Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (1 μέλη και 78 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω φιλε μου την τιφανυ δεν την εχω παρει παντως...αλλα μου ειπαν οτ αξιζει..τι να σου πω τωρα..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αυτο το καμια σχεση...να το εκλαβω σαν αρνητικο η προς το θετικο φιλε?παντως δεν την εχω στο προγραμμα μου εγω..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ναι φιλε  ντοκτορα..το τζενιφερακι ειναι..το εχουμε παρει και οι δυο ξερω.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ντοκτορα...δεν ειμαι ο ρεμπετης...τα μπερδεψες..ο εκτωρας ειμαι..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ααα..οκ,τωρα καταλαβα...ορθον..ο φιλος ρεμπετης μας προτρεψε..ελπιζω να ξαναρθει γρηγορα το κουκλακι αυτο..

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εγω δεν ξερω τι λετε για τιφανες και αλλες μετα την sandra ακομα ψαχνω την δευτερη η κοπελα παιζει ευρωπη και η τιφανη παιζει στο διαβαλκανικο

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
εγω δεν ξερω τι λετε για τιφανες και αλλες μετα την sandra ακομα ψαχνω την δευτερη η κοπελα παιζει ευρωπη και η τιφανη παιζει στο διαβαλκανικο

Μαλλον πρεπει να εχεις δικιο φιλε ALALEON.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Να πεσει φωτια να με καψει αν ειναι αλλιως
Κοιταξε ειχα ραντεβου σημερα με την Τιφαννυ αλλα κατι μου ετυχε και δεν πηγα.Τωρα απο αυτα που εχω διαβασει μου φαινεται οτι η Σαντρα πρεπει να ειναι κλασεις ανωτερη.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε φιλε εχω παει με σαντρα..πολλυ καλη ..δεν λεω αλλα δεν με τρελανε κιολας..υποκειμενικα ειναι αυτα..

Επισκέπτης
Μαγκες Καλησπερα,

Επειδη εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου, ζητησα σημερα απο τον αντισθενη να σβησει την κριτικη μου για την Ewa απο avantgarde. Το εκανα αυτο γιατι μετα απο ενα κολπο  :2funny: :2funny: που μου εστησε ο ct αδελφος Hantzos (που θα το διαβασεται στις κριτικες μου), συναντησα την κοπελλα και εχω να πω μονο τουτο.
Τετοιο κοριτσι δεν εχω ξανσυναντησει, ουτε Σαντρες ουτε μαντρες ουτε τιποτα, αυτη ειναι ολα τα λεφτα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Μαγκες Καλησπερα,

Επειδη εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου, ζητησα σημερα απο τον αντισθενη να σβησει την κριτικη μου για την Ewa απο avantgarde. Το εκανα αυτο γιατι μετα απο ενα κολπο  :2funny: :2funny: που μου αστησε ο ct αδελφος Hantzos (που θα το διαβασεται στις κριτικες μου), συναντησα την κοπελλα και εχω να πω μονο τουτο.
Τετοιο κοριτσι δεν εχω ξανσυναντησει, ουτε Σαντρες ουτε μαντρες ουτε τιποτα, αυτη ειναι ολα τα λεφτα.

Για πες ρε ρεμπετη...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ρε φιλε εχω παει με σαντρα..πολλυ καλη ..δεν λεω αλλα δεν με τρελανε κιολας..υποκειμενικα ειναι αυτα..
σε σχεση με τιφανι νομιζω ειναι πολυ ανωτερη ...... αλλα οπως παντα λεμε γουστα ειναι αυτα αλλα εδω επιμενω ειναι αντικειμενικα sandra δαγκωτω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom