Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (7 μέλη και 156 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρεμπετη τι εγινες...που χαθηκες :rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ζτοντ...εγω αδελφε σιτυ-τουρ δεν σταματω αν δεν κουτουπωσω την ναταλι....απο σουεντις...με εχετε πορωσει με κριτικες σας... :dancing: :dancing: :dancing:...οχι πω θα σταματησω μετα... :sunglasses:
Την ναταλυ από swedish harmony e?πρόσεχε γιατί αυτή είναι η πρώτη μου γυναίκα...Η jane είναι η δεύτερη...Αν δεν το μάθατε ασπάστηκα το Μουσουλμανισμό για να τις παντρευτώ και τις 2!!Οπότε ότι ισχύει για την μία ισχύει και για την άλλη....Σεβασμό και ρέγουλα!!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ζτοντ...φιλε την ναταλι θα μου την παραχωρησεις τουλαχιστον για λιγο.....αφου η δικια μου παλια αδυναμια δεν ερχεται πλεον στην ελλαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τωρα εχω 2 και μετα μαζεμα υγρων για την δευτερη σου γυναικα ρε συ ζτοντ.....τουλαχιστον σε εναν συναθλητη παραχωρησε τηνα...που δεν την εχει δοκιμασει...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ντροπη κυριε lalak  τι κανεται παλι εδω μεσα ?  μας υποσχεθηκατε οτι τερμα τα κοριτσοπουλα και σας βλεπω παλι εδω μεσα, στην κολαση θα πας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :grin:     κυριε rebeti που χαθηκατε σας φαγανε οι γυναικες? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα 'χαμε χυμα μας ηρθαν και τσουβαλατα. Καλησπερα αλανι  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μαγκες καληνυχτα, παω να ονειρευτω την κοριτσαρα που θα ερθει και δεν λεω στο lala.  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
ντροπη κυριε lalak  τι κανεται παλι εδω μεσα ?  μας υποσχεθηκατε οτι τερμα τα κοριτσοπουλα και σας βλεπω παλι εδω μεσα, στην κολαση θα πας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :grin:    

Ειμαι εδω,δε ξερω!Απλα,μου αρεσει το σαιτ!! :2funny: :2funny:

Γιατι ρε,και ομως τον εχω τηρησει το λογο μου! 5 μερες ειμαι ξορκισμενος και ακομα κραταω..... :rockon:

Rebeti ,σε παω και ας μη μου λες! :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρεμπετη ποια ειναι ρε συ?