραγραφή δηλαδή επήλθε....

για αυτό και του ..την ...λένε  :headbang: ;) δεν ξέρω με έχετε μπερδέψει εδώ μέσα  :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Να ξαναρωτησω κι εγώ: Γι' αυτήν ξέρουμε κάτι;

Φαίνεται όμορφο πτηνό, αλλά αν έχουμε και μια γνώμη ακόμα καλύτερα.
Αλλιώς, τι να κάνω, θα πάω να δω :grin: 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Να ξαναρωτησω κι εγώ: Γι' αυτήν ξέρουμε κάτι;

Φαίνεται όμορφο πτηνό, αλλά αν έχουμε και μια γνώμη ακόμα καλύτερα.
Αλλιώς, τι να κάνω, θα πάω να δω :grin:   
Αν είσαι πιο τυχερός απο μένα θα σου απαντήσει στο μνμά σου.Της έστειλα 4 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... >:( 

jimkar791982

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο,τα λεγόμενα κάποιου, γίνονται περισσότερο αξιόπιστα όταν έχει πολλά μηνύματα και πολλές κριτικές...
τι καθεσαι και ασχολθσε ρε φίλε, δεν αξειζει... για να έχεις λογο εδω μεσα δεν πρεπει να εχεις αλλη δοθλεια να κάνεις και να στελνεις 30 μηνυματα την ημερα και σε ενα μηνα θα εχεις 900 μηνυματα, και να ξερεις οι περισσοτεροι και οχι όλοι, τρεφοντε  με τα γκομενακια που πηδανε οι αλλοι, και μετα την  :bigdick: κανουν λαστιχο!!!

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
για τον απλουστατο λογο οτι καποιοι 'εντελως για τον ...τσο' που τα κανανε παλιοτερα '...νι' εδω μεσα στο thread,κ τους βγαλαμε κοκκινη καρτα εδω μεσα οι υπολοιποι,ξαναεμφανιζονται με διαφορετικα nick κ προσπαθουν φυσικα να τα ξανακανουν '...ουνι' :tickedoff:!καταλαβες?
αν οχι,εχει κ συνεχεια η ιστορια... :rockon:!
τότε αδερφέ,νομίζω θα ήταν χρήσιμο για όλους εδώ μέσα να ακούσουμε τη συνέχεια της "ιστορίας"...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Θα σε πω εγω αύριο ρε ανυπομονε...
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.
Απο ουσια ... ψιλοκομοδινο...δεν το εχει ... Και δεν ειμαι καθολου δυσκολος και ουτε ζητω εντυπωσιακα πραγματα. Κριτικη θα ανεβασω αργοτερα, τωρα να σωσουμε κανα διακοσαρι

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.
Απο ουσια ... ψιλοκομοδινο...δεν το εχει ... Και δεν ειμαι καθολου δυσκολος και ουτε ζητω εντυπωσιακα πραγματα. Κριτικη θα ανεβασω αργοτερα, τωρα να σωσουμε κανα διακοσαρι
:rockon: :rockon:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Και είναι και αδιαπραγμάτευτη,  :huh: δε κατεβαίνει ούτε ευρώ παρακάτω  :headbang: :headbang: :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

έπεσες εμμέσως θύμα κάποιων Αθηναίων ή Θεσσαλονικών που "βαρέθηκαν" να ενημερώσουν...
όλο και κάποιος θα πήγε,1 μήνα βολοδέρνει εδώ....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom