Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (4 μέλη και 96 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οργασμος και πανσπερμια www.bourdela.com/content/view/1612/1/#jreview_2879]ΕΔΩ[/url] το αδελδι μου.
Μπραβο ρε αδελφι παντα τετοια , αντε να περναει και καποιος καλα. :rockon:
Φορα παντως και καμμια μπλε χαντρα γιατι ποτε δεν ξερεις. :think:
Εχω βαρεθει τους κρετινους που τους μενει το ματι οταν καποιος περναει καλα. :tickedoff:

NA ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΑΝΤΕ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗ - Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ ΑΠΛΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ THATS ALL.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΙΠΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΥΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΙΝΕΣ

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ BAD ADMIN ΠΑΠΑΡΑ

Επισκέπτης
Ποιο είναι το πρόβλημα σου και κατεβάζεις μπινελίκια και τα 12 ευαγγέλια μεσημεριάτικο?
Ρε φίλε λούζεις κόσμο εδω μέσα για ένα service ΠΟυ κάποιος μακάκας δεν κατάλαβε σωστά? Χαλάρωσε λίγο...Τουλαχιστόν στο threat δεν αμφισβήτησε κάποιος το τι κάνεις..Τι μπριζώνεσαι και τα παίρνεις λες και σου έβρισαν την μάνα...?
Κρατει ZTOD .
Σε μπουρδελο site ειμαστε , μην μου πεις οτι ενοχλειθηκες απο τις λεξουλες.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Κρατει ZTOD .
Σε μπουρδελο site ειμαστε , μην μου πεις οτι ενοχλειθηκες απο τις λεξουλες.
Οχι ρε φίλε αλίμονο...τι είμαι καμιά κυρία από την Φιλοθέη να ενοχληθώ? Απλά τσαντίλα χωρίς λόγο θέωρησα τα νεύρα του και από κάτι τέτοια ξεκινάνε τα μαλλιοτραβήγματα...Ολα good

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους. Ειδα οτι σε 12-15 μέρες ξαναέρχεται η Sandra. Κρατάω λεφτα για κανα 3ωρο αν μπορέσω. την έχασα στο τσακ την προηγούμενη φορά αλλά τώρα δεν την χάνω με τίποτα. Αυτά και υπομονή 15 μέρες, μέχρι τότε studio αντι για  :jerking:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ποιο είναι το πρόβλημα σου και κατεβάζεις μπινελίκια και τα 12 ευαγγέλια μεσημεριάτικο?
Ρε φίλε λούζεις κόσμο εδω μέσα για ένα service ΠΟυ κάποιος μακάκας δεν κατάλαβε σωστά? Χαλάρωσε λίγο...Τουλαχιστόν στο threat δεν αμφισβήτησε κάποιος το τι κάνεις..Τι μπριζώνεσαι και τα παίρνεις λες και σου έβρισαν την μάνα...?

Ναι ρε ZTOD μπριζώνομαι όταν δίπλα μου πουλάτε ηθικοπλασία και αντριλίκι και σήμερα μόλις ανέβασα κριτική (που δεν θα έβαζα αν δε μου το ζητούσε η ίδια )τρέξατε σε χρόνο dt να τις μεταφέρετε πως εγώ έγραψα πως την έχυσα στο στόμα.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ

Και μετά μου λέτε γιατί σας την λέω ή γιατί τα παίρνω και αρχίζω μπινελίκια.
Ρε ασχολήθηκα εγώ σήμερα, παρόλο που γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, με το που χύνει ο καθένας σας όταν γαμεί?
1ον Τί σας νοιάζει
2ον Ποιός ο λόγος να μεταφερθεί στην κοπέλα?
3ον Γιατί ενώ με το κορίτσι όπως σας έγραψα προχθές (προφανώς νομίζετε πως κάνω πλάκα)έχουμε ιδιαίτερη σχέση ασχολείστε μαζί μου?
4ον Γιατί δεν διαβάζετε προσεκτικότερα τις κριτικές αφού είστε τόσο ηθικοπλάστες

Αλήθεια εσένα τί σε ενδιαφέρει? 

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε ZTOD μπριζώνομαι όταν δίπλα μου πουλάτε ηθικοπλασία και αντριλίκι και σήμερα μόλις ανέβασα κριτική (που δεν θα έβαζα αν δε μου το ζητούσε η ίδια )τρέξατε σε χρόνο dt να τις μεταφέρετε πως εγώ έγραψα πως την έχυσα στο στόμα.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ

Έπος...Έπος. Καλύτερο και από βραζιλιάνικη σειρά: "Όχι?Μα πως όχι, αφού ο Δον Αλεχάνδρο λος Μπαρμπέτος ΝΙΤRO μου είπε ότι κάνεις ανάποδο σπαγγάτο με διπλή εναέρια περιστροφή:think: :think:..."

Και αμέσως το έμαθες ρε τρισμέγιστε?
Πιάσανε οι ζέστες...Δεν εξηγείται αλλιώς...

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
H Jennifer Love πλέον www.zuzana.com/?MId=385]Zuzuna-girl[/url]. Να ετοιμάζεται άραγε για εδώ;  :rockon:

H Αngelika Black είναι κι αυτή άλλο www.zuzana.com/?MId=384]Zuzana -Girl[/url]

[size=10pt]edit: Διόρθωση ονομάτων και links διότι ο admin μπέρδεψε τα μπούτια του! :bounce-glasses:[/size]

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915

Επισκέπτης
Να σου πω κάτι...? Το άλογο είναι δυκάβαλο?

Eυκολα και χωραει και αλλους φιλε ztod
Φυγαμε ρεεεεε!!!!

[youtube=425,350]  <object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5