Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (16 μέλη και 124 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
λαθος!, η ενημερωση κυριως πρεπει να γινεται στις φωλες
για να αποφευγουνε οι συναγωνιστες τις κακοτοπιες!

Φιλε striantaf πρεπει να δοκιμαζεις και απο μονος σου ομως για να δεις ποιες ειναι οι φωλες.Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.Τωρα θα μου πεις γιατι να ρισκαρεις τα ωραια σου λεφτουδακια αλλα τι να κανουμε ετσι εχουν τα πραγματα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
φιλε lalakoukaki
εμενα με ενδιαφερει να μαθαινουμε τα ασχημα μαντατα
οσο για τις πανηγυρικες κριτικες εχει χορτασει το ματι μας
και ξερεις πολλη καλα οτι οπως και εσυ ετσι και εγω δεν τις παιρνω και πολλη στα σοβαρα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτο εννοειτε prote σε ολα τα πραγματα,αν δεν βρεξεις κ..ο δεν τρως ψαρι

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Striantaf τουλαχιστον εγω αυτα τα λιγα που εχω γραψει ειναι εγκυρα.Εστω αυτα τα λιγα.

Επισκέπτης
Αφου το ξερεις οτι εχουμε την ιδια αποψη σε αυτο το θεμα με τις κριτικες ρε striantaf...
Aπλα τα καλα μουνια πρεπει να ακουγονται και για τους νεους ομως...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Φιλε striantaf πρεπει να δοκιμαζεις και απο μονος σου ομως για να δεις ποιες ειναι οι φωλες.Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.Τωρα θα μου πεις γιατι να ρισκαρεις τα ωραια σου λεφτουδακια αλλα τι να κανουμε ετσι εχουν τα πραγματα.
φιλε μου αν και βιαζομαι , θα σου απαντησω οτι ειμαι πολλακις φορες
"παθων και μαθων"...
εχω δοκιμασει διαφορα κοριτσοπουλα ξεμπαρκα χωρις καμια απολυτως κριτικη
και οπως καταλαβαινεις εχω κλαψει αρκετες φορες τα λεφτα μου...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εχω την εντυπωση οτι οι διθυραμβικες κριτικες σχετικα συχνα ειναι λιγο πιο θετικες σε σχεση με την πραγματικοτητα,και αυτο συμβαινει σε ολους ισως λογω αρχικου ενθουσιασμου,ο χρονος κρινει την ποιοτητα υπηρεσιων της κοπελας

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
φιλε μου αν και βιαζομαι , θα σου απαντησω οτι ειμαι πολλακις φορες
"παθων και μαθων"...
εχω δοκιμασει διαφορα κοριτσοπουλα ξεμπαρκα χωρις καμια απολυτως κριτικη
και οπως καταλαβαινεις εχω κλαψει αρκετες φορες τα λεφτα μου...

Το ιδιο κι εγω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πανω baby  που εχουμε βαλει τον proto σε μια σειρα ερχεσαι και μας μπερδευεις :2funny:,lala δεν μπορεσα να σε χαιρετησω,σορρυ,αλλα με πεταξε αποτομα εξω,τελικα μου φαινεται για να συνεχισω λιγο τη θεωρητικη συζητηση που γινε πιο πανω,οι citytouristries  και οι κριτικες ειναι σαν τους ποδοσφαιριστες,αλλες βγαζουν ματια σαν τον μαραντονα αμεσως,αλλες ξεκινουν καταπληκτικα και φθινουν στο τελος
αλλες δεν σου γεμιζουν το ματι στην αρχη,ξεκινουν χαλαρα και μετα γινονται βασικες και αναντικαταστατες και αλλες παραμενουν
μετριες η' κακες μεχρι το τελος

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οποιοι δεν ειδαν αυτη την φορα την tiffany εχουν χασει με διαφορα το καλυτερο ct

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
πανω baby  που εχουμε βαλει τον proto σε μια σειρα ερχεσαι και μας μπερδευεις :2funny:,lala δεν μπορεσα να σε χαιρετησω,σορρυ,αλλα με πεταξε αποτομα εξω,τελικα μου φαινεται για να συνεχισω λιγο τη θεωρητικη συζητηση που γινε πιο πανω,οι citytouristries  και οι κριτικες ειναι σαν τους ποδοσφαιριστες,αλλες βγαζουν ματια σαν τον μαραντονα αμεσως,αλλες ξεκινουν καταπληκτικα και φθινουν στο τελος αλλες δεν σου γεμιζουν το ματι στην αρχη,ξεκινουν χαλαρα και μετα γινονται βασικες και αναντικαταστατες και αλλες παραμενουν
μετριες η' κακες μεχρι το τελος

Οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι και σε αυτο  υπαρχουν κακοι και καλοι  επαγγελματιες,υπαρχουν επαγγελματιες και ερασιτεχνες,υπαρχουν ερασιτεχνες που προσπαθουν για το καλυτερο και ερασιτεχνες απλα για να υπαρχουν,υπαρχουν επαγγελματιες που κανουν καλα τι δουλεια τους γιατι την αγαπουν και αλλοι  που κανουν καλα την δουλεια τους  γιατι οτι μαθουν το κανουν καλα και εας αγαπουν κατι αλλο.
Με τα χρονια ολες οι παραπανω παραμετροι  μπορει  να αλλαξουν  και προς το καλυτερο και προς το χειροτερο , γινεσαι  χειροτερος γιατι βαρεθηκες να δουλευης τοσα χρονια ,βαρεθηκες να κανεις τα ιδια και τα ιδια αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που μετα απο χρονια γινεσε καλυτερος γιατι τελικα αυτο που δεν αγαπαγες που εκανες τωρα το αγαπας η γιατι με τα χρονια εμαθες καλυτερα......και παει λεγοντας.

Plokamias

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ewa εγω λεω που τις εχω παρει ολες τις πιο πανω.

Colpo di scena λέγεται στα ιταλικά αυτό που έκανε ο Baby με Ewa.
Κοινώς μας αιφνιδίασε και έβαλε φωτιά στο Forum.

Βaby επειδή την χάνω , πότε σου είπε θα ξανάρθει??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom