Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατι βρε παιχτη? :think:  :(  το πρακτοριο Magnum Nεα Υορκη δεν εχει εδρα?
αυτος δεν ηταν ενας απο τους founders? :sunglasses:
το Magnum μαλιστα βγηκε απο το μεγεθος του μπουκαλιου της σαμπανιας που επιναν καθως ηταν όλοι ρεμαλια! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Θα γυρίζει στον τάφο του που τον παρέθεσες στα Αγγλικά! :tickedoff:

jimkar791982

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος θέλει να πάει με μια πολυ ωραία κοπελα, δεκτική και να μην του σπαει τα α...δια μπορει να τη επιλεξει, στις φωτογραφίες αδικείται είναι φωτομοντελο η γυναικα!!!

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Οποιος θέλει να πάει με μια πολυ ωραία κοπελα, δεκτική και να μην του σπαει τα α...δια μπορει να τη επιλεξει, στις φωτογραφίες αδικείται είναι φωτομοντελο η γυναικα!!!
Και μιλάμε για;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
γιατι βρε παιχτη? :think:  :(  το πρακτοριο Magnum Nεα Υορκη δεν εχει εδρα?
αυτος δεν ηταν ενας απο τους founders? :sunglasses:
το Magnum μαλιστα βγηκε απο το μεγεθος του μπουκαλιου της σαμπανιας που επιναν καθως ηταν όλοι ρεμαλια! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Φίλε μου παραθέτεις το σχόλιο ενός Γάλλου στα αγγλικά σε ένα ελληνικό σάιτ. Ή θα το παραθέσεις στη μητρική γλώσσα αυτού που το είπε, ή θα το παραθέσεις μεταφρασμένο στη γλώσσα του σάιτ. Εγώ απλά είπα ότι για έναν Γάλλο δεν είναι ότι καλύτερο να τον παραθέτουν στη μισητή γι αυτόν αγγλική γλώσσα.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
μηπως ..λεμε μηπως καποιος αξιοσεβαστος κυριος...απο εδω...ξερει τι απεγινε η ευα η καθαριστρια..η πρωην sandra ...που για κανα δυο χρονια ερχοταν στην πολη με 150 full service και...μετα εγινε ευα με 200...και στο τελος πηγε το anal +50....λεμε αν ξερει καποιος...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
μηπως ..λεμε μηπως καποιος αξιοσεβαστος κυριος...απο εδω...ξερει τι απεγινε η ευα η καθαριστρια..η πρωην sandra ...που για κανα δυο χρονια ερχοταν στην πολη με 150 full service και...μετα εγινε ευα με 200...και στο τελος πηγε το anal +50....λεμε αν ξερει καποιος...
Είχε δηλώσει οτι ήταν το τελευταίο της τούρ...Μάλλον πήγε γι'άλλα! :pipa1:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Sandra sandrulla dolly?

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
jimkare πολυ θα θελαμε να σε πιστεψουμε αλλα με 14μυν,ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ... :bounce-glasses:!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
H φωτογραφία με τα κόκκινα εντάξει δεν αποδίδει την πραγματικότητα.

500 ευρώ την ώρα θα χρέωνε η κοπέλα τότε...

Για Τζούλιετ αναφέρομαι,που είναι πολύ πιο next door.

Βασικά το ύψυος,το μαλλί(ολόιδιο) και γενικά το στυλ μου θύμισαν(σε πολύ λιγότερα κυβικά βέβαια και με καλύτερο πρόσωπο εννοείται) την Ολίβια.
απλά εκείνη ήταν πιο σκυλέ!

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.772
Πόντοι
38.177
Πάντως τιμάει τα λεφτά της...
και δεν είναι και τόσο "γιαγια" οσο νομίζεις. αντιθέτως κρατιέται παρα πολύ καλά..Νομίζω πως όποιος δοκίμασε δεν μετάνοιωσε

Της εστειλα μειλ και ακομα δε μου εχει απαντησει,ειναι και 29 χρονων απ'οτι λεει,σιγουρα θα κρυβει και ορισμενα καλοκαιρια.Το θεμα ειναι ποσα? :o

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Της εστειλα μειλ και ακομα δε μου εχει απαντησει,ειναι και 29 χρονων απ'οτι λεει,σιγουρα θα κρυβει και ορισμενα καλοκαιρια.Το θεμα ειναι ποσα? :o
Το γράψαμε πιο πίσω.

Στο σερβις τα σπαει.
Σώμα πολύ καλό.
υψος 1.63 περίπου.
Ηλικία 35+ περίπου.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
H φωτογραφία με τα κόκκινα εντάξει δεν αποδίδει την πραγματικότητα.

500 ευρώ την ώρα θα χρέωνε η κοπέλα τότε...

Για Τζούλιετ αναφέρομαι,που είναι πολύ πιο next door.

Βασικά το ύψυος,το μαλλί(ολόιδιο) και γενικά το στυλ μου θύμισαν(σε πολύ λιγότερα κυβικά βέβαια και με καλύτερο πρόσωπο εννοείται) την Ολίβια.
απλά εκείνη ήταν πιο σκυλέ!
:think:
Για κοιτα αριστερα !!!  :grin:

jimkar791982

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
jimkare πολυ θα θελαμε να σε πιστεψουμε αλλα με 14μυν,ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ... :bounce-glasses:!!!
δηλαδη εσυ στα πρωτα μηνυματα σου εγραφες έλεγες ψέματα? δεν μπορω να καταλάβω πως σκέφτεστε? ήθελα να παρω την πρώτη τουριστρια οπως λετε και εσεισ οι ΠΑΛΙΟΙ, διαβασα για πολύ καιρο τα μηνυματα σας και όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι αναγκαστηκα να εγγραφω.... και οταν επελεξα την κοπελα και πήγα μαζι της είδα οτι μου άρεσε και είπα να ενημερώσω την κοινότητα, που είναι το περίεργο?  αλλά με τετοιες ειρωνίες όλο με την περιέργια θά μένετε.... εαν ήταν κάλη!!! ή το πολυ πολύ να τρώτε καμια φόλα!!! και να θέλει να γράψει κανενας με αυτα που λέτε θα σας γραψει στα α.... του.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom