Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εαν κρινω απο την αντζεντισα τους με την οποια ειχα μεγαλο παρε δωσε με mail χτες γενικα η ολη ιστορια μου δειχνει πολυ amateur στην δουλια οποτε και το αντιστοιχο service.
Εχω βεβαια και εγω κλεισει ενα μικρο Date με την Sarah doll το οποιο σκεφτομαι ακομα εαν θα το κανω.
Η πειρα μου απο αυτου του ειδους των κοριτσιων μου εχει διδαξει οτι συνηθως πας και πηδας ενα κομοδινακι και πετας το αναλογο 250αρακι .

Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της με τα rdv κι άλλα λέει κι άλλα κάνει
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα ενα  :shit: για το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour  κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Απάντηση φυσικά δεν πήρα!
Μαύρο σε τέτοια γραφεία!!!
Με λίγα λόγια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!

Επισκέπτης
Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα ενα  :shit: για το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour  κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Σιγα μην δεν ακυρωνα , η τυπισα ηθελε να μου πασαρει και DUO ενω χτες δεν βρισκαμε ωρα για να μπω.
Α ρε βραδυ θα φυγουνε και κυνηγιμενες.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Πολλά respects και ευχαριστίες σε geomix & Baby για την ανταπόκριση τους τόσο σε pm όσο και στο threat.
Respct guys!

paulos1966

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα ιδια εκανε ιι περιβοητη καταρινα. μπραβο παιδια. εκσω τα λαμογια.εκλεισα σβετα απο τα νεβρα μου.

Επισκέπτης
Test
Ποια απο τις δυο θα διαλεγατε ,για να σας γραψω και εγω το τελιωτικο review. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Afina.jpg
    Afina.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 22

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ρε παιδια ετσι απο περιεργια δεν πηγε κανεις σε mandy?  :think:  :think:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Alina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Όπως και μεγάλη προσοχή σε site που αβαντάρουν τέτοιες καταστάσεις και διαφημίζουν απατεωνίστικα tour!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Eastwood, επιθεωρητής Κάλαχαν, Βρώμικος Χάρυ... τα γνωστά, είπα να το κάνω σύντομο, αλλά δεν πέρασε.

Επισκέπτης
Πρεπει να ειμαι βλακας μιας και δεν καταλαβαινω ποτε τον Yorgos τι γραφει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπα...εάν ο συγγραφέας δεν γίνεται αντιληπτός, η ευθύνη ανήκει στον συγγραφέα, οπότε μην αγχώνεσαι.

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερίζω το Forum και ειδικά τους συναγωνιστές που μας ανοίγουν τον δρόμο με τα πολύ αναλυτικά Review τους. Μετα το Review του Μέγιστου BABY (RESPECT) αποφάσισα να πάρω το βάπτισμα του πυρός στο άθλημα κλείνοντας ενα 2-ωρω με την Mandy απο SwedishHarmony. Αν και η Mila με προειδοποίισε ότι το Mandaki είναι φρέσκο αίμα και θέλει ειδική τακτική παίρνω το ρίσκο και βουρ!! Έχουμε δεύτερο opinion πέρα του BABY του οποίου την άποψη σέβομαι απόλυτα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom