δεν καταλαβαινω το τι σημαινει δυνατοι παιχτες, μπεμπη!
αν εννοεις δυνατοι στην ενημερωση των συναδελφων οι τυποι απλα
ΔΕΝ υπαρχουν εκ των
πραγματων γιατι κανενας τους δεν μπηκε στον κοπο να μας ενημερωσει αλλα ολοι θεωρησαν πιο σκοπιμο να ενημερωσουν εσενα, και να βγαλεις
εσυ το φυδι απο την τρυπα, για να χρησιμοποιησω την ιδια εκφραση με εναν παιχτη πιο πριν!
οποτε δεν μας ενδιαφερει αν εμειναν οι τυποι με την π@@τσα στο χερι!
αφου δεν ειναι δυνατοι στην ενημερωση για μας τους υπολοιπους απλα δεν υπαρχουν ξανατονιζω και να μην αναζητουν αλληλεγγυη και συμπαρασταση απο εμας, ουτε τιμωρουν ετσι τον αντζεντη της ιουλιετας.
Να πανε να κλαφτουν αλλου!
αν παλι ειναι δυνατοι οικονομικα ή ως προς ακρες κτλ αμεσα θα βρουν να πηδηξουν καποια αλλη και δεν τρεχει και τιποτα! αλλα και παλι δεν μας ενδιαφερει αν δεν ενημερωνουν!
συγνωμη κιολας μπεμπη, μην το παρεις προσωπικα αλλα ξερεις οτι αυτη ειναι η σταθερη αποψη μου για την συμμετοχη μας στο φορουμ!
το πρακτορειο σαφεστατα κατακριτεο και ολοι βεβαια καταδικαζουμε αυτη την πρακτικη για να μην περεξηγηθω!
Τι έγινε ρε Παίχτες κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Αντζεντης της Ιουλιετας σας κλείνει meetings και σας ακυρώνει μια με μισή ώρα πριν γιατί όλο και κάποιον πιο βάρβατο σε ώρες βάζει στην θέση σας.
Μέχρι τώρα εχω ακουση τρεις βάρβατες περιπτώσεις για δυνατούς Παίχτες που έμειναν στο παρά πέντε με τον πουτσο στο χέρι .
Αληθεύει ?