giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
την δεύτερη φορά δεν ήταν πιωμένη πάντως και ήταν ήρεμη!
πάντως για 200+50 δεν αξίζει με τίποτα,ένα απλό κοριτσάκι είναι,που άνετα βρίσκεις πολύ καλύτερα στα cg
καλό κορμί έχει και ωραίο κωλαράκι,χαλαρή δεν είναι,άλλωστε μικρή είναι
το deepthroat το χει για πλάκα,απλά είναι στον κόσμο της
και για την Σάντρα που είπες και για αυτην,οι κοπέλες μάλλον αλλιώς συμπεριφέρονται ανάλογα με τον πελάτη...
καλό κορμί έχει και ωραίο κωλαράκι,χαλαρή δεν είναι,άλλωστε μικρή είναι
το deepthroaτt το χει για πλάκα,απλά είναι στον κόσμο της
και για την Σάντρα που είπες και για αυτην,οι κοπέλες μάλλον αλλιώς συμπεριφέρονται ανάλογα με τον πελάτη...
Που είναι αυτός που την θεωρούσε "Μακράν την καλύτερη από τα μπάζα που κυκλοφορούν δώ μέσα!"
Ρε γαμώ το μου δεν καταλαβαίνουν πως κάποτε και η Μπριτζίτ Μπαρντό ήταν μουνάρα και η Ζωή Λάσκαρη, αλλά τώρα δεν βλέπονται!
Πέραν του ότι η Κάρο δεν υπήρξε ποτέ ούτε Μπριτζίτ ούτε Λάσκαρη.
Τώρα ποιος μαλάκας πάει και της ακουμπάει 400 την ώρα, ο θεός κι η ψυχή του.
Ίσως κανένας που τον στραπονιάζει καλά και δεν έχει άλλες απαιτήσεις, αλλά και πάλι 400; Δεν πάει στα Βραζιλιάνικα τραβέλια που σου κάνουν τον κώλο χωνί με 150 ευρουλάκια και έχουν και κανονικό εργαλείο;
θα σου πω αυριο... με εψησαν οι διαφοροι επιδοξοι νταβατζακοι, προμοτορες, αγαπουληδες να παω...
εστω και χωρις κωλο, cim, cif...
εδω πηγα στην παιδικη χαρα Τανυα... α ρε Λουκ μου χρωστας 120...
εσυ κοιτά την αποστολή που σου έδωσα γιατι θελω να δοκιμάσω παλι!over!Καλησπέρα! Shelly () πήγε κανείς; Με ενδιαφέρει το πίσω σύστημα αρκεί να το δίνει και να το χαίρεται χωρίς μη και μη.... Λέω να την πάρω πριν φύγει... Δεν βλέπω να έχει γίνει κάποια αναφορά ή μπορεί να είμαι και τυφλός; Εκτός αν είναι τόσο καλή που έχει πέσει σιγή ασυρμάτου. Ας βοηθήσει κάποιος ή έστω να προτίνει κάποια εναλλακτική με anal αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ και καλό ΣΚ σε όλους.
εγω ψαχνω για καλυτερες απο αυτην!
για ποια μιλάς;παιδες αυτη σκοπευει να ερθει ποτε ? πριν δυο χρονια την ειχα παρει και ηταν το καλυτερο γαμησι
για ποια μιλάς;
Δυνατο φαινεται.
ξεχασα να το βαλω ο μλκας
Μέτρια πράγματα. Όμορφη, average service αλλά για το ποσό που ζητάει δεν...
Σαν την χαλκιδικη...δεν εχει!!!Εν το μεταξύ στο ΕΝ πρόσθεσαν και την Χαλκιδική
Τις πήραν από τα κωλόμπαρα της Θεσσ και τις κατέβασαν για μπανάκι και σου λένε, "να μην κάθονται τα κορίτσα και χάσουν τον ειρμό των σκέψεών τους"!!!!!!
Είμαστε τραγικοί!!!!!!
Μεγαλε αν αναριωτιεσαι ακομα ποιος την θεωρουσε μακραν την καλυτερη απο τα μπαζα που κυκλοφορουν εδω μεσα , εγω ειμαι αυτος τοτε , και που σαι , και τωρα να ξερεις την τυπισσα τι θεωρω ακομα οτι καλυτερο παιζει αυτη με κανα δυο αλλες ακομα ... Και μαλακας και γουσταρω ναι 400 να της ακουμπαω. Και το στραπονιασμα το κανει σε μαγκιτες που το παιζουν γαμηκουλες εδω μεσα να ξερεις αλλα στο δωματιο η κωλοτρυπιδα τους ξεροσταλιαζει για σκισιμο. Οσους τους γαργαλαει το κωλαρακι τους...
Απ οτι βλεπω απο κριτικες γαμας δεν προλαβαινεις να γραφεις , αλλα απο μαγκια εισαι σουπερ, Ασε τις πατσαβουρες σε μας και πηγαινε εσυ στις μουναρες που ουτε μια δεν μας εχει συμβουλεψει να παμε ...
φιλικα ε , ειπαμε γουστα ειναι αυτα...
Για το συγκεκριμένο έχουμε καμία πληροφορία?