Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jimkar791982

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη εσυ στα πρωτα μηνυματα σου εγραφες έλεγες ψέματα? δεν μπορω να καταλάβω πως σκέφτεστε? ήθελα να παρω την πρώτη τουριστρια οπως λετε και εσεισ οι ΠΑΛΙΟΙ, διαβασα για πολύ καιρο τα μηνυματα σας και όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι αναγκαστηκα να εγγραφω.... και οταν επελεξα την κοπελα και πήγα μαζι της είδα οτι μου άρεσε και είπα να ενημερώσω την κοινότητα, που είναι το περίεργο?  αλλά με τετοιες ειρωνίες όλο με την περιέργια θά μένετε.... εαν ήταν κάλη!!! ή το πολυ πολύ να τρώτε καμια φόλα!!! και να θέλει να γράψει κανενας με αυτα που λέτε θα σας γραψει στα α.... του.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
δηλαδη εσυ στα πρωτα μηνυματα σου εγραφες έλεγες ψέματα? δεν μπορω να καταλάβω πως σκέφτεστε? ήθελα να παρω την πρώτη τουριστρια οπως λετε και εσεισ οι ΠΑΛΙΟΙ, διαβασα για πολύ καιρο τα μηνυματα σας και όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι αναγκαστηκα να εγγραφω.... και οταν επελεξα την κοπελα και πήγα μαζι της είδα οτι μου άρεσε και είπα να ενημερώσω την κοινότητα, που είναι το περίεργο?  αλλά με τετοιες ειρωνίες όλο με την περιέργια θά μένετε.... εαν ήταν κάλη!!! ή το πολυ πολύ να τρώτε καμια φόλα!!! και να θέλει να γράψει κανενας με αυτα που λέτε θα σας γραψει στα α.... του.
Ελα ρε παίχτη.γράψε μας κριτική δοκίμασε και κάτι άλλο ξαναγράψε ..... και ..... τα λέμε  :sunglasses:

jimkar791982

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε παίχτη.γράε μας κριτική δοκίμασ εκαι κάτι άλλο ξαναγράψε ..... και ..... τα λέμε  :sunglasses:
ξέρεις οτι πολλοι δεν έχουν τα χρήματα να πανε με 20 καθε χρονο... οταν ξαναπαρω όμως σιγουρα δεν θα γραψω κριτικη... και ειλικρινα  εάν υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα εγώ του παροτρυνω να ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ουτε τις εμπειριες τους, όποιος θέλει εας πληρώσει να δει....κριμα γιατι νομιζα οτι τουλαχιστον σε αυτο το forum βοηθάμε ο ένας τον άλλο...

Επισκέπτης
ρε παιδια μην μαλωνετε ελεοσ κι εγω εχω γαμησει 500 πουτανεσ και εχω στειλει 3 μηνυματα γιατι ειμαι καινουργιοσ στην τεχνολογια

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ξέρεις οτι πολλοι δεν έχουν τα χρήματα να πανε με 20 καθε χρονο... οταν ξαναπαρω όμως σιγουρα δεν θα γραψω κριτικη... και ειλικρινα  εάν υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα εγώ του παροτρυνω να ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ουτε τις εμπειριες τους, όποιος θέλει εας πληρώσει να δει....κριμα γιατι νομιζα οτι τουλαχιστον σε αυτο το forum βοηθάμε ο ένας τον άλλο...
Ελα ρε παίχτη μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα  ;)

Οτι νομίζεις  :sunglasses:

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
δηλαδη εσυ στα πρωτα μηνυματα σου εγραφες έλεγες ψέματα? δεν μπορω να καταλάβω πως σκέφτεστε? ήθελα να παρω την πρώτη τουριστρια οπως λετε και εσεισ οι ΠΑΛΙΟΙ, διαβασα για πολύ καιρο τα μηνυματα σας και όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι αναγκαστηκα να εγγραφω.... και οταν επελεξα την κοπελα και πήγα μαζι της είδα οτι μου άρεσε και είπα να ενημερώσω την κοινότητα, που είναι το περίεργο?  αλλά με τετοιες ειρωνίες όλο με την περιέργια θά μένετε.... εαν ήταν κάλη!!! ή το πολυ πολύ να τρώτε καμια φόλα!!! και να θέλει να γράψει κανενας με αυτα που λέτε θα σας γραψει στα α.... του.
Φίλε μου οι υπόλοιποι μάλλον στην πέσανε όχι για να αμφισβητήσουν το οτι μπορεί να πέρασες καλά με τη συγκεκριμένη αλλά με το οτι δεν έγραψες λίγα παραπάνω πράγματα για να το δικαιολογήσεις,απο την στιγμή που τα extra της είναι παραπάνω απο τα βασικά της.Μην τρελαίνεσαι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

θα συμφωνήσω μαζί σου

αλίμονο αν κρινόταν ο καθένας από τον αριθμό των ποστ του...

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
Ελα ρε παίχτη.γράψε μας κριτική δοκίμασε και κάτι άλλο ξαναγράψε ..... και ..... τα λέμε  :sunglasses:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο,τα λεγόμενα κάποιου, γίνονται περισσότερο αξιόπιστα όταν έχει πολλά μηνύματα και πολλές κριτικές...

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991

..ελα μωρε λεβεντη και δεν τρεχει τπτ...απλα..στο πιο αθωο σεναριο ας πουμε μπορει απλα να εισαι νεος..και στον "δρομο"...και να εισαι ενθουσιασμενος...πολυ απλα.!!.εγω στην πρωτη μου πουτανα..κοιτουσα πρωτα τα ματια της...τωρα κοιταω τον κωλο....

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Φιλε εισαι τελειως λαθος. Και αλλοι εχουν παραπονεθει οτι τους τι λενε οι "ΠΑΛΙΟΙ" αλλα εσυ δεν εχεις πατημα. Μπορει εξω απο το φορουμ να εισαι ο πιο εμπειρος που υπαρχει, εδω ομως εισαι νεος και με τον τροπο που εγραψες "οποιος θελει να παει με μια ωραια κοπελα... φωτομοντελο η γυναικα" πιο πολυ μουρη ηθελες να πουλησεις παρα να βοηθησεις. Οποτε καλως την ακουσες. Και μετα λες να ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ποιος νομιζεις οτι διαβαζει τις κριτικες αυτοι που πανε με 20 και βαλε καθε χρονο? Αυτοι στα αρχιδια τους. Πανε με οποια τους γυαλισει η κανουν το αμπε μπα μπλομ του κιθεμπλομ.  

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Α ρε ΓΑΠ. Εσυ το λεγες ότι λεφτά υπάρχουν αλλα σε βριζανε. Μηχάνημα με νούμερα πρέπει να βάλει η Ιουλιετα για να της τον ακουμπησουμε. Εκτός αν όλοι παν σε αυτήν και οι άλλες βαρανε μύγες  :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Α ρε ΓΑΠ. Εσυ το λεγες ότι λεφτά υπάρχουν αλλα σε βριζανε. Μηχάνημα με νούμερα πρέπει να βάλει η Ιουλιετα για να της τον ακουμπησουμε. Εκτός αν όλοι παν σε αυτήν και οι άλλες βαρανε μύγες  :think:
Τα ελεγα εγω...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο,τα λεγόμενα κάποιου, γίνονται περισσότερο αξιόπιστα όταν έχει πολλά μηνύματα και πολλές κριτικές...
για τον απλουστατο λογο οτι καποιοι 'εντελως για τον ...τσο' που τα κανανε παλιοτερα '...νι' εδω μεσα στο thread,κ τους βγαλαμε κοκκινη καρτα εδω μεσα οι υπολοιποι,ξαναεμφανιζονται με διαφορετικα nick κ προσπαθουν φυσικα να τα ξανακανουν '...ουνι' :tickedoff:!καταλαβες?
αν οχι,εχει κ συνεχεια η ιστορια... :rockon:!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μια χαρά χρόνο έχει για ραντεβού η κοπέλα

Μην λέτε ό,τι να ναι....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μια χαρά χρόνο έχει για ραντεβού η κοπέλα

Μην λέτε ό,τι να ναι....
Έτσι.Εγώ χθές που ζήτησα μισάωρο μου είπαν οτι είναι βόλτα στη πόλη και αν θέλω να περιμένω καμιά ώρα να την ειδοποιήσουν να γυρίσει για δουλειά... :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Συνημμένα

• 3xxx..jpg