You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εαν κρινω απο την αντζεντισα τους με την οποια ειχα μεγαλο παρε δωσε με mail χτες γενικα η ολη ιστορια μου δειχνει πολυ amateur στην δουλια οποτε και το αντιστοιχο service.
Εχω βεβαια και εγω κλεισει ενα μικρο Date με την Sarah doll το οποιο σκεφτομαι ακομα εαν θα το κανω.
Η πειρα μου απο αυτου του ειδους των κοριτσιων μου εχει διδαξει οτι συνηθως πας και πηδας ενα κομοδινακι και πετας το αναλογο 250αρακι .
Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της με τα rdv κι άλλα λέει κι άλλα κάνει
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα ενα

Απάντηση φυσικά δεν πήρα!
Μαύρο σε τέτοια γραφεία!!!
Με λίγα λόγια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!
Επισκέπτης
Σιγα μην δεν ακυρωνα , η τυπισα ηθελε να μου πασαρει και DUO ενω χτες δεν βρισκαμε ωρα για να μπω.Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα εναγια το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Α ρε βραδυ θα φυγουνε και κυνηγιμενες.
εγω θα την επερνα 2ωρο τοτε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανόνισε geomix να μου την ξεπατώσεις και να την βρω ξεγοφιασμένη και κουρασμένη το Σάββατο 15/3 που θα την συναντήσω!!!!
paulos1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα ιδια εκανε ιι περιβοητη καταρινα. μπραβο παιδια. εκσω τα λαμογια.εκλεισα σβετα απο τα νεβρα μου.
Επισκέπτης
sweetteaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Test
Ποια απο τις δυο θα διαλεγατε ,για να σας γραψω και εγω το τελιωτικο review.![]()
![]()
Γιατι όχι και τις δύο;

Αν ομως πρέπει μία τότε Ελίζα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Ω ναί η επιστροφή του ασώτου, μαύρου προβάτου, οι παλαιοί θα θυμούνται....

Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Test
Ποια απο τις δυο θα διαλεγατε ,για να σας γραψω και εγω το τελιωτικο review.![]()
![]()
Καμία, ειδικά όχι την Ελίζα. (Γνώμες...όπως κωλότρυπες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
(Γνώμες...όπως κωλότρυπες)
O καθένας έχει τη δική του ;)
Επισκέπτης
Πιο σωστα ο καθενας εχει και απο μια.Καμία, ειδικά όχι την Ελίζα. (Γνώμες...όπως κωλότρυπες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.651
- Πόντοι
- 17.085
Όπως και μεγάλη προσοχή σε site που αβαντάρουν τέτοιες καταστάσεις και διαφημίζουν απατεωνίστικα tour!Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Αφού φυσικά της έριξα εναγια το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Επισκέπτης
Πρεπει να ειμαι βλακας μιας και δεν καταλαβαινω ποτε τον Yorgos τι γραφει.
Καλησπερίζω το Forum και ειδικά τους συναγωνιστές που μας ανοίγουν τον δρόμο με τα πολύ αναλυτικά Review τους. Μετα το Review του Μέγιστου BABY (RESPECT) αποφάσισα να πάρω το βάπτισμα του πυρός στο άθλημα κλείνοντας ενα 2-ωρω με την Mandy απο SwedishHarmony. Αν και η Mila με προειδοποίισε ότι το Mandaki είναι φρέσκο αίμα και θέλει ειδική τακτική παίρνω το ρίσκο και βουρ!! Έχουμε δεύτερο opinion πέρα του BABY του οποίου την άποψη σέβομαι απόλυτα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 629K