Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Και είναι και αδιαπραγμάτευτη,  :huh: δε κατεβαίνει ούτε ευρώ παρακάτω  :headbang: :headbang: :headbang:
δεν κατεβαινει γιατι δεν το γουσταρει αυτο που κανει καθολου...οποτε σου λεει αν θες πληρωσε με εξτρα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
δεν κατεβαινει γιατι δεν το γουσταρει αυτο που κανει καθολου...οποτε σου λεει αν θες πληρωσε με εξτρα
Ναι αλλά και μεις δε τις μαυρίζουμε τις φόλες.Βρίσκουν και κάνουν. :tickedoff:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
τι καθεσαι και ασχολθσε ρε φίλε, δεν αξειζει... για να έχεις λογο εδω μεσα δεν πρεπει να εχεις αλλη δοθλεια να κάνεις και να στελνεις 30 μηνυματα την ημερα και σε ενα μηνα θα εχεις 900 μηνυματα, και να ξερεις οι περισσοτεροι και οχι όλοι, τρεφοντε  με τα γκομενακια που πηδανε οι αλλοι, και μετα την  :bigdick: κανουν λαστιχο!!!
Ρε φίλε την παρατράβηξες την κλάψα. Γίνε λίγο ενεργός και ξαναενημέρωσε και όλα καλά!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
Τι έγινε ρε Παίχτες κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Αντζεντης της Ιουλιετας σας κλείνει meetings και σας ακυρώνει μια με μισή ώρα πριν γιατί όλο και κάποιον πιο βάρβατο σε ώρες βάζει στην θέση σας.
Μέχρι τώρα εχω ακουση τρεις βάρβατες   περιπτώσεις για  δυνατούς Παίχτες που έμειναν στο παρά πέντε με τον πουτσο στο χέρι .

Αληθεύει ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Nα πω γι αυτη την Νικολ...
Σφιχτο σωμα..εντυπωσιακος κωλος..
Ωραιο στοματικο..και αν ειστε σε φαση..σηκωνει και δευτερο γυρο στην ωρα..και με 150.
Οταν στηνεται στα 4 με τα χερια απλωμενα μπροστα η θεα ειναι τρομερη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
επισκεψη στην Ντομενικα. Πιο ομορφη απο τις φωτο , συμπαθητικη , ωραια μακρυ ξανθο μαλλι, τρια τατου, αγαπουλες και φιλακια , αυτα.
Απο ουσια ... ψιλοκομοδινο...δεν το εχει ... Και δεν ειμαι καθολου δυσκολος και ουτε ζητω εντυπωσιακα πραγματα. Κριτικη θα ανεβασω αργοτερα, τωρα να σωσουμε κανα διακοσαρι

Παλι το φιδι απο την τρυπα εβγαλες??  :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι έγινε ρε Παίχτες κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Αντζεντης της Ιουλιετας σας κλείνει meetings και σας ακυρώνει μια με μισή ώρα πριν γιατί όλο και κάποιον πιο βάρβατο σε ώρες βάζει στην θέση σας.
Μέχρι τώρα εχω ακουση τρεις βάρβατες  περιπτώσεις για  δυνατούς Παίχτες που έμειναν στο παρά πέντε με τον πουτσο στο χέρι .

Αληθεύει ?

και τί να τις κάνουμε την Ζόγια και την Χρύσα?να τις μαλώσουμε?
αυτές έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι

πρέπει να είναι μάλλον η εβδομάδα της ηλίθιας τηλεφωνήτριας,γιατί κι εγώ παρατήρησα κάτι άσχημο

(αν και είχα καβάτζα!)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
και τί να τις κάνουμε την Ζόγια και την Χρύσα?να τις μαλώσουμε?
αυτές έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι

πρέπει να είναι μάλλον η εβδομάδα της ηλίθιας τηλεφωνήτριας,γιατί κι εγώ παρατήρησα κάτι άσχημο

(αν και είχα καβάτζα!)
θα την ξαναφας δηλαδη ρε μπαγασα;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
δεν καταλαβαινω το τι σημαινει δυνατοι παιχτες, μπεμπη! :think:
αν εννοεις δυνατοι στην ενημερωση των  συναδελφων οι τυποι απλα ΔΕΝ υπαρχουν εκ των
πραγματων γιατι κανενας τους δεν μπηκε στον κοπο να μας ενημερωσει αλλα ολοι θεωρησαν πιο σκοπιμο να ενημερωσουν εσενα, και να βγαλεις
εσυ το φυδι απο την τρυπα, για να χρησιμοποιησω την ιδια εκφραση με εναν παιχτη πιο πριν!
οποτε δεν μας ενδιαφερει αν εμειναν οι τυποι με την π@@τσα στο χερι!
αφου δεν ειναι δυνατοι στην ενημερωση για μας τους υπολοιπους απλα δεν υπαρχουν ξανατονιζω και να μην αναζητουν αλληλεγγυη και συμπαρασταση απο εμας, ουτε τιμωρουν ετσι τον αντζεντη της ιουλιετας.
Να πανε να κλαφτουν αλλου! :sunglasses:  αν παλι ειναι δυνατοι οικονομικα ή ως προς ακρες κτλ αμεσα θα βρουν να πηδηξουν καποια αλλη και δεν τρεχει και τιποτα! αλλα και παλι δεν μας ενδιαφερει αν δεν ενημερωνουν!

συγνωμη κιολας μπεμπη, μην το παρεις προσωπικα αλλα ξερεις οτι αυτη ειναι η σταθερη αποψη μου για την συμμετοχη μας στο φορουμ!
το πρακτορειο σαφεστατα κατακριτεο και ολοι βεβαια καταδικαζουμε αυτη την πρακτικη για να μην περεξηγηθω!

Μέχρι τώρα εχω ακουση τρεις βάρβατες   περιπτώσεις για  δυνατούς Παίχτες που έμειναν στο παρά πέντε με τον πουτσο στο χέρι .

Αληθεύει ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάντως αλλάζω συνέχεια νούμερο,οπότε δυνατοί-ξεδυνατοί-γνωστοί κλπ δεν υπάρχει...

με νέο νούμερο έκλεισα αμέσως....

ΥΓ Μπορεί να έχει μπάζα ο EOG,αλλά στα ραντεβού είναι Αγγλος σε γενικές γραμμές.

Μια φορά με έστησε αλλά ήταν 01.00 λόγω κούρασης της κοπέλας,οπότε ψιλοδικαιολογείται....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
ερμο εδω ειμαστε φορουμ παιχτων! πρεπει να αναγνωριζουμε σαν δυνατους μονο αυτους που ενημερωνουν!
τωρα καποιοι που εχουν παραπανω φραγκα και πανε σε πιο πολλες γκομενες και δεν δεν ενημερωνουν δεν μας απασχολουν!
εκτος και αν γιναμε ξαφνικα εφορια, και δεν θελουμε να τους χασουμε απο φορολογουμενους! >:(
τωρα σχετικα προσφατα και σε μενα,  για να πηδηξει ενας τυπος η καριολινα μου εσπασε τα @@ σε ενα ραντεβου!
δεν μου εφταιγε αυτος,γιατι εμαθα ποιος ηταν(μου το ειπε ο ιδιος)  και δεν αναζητησα ευθυνες απο τον παιχτη!
την καριολινα ξεχεσα με ενα μειλ!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
Alex μην κολλας   στις λέξεις .
Απλά το γράφω για να βγουν οι Παίχτες να τα γράψουν εμένα δεν μου είπαν αλλα έχω μεγάλο αυτί όπως ξέρεις και τα μαθαίνω .
Πουτανολογιε δεν θα συμφωνήσω ότι είναι και πολυ Αγγλος ο EOG .
Έχει 4 τηλέφωνητριες απο τις οποίες η μια είναι παρα πολυ καλή στην δουλειά της , δυο που προσπαθούν να είναι τυπικές και μια που είναι για κλωτσιες .
Μάλλον  για καλή σου τύχη είχες  πάρε δώσε με την επαγγελματία και όχι με την καθαρίστρια τηλέφωνητρια που πουλάει τους πελάτες γιατι θα βαλει ένα ταληρο παραπάνω στην τσέπη της .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πουτανολογιε δεν θα συμφωνήσω ότι είναι και πολυ Αγγλος ο EOG .
Έχει 4 τηλέφωνητριες απο τις οποίες η μια είναι παρα πολυ καλή στην δουλειά της , δυο που προσπαθούν να είναι τυπικές και μια που είναι για κλωτσιες .
Μάλλον  για καλή σου τύχη είχες  πάρε δώσε με την επαγγελματία και όχι με την καθαρίστρια τηλέφωνητρια που πουλάει τους πελάτες γιατι θα βαλει ένα ταληρο παραπάνω στην τσέπη της .

την μία θέλω οπσωδήποτε να την γαμήσω,έχει και γαμώ τις φωνές!
την Κύπρια

ΥΓ μάλλον εδώ και 2-3 μέρες έχει βάρδια η καθαρίστρια

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
αν ειναι ετσι ναι BABY! Δεκτη η ενσταση! το λεω σωστα?
ας βγουν να μας ενημερωσουν οι παιχτες! για τις τηλεφωνητριες δεν εχω καλη αποψη! οποτε ψωνισα με εξηπηρετησαν αλλα ολες
ξεχασαν να αναφερουν το αναλ στην κοπελα οποτε το ζητησα!
αλλα γενικα μπαζοκατασταση οποτε ψωνισα απο το EOG! και πλεον ψωνιζω μετα απο πολλες συστασεις φιλων, απο αυτους!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το θέμα είναι ότι είτε έχεις πάρει 100 κοπέλες από το γραφείο είτε καμία,έχεις την ίδια αντιμετώπιση...ως 100ρικος

οπότε στα παπάρια τους και στα παπάρια μας!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
σωστος!
εμεις θελουμε να ειναι επαγγελματιες και να σεβονται τα λεφτα που τους δινουμε! ειτε λιγα ειτε πολλα!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
την μία θέλω οπσωδήποτε να την γαμήσω,έχει και γαμώ τις φωνές!
την Κύπρια

ΥΓ μάλλον εδώ και 2-3 μέρες έχει βάρδια η καθαρίστρια
Δεν ξερω θα σε γελασω για πιο πριν αλλα για χτες ειναι σιγουρο !!! :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Btw Πουτανολογιε εγω δεν συμφωνω με τα νουμερα που εχεις βαλει στην κριτικη σου για την Ιουλιετα αλλα θα μου πεις γουστα ειναι αυτα και διαφερουν !!!   :-
Οποτε λεω να μην εκφερω γνωμη  και να αφησω να κρινουν οι Παιχτες απο μονοι τους !!!  ;)
Θα παγωσει το κοριτσι το βγαλες εξω στο μπαλκονι ακαρδε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom