Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (3 μέλη και 81 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ άρχοντες!!! Τι γίνεται ΣΟΛΙΤ? ΒΛΕΠΩ ΒΑΒΥ & ΝΙΤΡΟ το ρίξανε έξω και ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ! Καλοκαίριασε ΠΛΕΟΝ να πάνε για
κανένα ψάρι ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΑΖΙ!

ΑΔΕΛΦΕ ΡΕΒΕΤΙ μόλις γύρισα απο το ΝΕΡΟ.... ΜΟΥΡΛΙΑ ήτανε. ΗΘΙΚΟΝ ακμαιότατον πάμε για την ΣΠΗΛΙΑ τώρα... :2funny:

Επισκέπτης
Εννοειται φιλε συμφωνω και επαυξανω μαζι σου!!
Νομιζεις οτι η ζωη μου ειναι το ιντερνετ και τα ct?Δυστυχως αλλοι την  εχουν αυτη την αρρωστια...
Χαβαλε και μονο αυτο κανω εγω εδω
Αντε καλεσε μας σε καμοια θαλλασα για κανα ψαρι και μας.....φιλικα παντα...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΒΡΕ καλεσμένους ΣΑΣ έχω ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ δεν ξεκολάτε με τος τουρίστριες!!! ΦΤΑΙΩ εγώ?  :think:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται φιλε συμφωνω και επαυξανω μαζι σου!!
Νομιζεις οτι η ζωη μου ειναι το ιντερνετ και τα ct?Δυστυχως αλλοι την  εχουν αυτη την αρρωστια...
Χαβαλε και μονο αυτο κανω εγω εδω
Αντε καλεσε μας σε καμοια θαλλασα για κανα ψαρι και μας.....φιλικα παντα...

Ναι πες μας και άρρωστους τώρα... :grin: :grin:
Το Ίδρυμα το καλοκαίρι θα μεταφερθεί στας εξοχάς. Πλατσούρισμα στη θάλασσα και πάντα laptop μαζί για παρακολούθηση εξελίξεων και αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 1 για απόλυτο μαύρισμα..

[youtube=425,350]epqfUiF6fro[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΒΡΕ καλεσμένους ΣΑΣ έχω ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ δεν ξεκολάτε με τος τουρίστριες!!! ΦΤΑΙΩ εγώ?  :think:

Κλείνω Moni, Yura, και μετά κρήτη μαζί της με το γρήγορο (α' θέση αυτή, φουγάρο εγώ...) για μοχίτο κτλ. Εκτός αν παίζει τίποτα βόρεια...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΘΥΜΙΣΕ μου αμα ΠΑΣ κρήτη να σου πω μερικά local... τώρα ΜΠΑΡΑΚΙΑ και παραλιές ξέρεις εσυ ΑΝ ΟΧΙ ΠΜ!

Επισκέπτης
Μαλλον λαθος εντυπωση εχεις φιλε Yura!Λαθος!!!!

Εδω για μενα ειναι τοπος ανταλαγης αποψεων,συμβουλων ,ενημερωσεων και  χαβαλε πανω απ ολα!Εαν με παρακολουθεις απο τα πρωτα ποσταρισματα μου και τον τροπο που γραφω θα καταλαβεις οτι αυτο κανω εδω μεσα.Αλλοι ειναι κολλημενοι φιλε μου και θα επρεπε να το καταλαβεις αφου  φαινεσαι και σοβαρο ατομο...

Υποψη οτι ειχα κανονισει να παω για μπασκετακι σημερα αλλα δυστυχως ακυρωθηκε οποτε παλι εδω με φιλους με χαβαλε και τιποτε αλλο...... ;)

Οσο απλα και ξεκαθαρα στα ειπα Yura

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΒΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και sorry αν παρεξηγηθηκα... ΕΙΠΑΜΕ λόγω ζέστης να ξεκολλάμε ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Thats ALL. ΔΕΝ θίγω κανένα.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΘΥΜΙΣΕ μου αμα ΠΑΣ κρήτη να σου πω μερικά local... τώρα ΜΠΑΡΑΚΙΑ και παραλιές ξέρεις εσυ ΑΝ ΟΧΙ ΠΜ!

Τα αξιοθέατα είναι παντού τα ίδια μεγάλε  :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που η Κρήτη είναι γεμάτη από φαράγγια και...χαράδρες

[youtube=425,350]s4UtK7Q3zP8[/youtube]

Χάνεται όλη η χλωρίδα μέσα στη χαράδρα ρε παιδί μου!!! λέμε.
Αγγίζει την τελειότητα λέμε!!! :2funny: :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μαλλον λαθος εντυπωση εχεις φιλε Yura!Λαθος!!!!

Εδω για μενα ειναι τοπος ανταλαγης αποψεων,συμβουλων ,ενημερωσεων και  χαβαλε πανω απ ολα!Εαν με παρακολουθεις απο τα πρωτα ποσταρισματα μου και τον τροπο που γραφω θα καταλαβεις οτι αυτο κανω εδω μεσα.Αλλοι ειναι κολλημενοι φιλε μου και θα επρεπε να το καταλαβεις αφου  φαινεσαι και σοβαρο ατομο...

Υποψη οτι ειχα κανονισει να παω για μπασκετακι σημερα αλλα δυστυχως ακυρωθηκε οποτε παλι εδω με φιλους με χαβαλε και τιποτε αλλο...... ;)

Οσο απλα και ξεκαθαρα στα ειπα Yura
Καλησπέρα σε όλους σας! Εδω το φιλαράκι το τρελό θα με ζηλέψει...Εγώ πριν λίγο γύρισα από μπασκετάκι και μάλιστα νιώθω άλλος άνθρωπος αφου ξεσκουριασα!
Κατα τα άλλα είδα τα νέα κομμάτια που στέλνει ο zuzu και είδα ένα μαντρόσκυλο ονόματι janet και σας ρωτάω...Αντε και δεν την κολακεύουν οι φωτό./..Πόσο πιο όμορφη μπορεί να είναι...Από την άλλη η jenna είναι ενδιαφέρον κομμάτι...

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Με lalakukaki ένα μέρος υπάρχει για να συνδυάσουμε και βγάλουμε γούστα: Χαλκιδική.
Θα ξαμολυθεί στο μπάσκετ καμπ του Νίκου Γκάλη για καρφώματα και μπι δε μπι και μετά στη Βουρβουρού ανελέητο καμάκι...
Μόνο μη μας βγει ο "Μουστάκιας" ή ο Nick Cave... :2funny:
[youtube=425,350]Hg3l6GysBYU[/youtube]

Επισκέπτης
ΒΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και sorry αν παρεξηγηθηκα... ΕΙΠΑΜΕ λόγω ζέστης να ξεκολλάμε ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Thats ALL. ΔΕΝ θίγω κανένα.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δεν παρεξηγηθηκες απο κανεναν Yura,

Καλα τα λες,που και που χρειαζεται και καμοια αφυπνιση...

Επισκέπτης
Εγω επιμενω Jenna.

[youtube=425,350]_Qspu27If7E&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Αντε και λιγο Janet.

[youtube=425,350]H2KabvvLF7M&feature=related[/youtube]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μην μου στεναχωρειτε το lalak ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom