Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Α! και δεν γραφουμε με μόνιμα κεφαλαία.
Αν το λες για τον ESESI Mod ατύχησες!
Τελευταία έτσι γράφει! Είναι παραβατικός με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ!
Α! και δεν γραφουμε με μόνιμα κεφαλαία.
την έχω πάρει τρίωρο το 2009 στην Βουδαπέστη 750€
ααααχ γαμημένη κρίση ....άντε καλή χρονιά
Ρε παιδια αυτη η Cream τι λεει?
Πολυ ωραιο μουνι φαινεται αλλα δεν βρισκω ακρη σχετικα με υπηρεσιες κλπ
Εχει δοκιμασει κανεις?
Ρωταω εδω γιατι δεν βλεπω να ειναι καταχωρημενη στα call girls.
Εγω μια χαρα ειχα περασει.Ρε παιδια αυτη η Cream τι λεει?
Πολυ ωραιο μουνι φαινεται αλλα δεν βρισκω ακρη σχετικα με υπηρεσιες κλπ
Εχει δοκιμασει κανεις?
Ρωταω εδω γιατι δεν βλεπω να ειναι καταχωρημενη στα call girls.
Ευχαριστημενος?Thanks. Πηγα τελικα, ανεβαζω κριτικη οσονουπω
Nitro πως ειναι το Τζενιφεράκι απο κοντά...;;;
Απωθημένοοοοο...!!!
Φίλε πρόσθεσε πράμα στην κριτική σου και ξαναστείλτην. Thx.Γεια σας, τελικά πήγα στην Αμάντα και πέρασα φοβερά. Πολύ θετικό άτομο και πολύ πρόθυμη. Καλά απο σωμα προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλυτερο. Καλη χρονιά σε όλους
Ευχαριστημενος?
Οχι αλλα δεν εφταιγε μονο αυτη.
Η κριση την εχει αλλαξει. Ουτως η' αλλως χρειαζεται τα λεφτα οποτε δεν την παιρνει ναχει υφακι. Εξου και η μειωση τις τιμης..ρε φίλε αυτήντην είχα πάρει το 2008 και ήταν τρελό πιπίνι με στενή μέση ωραίους βύζους αλλά λίγο υφάκι τύπου είμαι μουνάρα μοντελάκι.
Το έχει ακόμα?
τότε ήταν λίγο τσουπάτη από τη μέση και κάτω ...καλά μην τρελαίνεσαι GFE άρχισε η φάση με τα ανάλογα σκαμπίλια όμως ήρθε και έστρωσε ...ματάρες και δεν μπορώ να πω ιδιαίτερα ψηλή
ρε φίλε αυτήντην είχα πάρει το 2008 και ήταν τρελό πιπίνι με στενή μέση ωραίους βύζους αλλά λίγο υφάκι τύπου είμαι μουνάρα μοντελάκι.
Το έχει ακόμα?
Η κριση την εχει αλλαξει. Ουτως η' αλλως χρειαζεται τα λεφτα οποτε δεν την παιρνει ναχει υφακι. Εξου και η μειωση τις τιμης..
Αυτά για cim cif έπρεπε να τα ξεκαθαρίσεις απο την αρχή ;)Την πετυχα σε περιεργη δικη μου φαση αλλα καποια συμπερασματα βγηκαν ευκολα ανεξαρτητως των συνθηκων.
Δεν θα το λεγα υφακι. Περιεργο "αερα" εχει.
Ειναι ωραιο(εως πολυ ωραιο μπορει να πει καποιος) μουνι, με πολυ ωραια φυσικα βυζια και σωμα, ματαρες κλπ.
Το προβλημα ειναι οτι εχει αερα...πως να το πω τωρα? Στουντιοκοριτσου ρε παιδι μου. Αν κι εχω καιρο να παω σε στουντιο τον "στουντιοαερα" δεν τον ξεχνω.
Σε στουντιο μαλλον θα ταν πρωτο ονομα στην μαρκιζα....
Καλη σχετικα σε στησιματα και τα ρεστα(αν την κατευθυνεις και την πιεσεις λιγο) αλλα στο τελειωμα τα γαμαει ολα.
Λεει οτι κανει cim. Ναι αν της τον χωσεις μεχρι το λαρυγγι σε σημειο να μην μπορει να τον βγαλει, το κανει.
Αν το αφησεις πανω της, ξεχνα το. Με ξενερωσε σε αυτο.
Αν ηθελα να χυσω σε βυζια ή ακομα χειροτερα στην καποτα, θα πηγαινα σε στουντιο, σε μασαζ κλπ.
Cif δεν εκανε λεει γιατι ειχε δουλειες μετα(στις 11 το βραδυ )...ε γαμησε με.
Στα 100 ευρω, θαταν οκ. Στα 150 ειναι πολλα. Ακομα και για ct. Που παρεπιπτοντως, δεν καταλαβαινω γιατι πλασαρεται σαν ct αλλα τεσπα ;)
Αν ειναι ετσι οπως την εκοψα με ολους, η τιμη πρεπει να πεσει κι αλλο φιλε. Εχουμε κανει γαμησαρες στα 100 και στα 120. Μπορει με οχι τοσο ομορφες αλλα....
Αυτο που προσφερει δεν ειναι για πανω απο 100-120(με πολυ αβαντα αυτο).
Γνωμη μου ;)
Φιλαράκι αφού το ΕΝ δεν έχει καν χαρακτηρίσει τις φωτό τι ψάχνεις; Φέικ στο Λονδίνο δεν είναι πάντως. ;)Παίκτες πώς γίνεται αυτή η
να παρουσιάζεται με τις ίδιες φωτό στο Λονδίνο
στο Girls From Paradise ως Cassandra και μάλιστα εκεί να χρεώνει
600 ευρώ την ώρα, ενώ εδώ 250...
Κάπου μυρίζει FAKE, ή εδώ ή εκεί...Διαλέξτε...
Το οτι δεν τις έχει χαρακτηρίσει δεν σημαίνει και κάτι ;)Φιλαράκι αφού το ΕΝ δεν έχει καν χαρακτηρίσει τις φωτό τι ψάχνεις; Φέικ στο Λονδίνο δεν είναι πάντως. ;)