Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (2 μέλη και 69 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εφυγα για Βρυξελλες...Τελείωσε!Θα περιμένω να έρθει αυτή!Μεχρι τότε δεν θα πάω με καμία (εκτός από Tiffany,Crystal,Jane,Emmanuela,Nataly...)

Σιγα μη σε πιστεψαμε και δε πας με αλλη μεχρι τοτε !!Οπως εκοψα και εγω τα ct ενα πραμα δηλαδη!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδια θελω γνωμες για laki αν ξερει καποιος ευχαριστω

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
παιδια θελω γνωμες για laki αν ξερει καποιος ευχαριστω
Φιλαράκι μόνο ένας την έχει τιμήσει από εδω μέσα...Πάντως το πρακτορείο της είναι για τα μπάζα...Εγώ θα σου έλεγα μακρυα

Επισκέπτης
Τραχανοπλαγια μην ξεφευγεις απο το θεμα σου εσυ,Θα σκονταψεις!

Εμαθες τιποτα για τη Jenna τελικα.....

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τωρα κανονισα φιλε ευχαριστω και ο θεος βοηθος

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε δεν παει καλα ειναι ξενερωτη; πες μου σε παρακαλω γιατι την εχω παρει και δυο ωρες

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
γιατι ρε φιλε δεν παει καλα ειναι ξενερωτη; πες μου σε παρακαλω γιατι την εχω παρει και δυο ωρες
Ρε φίλε την Laki βρήκες για 2ωρο? Δυωρο μια κοπέλα που δεν έχεις ακουσει κριτικές, που δεν έχεις εμπειρία μαζί της?Εκτός και να την πηδήξεις τζάμπα ή στην κάνουν δώρο...Μην ρισκάρεις τα λεφτά σου έτσι. Δεν την ξέρω την κοπέλα απλά λέω...

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο φιλε παντως θα το ρισκαρω και θα σας πω μετα

Επισκέπτης

Δεν ξερω λεβεντη μου απλα μια διαπιστωση εκανα, μπορει να ειναι καλυτερα ετσι γιατι ισως να στα δωσει ολα για να ξαναρθει με αξιωσεις. Ασε που θα ειναι και ξεκούραστη, οποτε αν σου αρεσει βουρ στον πατσα..  :dancing: :dancing: :dancing:

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παντως σε ευχαριστω ρε φιλε για την βοηθεια το σταυρο μου και βουρ να ρωτησω και κατι δεν πιστευω να μου κανουν κομπλα στην εισοδο στο ξενοδοχειο του στυλ που πατε κυριε και τετοια βοηθα φιλε γιατι ειμαι νεουδι στο αθλημα

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πενα εισαι και κατι ακομα φιλε μεσα στις δυο ωρες οσες φορες θελεις τη σκιζεις λεμε τωρα αν αντεχουμε
γιατι αμα δεν ξερει τιποτα απο αγγλικα θα τον εχει στο στομα συνεχεια σε ευχαριστω προκαταβολικα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom