στο duo χάνεσαι στο κρεβάτι ανάμεσα σε μπούτια ,βυζιά ,κώλους και ζαμπόν
εγραψες
στο duo χάνεσαι στο κρεβάτι ανάμεσα σε μπούτια ,βυζιά ,κώλους και ζαμπόν
Ποτέ δεν αρνούμαι τσάμπα φαΐ και τσάμπα μουνί.Έχουν έρθει και οι δικές σου Lavio...
Σε περίπτωση που σε πλήρωναν θα ξαναπήγαινες;
Ποτέ δεν αρνούμαι τσάμπα φαΐ και τσάμπα μουνί.
Αναφορά ασυρματιστή.........άντε και σε μορς την επομένη!!!
αυτη εδω ιδια με φωτο
ωραια γκομενα η ελια στην μαπα την χαλαει λιγο
πολυ καλες ρογες ψιλη σφιχτο κορμι κ κωλι
καλο ντογκι σκατα καβαλημα ιεραποστολος πιανει βαση
πιπα καλη
δεν σου τρωει χρονο
αυτα
H ρουφιάνα θα έχει πάρει 15 κιλά από τότε που γύριζε τσόντες! Και το πρόσωπο βέβαια δεν ήταν και ποτέ το δυνατό της σημείο.
Εν τάξει το "άθλημα" το κατέχει, αλλά πλέον είναι μια παχιά μιλφ τέως πορνοστάρ που πηδιέται καλά.
Μου θυμίζει κάτι πολίστες στα τελειώματά τους που γίνονται 120 κιλά. Το πόλο δεν το έχουν ξεχάσει βέβαια...
H ρουφιάνα θα έχει πάρει 15 κιλά από τότε που γύριζε τσόντες! Και το πρόσωπο βέβαια δεν ήταν και ποτέ το δυνατό της σημείο.
Εν τάξει το "άθλημα" το κατέχει, αλλά πλέον είναι μια παχιά μιλφ τέως πορνοστάρ που πηδιέται καλά.
Μου θυμίζει κάτι πολίστες στα τελειώματά τους που γίνονται 120 κιλά. Το πόλο δεν το έχουν ξεχάσει βέβαια...
έχεις πάει με πολίστα; :o
γιαννη αξιζουν τον κοπο τα 180 που ζηταει? απο τον τροπο που τοποθετηθηκες υποθετω οτι εχεις δοκιμασει
Λίγα χρόνια πριν ζητούσε και 300!! Τότε όμως κι εμείς δεν είχαμε κρίση κι αυτή δεν είχε τόσα κιλά.
Κατά τα άλλα αν θέλεις ντε και καλά μια διάσημη πορνοστάρ που να "ιδρώνει τη φανέλα" (διότι οι περισσότερες λουφάρουν και "παίζουν μόνο με το όνομα") καλή είναι και θα μπορούσε κανείς να πει σε λογική τιμή.
Στα 180 πάντως μάλλον θα προτιμούσα το νταρντανοπίπινο την Jessy από τα τούρια.
Ή καλύτερα μια 25άρα Ελληνίδα στα 120-130 (ή 150 με το χώρο δικό της)
Λόγω τατού φαντάζομαι την συγκρίνεις με την Τζανίν κι όχι λόγω των πολλών λεσβιακών σκηνών που γύρισε η γνωστή πορνοστάρ.γιατρέ μου έρχεται η ελληνίδα Janine Lindemulder ....της έφτιαξα προφίλ επιτέλους να πάει να γαμήσει ποιοτικά κάνας χριστιανός με 150!
γιατρέ μου έρχεται η ελληνίδα Janine Lindemulder ....της έφτιαξα προφίλ επιτέλους να πάει να γαμήσει ποιοτικά κάνας χριστιανός με 150!
Ναι καλά!
Κι εγώ πως θα ήταν η Ζανίν νόμισα και της άρεσαν και οι γυναίκες (και μου το επιβεβαίωσε και η ίδια ρητώς!), απότε αποφάσισα τρίο (με άλλη μιλφ) και με ξενέρωσε απίστευτα!
Lavio την πάτησες κι εσύ;
Λόγω τατού φαντάζομαι την συγκρίνεις με την Τζανίν κι όχι λόγω των πολλών λεσβιακών σκηνών που γύρισε η γνωστή πορνοστάρ.
ελα ρε συ ...έφαγες ήττα ?
μήπως η τρίτη ήταν αρκούδα?
ρε Σικελέ το ίδιο μου αφιέρωνε και η πρώτη μου γκόμενα όταν της πήρα την παρθενιά
Δίκιο έχεις για τις φτηνές, αλλά αυτή δεν είναι καν φτηνή, στα 180! ;)Ελα βρε γιατρε, εδω πηδαμε και πολυ χειροτερες μονο και μονο γιατι ειναι φτηνες. Το μιλφακι απο εμφανηση ειναι αστα να πανε, και οσο και λαγνο βλεμμα να σου πεταξει, αν δεν στην σηκωνει εμφανησιακα εχεις χασει το παιχνιδι.