You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (1 μέλη και 78 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω φιλε μου την τιφανυ δεν την εχω παρει παντως...αλλα μου ειπαν οτ αξιζει..τι να σου πω τωρα..
Εγώ την έχω πάρει... πολύ κρέμα στο μουνί της βρε αδελφέ και από εμφάνιση καμία σχέση με τις φωτογραφίες!!!
εγω φιλε μου την τιφανυ δεν την εχω παρει παντως...αλλα μου ειπαν οτ αξιζει..τι να σου πω τωρα..
εκτωρα η jennifer δεν ειναι στο avatar σου?
Επισκέπτης
αυτο το καμια σχεση...να το εκλαβω σαν αρνητικο η προς το θετικο φιλε?παντως δεν την εχω στο προγραμμα μου εγω..
Μια συμπαθητική κοπελίτσα είναι δεν την λές ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
ναι φιλε ντοκτορα..το τζενιφερακι ειναι..το εχουμε παρει και οι δυο ξερω..
ναι....!!! Brv ρε ρεμπετη.....!!!
ντοκτορα...δεν ειμαι ο ρεμπετης...τα μπερδεψες..ο εκτωρας ειμαι..
δεν μπερδευτηκα....!!! ευχαριστησα τον ρεμπετη που μας προετρεψε......!!!
εγω δεν ξερω τι λετε για τιφανες και αλλες μετα την sandra ακομα ψαχνω την δευτερη η κοπελα παιζει ευρωπη και η τιφανη παιζει στο διαβαλκανικο
Μαλλον πρεπει να εχεις δικιο φιλε ALALEON.
Να πεσει φωτια να με καψει αν ειναι αλλιωςΜαλλον πρεπει να εχεις δικιο φιλε ALALEON.
Κοιταξε ειχα ραντεβου σημερα με την Τιφαννυ αλλα κατι μου ετυχε και δεν πηγα.Τωρα απο αυτα που εχω διαβασει μου φαινεται οτι η Σαντρα πρεπει να ειναι κλασεις ανωτερη.Να πεσει φωτια να με καψει αν ειναι αλλιως
Επισκέπτης
Μαγκες Καλησπερα,
Επειδη εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου, ζητησα σημερα απο τον αντισθενη να σβησει την κριτικη μου για την Ewa απο avantgarde. Το εκανα αυτο γιατι μετα απο ενα κολπο που μου εστησε ο ct αδελφος Hantzos (που θα το διαβασεται στις κριτικες μου), συναντησα την κοπελλα και εχω να πω μονο τουτο.
Τετοιο κοριτσι δεν εχω ξανσυναντησει, ουτε Σαντρες ουτε μαντρες ουτε τιποτα, αυτη ειναι ολα τα λεφτα.
Επειδη εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου, ζητησα σημερα απο τον αντισθενη να σβησει την κριτικη μου για την Ewa απο avantgarde. Το εκανα αυτο γιατι μετα απο ενα κολπο που μου εστησε ο ct αδελφος Hantzos (που θα το διαβασεται στις κριτικες μου), συναντησα την κοπελλα και εχω να πω μονο τουτο.
Τετοιο κοριτσι δεν εχω ξανσυναντησει, ουτε Σαντρες ουτε μαντρες ουτε τιποτα, αυτη ειναι ολα τα λεφτα.
Μαγκες Καλησπερα,
Επειδη εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου, ζητησα σημερα απο τον αντισθενη να σβησει την κριτικη μου για την Ewa απο avantgarde. Το εκανα αυτο γιατι μετα απο ενα κολπο που μου αστησε ο ct αδελφος Hantzos (που θα το διαβασεται στις κριτικες μου), συναντησα την κοπελλα και εχω να πω μονο τουτο.
Για πες ρε ρεμπετη...
σε σχεση με τιφανι νομιζω ειναι πολυ ανωτερη ...... αλλα οπως παντα λεμε γουστα ειναι αυτα αλλα εδω επιμενω ειναι αντικειμενικα sandra δαγκωτωρε φιλε εχω παει με σαντρα..πολλυ καλη ..δεν λεω αλλα δεν με τρελανε κιολας..υποκειμενικα ειναι αυτα..
Επισκέπτης
Για πες ρε ρεμπετη...
Ετοιμαζω το κειμενο και μολις ο αντισθενης σβησει την παλια κριτικη μου θα το ανεβασω. Σας λεω απο τωρα οτι την βαθμολογω με 9.5 σε ολα.
ποια?Ετοιμαζω το κειμενο και μολις ο αντισθενης σβησει την παλια κριτικη μου θα το ανεβασω. Σας λεω απο τωρα οτι την βαθμολογω με 9.5 σε ολα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K