Επισκέπτης
Οπως νομιζεις ZTOD.Εντάξει ρε baby το ξεχείλωσες και εσύ...Σιγά μη σας ματιάσουν το πουλί και δεν σηκώνεται..
Θέμα επιλογών είναι όλα.
Οπως νομιζεις ZTOD.Εντάξει ρε baby το ξεχείλωσες και εσύ...Σιγά μη σας ματιάσουν το πουλί και δεν σηκώνεται..
Θέμα επιλογών είναι όλα.
Οργασμος και πανσπερμια www.bourdela.com/content/view/1612/1/#jreview_2879]ΕΔΩ[/url] το αδελδι μου.
Μπραβο ρε αδελφι παντα τετοια , αντε να περναει και καποιος καλα.
Φορα παντως και καμμια μπλε χαντρα γιατι ποτε δεν ξερεις.
Εχω βαρεθει τους κρετινους που τους μενει το ματι οταν καποιος περναει καλα.
Κρατει ZTOD .Ποιο είναι το πρόβλημα σου και κατεβάζεις μπινελίκια και τα 12 ευαγγέλια μεσημεριάτικο?
Ρε φίλε λούζεις κόσμο εδω μέσα για ένα service ΠΟυ κάποιος μακάκας δεν κατάλαβε σωστά? Χαλάρωσε λίγο...Τουλαχιστόν στο threat δεν αμφισβήτησε κάποιος το τι κάνεις..Τι μπριζώνεσαι και τα παίρνεις λες και σου έβρισαν την μάνα...?
Οχι ρε φίλε αλίμονο...τι είμαι καμιά κυρία από την Φιλοθέη να ενοχληθώ? Απλά τσαντίλα χωρίς λόγο θέωρησα τα νεύρα του και από κάτι τέτοια ξεκινάνε τα μαλλιοτραβήγματα...Ολα goodΚρατει ZTOD .
Σε μπουρδελο site ειμαστε , μην μου πεις οτι ενοχλειθηκες απο τις λεξουλες.
Ok then παμε για αλλα.Οχι ρε φίλε αλίμονο...τι είμαι καμιά κυρία από την Φιλοθέη να ενοχληθώ? Απλά τσαντίλα χωρίς λόγο θέωρησα τα νεύρα του και από κάτι τέτοια ξεκινάνε τα μαλλιοτραβήγματα...Ολα good
Ποιο είναι το πρόβλημα σου και κατεβάζεις μπινελίκια και τα 12 ευαγγέλια μεσημεριάτικο?
Ρε φίλε λούζεις κόσμο εδω μέσα για ένα service ΠΟυ κάποιος μακάκας δεν κατάλαβε σωστά? Χαλάρωσε λίγο...Τουλαχιστόν στο threat δεν αμφισβήτησε κάποιος το τι κάνεις..Τι μπριζώνεσαι και τα παίρνεις λες και σου έβρισαν την μάνα...?
Ναι ρε ZTOD μπριζώνομαι όταν δίπλα μου πουλάτε ηθικοπλασία και αντριλίκι και σήμερα μόλις ανέβασα κριτική (που δεν θα έβαζα αν δε μου το ζητούσε η ίδια )τρέξατε σε χρόνο dt να τις μεταφέρετε πως εγώ έγραψα πως την έχυσα στο στόμα.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ
H Jennifer Black πλέον www.zuzana.com/?MId=385]Zuzuna-girl[/url]. Να ετοιμάζεται άραγε για εδώ;
Εφυγα για Βρυξελλες...Τελείωσε!Θα περιμένω να έρθει αυτή!Μεχρι τότε δεν θα πάω με καμία (εκτός από Tiffany,Crystal,Jane,Emmanuela,Nataly...)H Jennifer Black πλέον www.zuzana.com/?MId=385]Zuzuna-girl[/url]. Να ετοιμάζεται άραγε για εδώ;
H Jennifer Black πλέον www.zuzana.com/?MId=385]Zuzuna-girl[/url]. Να ετοιμάζεται άραγε για εδώ;
Να σου πω κάτι...? Το άλογο είναι δυκάβαλο?
Ναι. www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,21064.new#new]Εδώ[/url] παλιότερες κριτικές...Μα νομιζω πως εχει ερθει σαν ανεξαρτητη και με καλες κριτικες.
Ειναι και η κολητη της Bibi
Οχι ρε lala επειδη οι αλλοι βριζονται εσυ για ποιο λογο να φυγεις?
Σωστοί...Ναι. www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,21064.new#new]Εδώ[/url] παλιότερες κριτικές...