Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (14 μέλη και 118 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ετοιμαζω το κειμενο και μολις ο αντισθενης σβησει την παλια κριτικη μου θα το ανεβασω. Σας λεω απο τωρα οτι την βαθμολογω με 9.5 σε ολα.
Δηλαδη πρεπει να  περασες πολυ καλα ρεμπετη?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καληνυχτα φιλε προτο..καλα να περασεις...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
διψα για ποτακι...η τουρακι?μαλλον για το δευτερο μας κοβω φιλε μου προτο.. :dancing: :dancing:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
για το ποτακι σβηνεται η διψα..για το τουρακι δεν σβηνεται η ατιμη.. :dancing: :dancing: :dancing:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Μαλλον θα περιμενω αυτη την Agata που σου ειχα πει.θα ξαναερθει τον Αυγουστο.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οκ..τα λεμε φιλε μου,καλα να περασεις

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δηλ τζαμπα ο κοπος να ψησουμε τον proto για tiffany με τον lalakukaki,αυτος ο baby με τον  rebeti του αλλαξαν τα μυαλα του παιδιου και τον παρεσυραν

Επισκέπτης
Ετσι κι αλλιως δεν προλαβαινει. Εφυγαν οποτε Τιφ μονοδρομος  :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φευγει και η tif τη δευερα απ οτι λεει ο lalakukakis,αντε να σβησει την διψα του ο protos,πανω που τον ειχαμε βαλει σε μια σειρα το παρασυρατε το αγορι,αν και πιστευω οτι του χει παρει τα μυαλα η agata και δεν θελει να την απατησει

Επισκέπτης
Καλημερα, ναι σημερα ειναι για θαλασσα και αραλικι !!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
φευγει και η tif τη δευερα απ οτι λεει ο lalakukakis,αντε να σβησει την διψα του ο protos,πανω που τον ειχαμε βαλει σε μια σειρα το παρασυρατε το αγορι,αν και πιστευω οτι του χει παρει τα μυαλα η agata και δεν θελει να την απατησει

Xilnik καλημερα!Μολις τωρα συνηλθα απο τα χθεσινα πιωματα.Agata και αγιος ο Θεος!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καλημερα prote,kαλημερα lala,ξερεις σκεφτομουνα μηπως  ο baby με τον rebeti σου ειπανε για ewa για να πανε αυτοι για tiffany,ειναι παλιοπαιδα αυτα ,δεν τους εχω εμπιστοσυνη

Επισκέπτης
Καλημερα και απο μενα.Επιλογες ειναι αυτες τι να κανουμε τωρα.Ο καθενας εχει τις καψουρες του και το τοπ στις γκομενες...
Ειναι και τοσες πολλες εν τω μεταξυ που δεν ξερεις ποια να πρωτοδιαλεξεις... :headbang:

Επισκέπτης
Μαχη στην Sierra Madres.
Που να περασεις και απο την Lolita Τσοπανε εκει να δεις την μαχη του Ελ Αλαμειν.
Θα ερθει και αυτη η στιγμη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Θα μεινω λιγο καιρο ''παρθενος'', θελω να κανω ξεσκαρταρισμα. Τερμα οι εξερευνησεις, βαζω προτεραιοτητες.  :dancing: :dancing: :dancing:

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχω καβλώσει άσχημα με αυτην την Cath από  Eritogirls. Ξέρει κανείς πραγματικά τι παίζιε με το μουνί αυτό. Ρωτάω γιατί είμαι από επαρχία και ανεβαίνω μόνο για δουλείες αθ'ηνα. Μην κάνω τζάμπα κόπο και μετά κλαίμε και το γαμήσι και τα χρήματα

Συνημμένα

• cath erito girls.jpg
    cath erito girls.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 38

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom