Επισκέπτης
Tι εγινε αλανια?
Tι εγινε αλανια?
Εννοειται φιλε συμφωνω και επαυξανω μαζι σου!!
Νομιζεις οτι η ζωη μου ειναι το ιντερνετ και τα ct?Δυστυχως αλλοι την εχουν αυτη την αρρωστια...
Χαβαλε και μονο αυτο κανω εγω εδω
Αντε καλεσε μας σε καμοια θαλλασα για κανα ψαρι και μας.....φιλικα παντα...
ΒΡΕ καλεσμένους ΣΑΣ έχω ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ δεν ξεκολάτε με τος τουρίστριες!!! ΦΤΑΙΩ εγώ?
ΘΥΜΙΣΕ μου αμα ΠΑΣ κρήτη να σου πω μερικά local... τώρα ΜΠΑΡΑΚΙΑ και παραλιές ξέρεις εσυ ΑΝ ΟΧΙ ΠΜ!
Καλησπέρα σε όλους σας! Εδω το φιλαράκι το τρελό θα με ζηλέψει...Εγώ πριν λίγο γύρισα από μπασκετάκι και μάλιστα νιώθω άλλος άνθρωπος αφου ξεσκουριασα!Μαλλον λαθος εντυπωση εχεις φιλε Yura!Λαθος!!!!
Εδω για μενα ειναι τοπος ανταλαγης αποψεων,συμβουλων ,ενημερωσεων και χαβαλε πανω απ ολα!Εαν με παρακολουθεις απο τα πρωτα ποσταρισματα μου και τον τροπο που γραφω θα καταλαβεις οτι αυτο κανω εδω μεσα.Αλλοι ειναι κολλημενοι φιλε μου και θα επρεπε να το καταλαβεις αφου φαινεσαι και σοβαρο ατομο...
Υποψη οτι ειχα κανονισει να παω για μπασκετακι σημερα αλλα δυστυχως ακυρωθηκε οποτε παλι εδω με φιλους με χαβαλε και τιποτε αλλο...... ;)
Οσο απλα και ξεκαθαρα στα ειπα Yura
Υποψη οτι ειχα κανονισει να παω για μπασκετακι σημερα αλλα δυστυχως ακυρωθηκε οποτε παλι εδω με φιλους με χαβαλε και τιποτε αλλο...... ;)
ΒΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και sorry αν παρεξηγηθηκα... ΕΙΠΑΜΕ λόγω ζέστης να ξεκολλάμε ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Thats ALL. ΔΕΝ θίγω κανένα.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Εγω επιμενω Jenna.
[youtube=425,350]_Qspu27If7E&feature=related[/youtube]