Επισκέπτης
Α ρε ΓΑΜΗΚΟΥΛΑ ΝΙΑΤΟ.εγω θα την επερνα 2ωρο τοτε!!!!
Α ρε ΓΑΜΗΚΟΥΛΑ ΝΙΑΤΟ.εγω θα την επερνα 2ωρο τοτε!!!!
Εαν κρινω απο την αντζεντισα τους με την οποια ειχα μεγαλο παρε δωσε με mail χτες γενικα η ολη ιστορια μου δειχνει πολυ amateur στην δουλια οποτε και το αντιστοιχο service.
Εχω βεβαια και εγω κλεισει ενα μικρο Date με την Sarah doll το οποιο σκεφτομαι ακομα εαν θα το κανω.
Η πειρα μου απο αυτου του ειδους των κοριτσιων μου εχει διδαξει οτι συνηθως πας και πηδας ενα κομοδινακι και πετας το αναλογο 250αρακι .
Σιγα μην δεν ακυρωνα , η τυπισα ηθελε να μου πασαρει και DUO ενω χτες δεν βρισκαμε ωρα για να μπω.Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της με τα rdv κι άλλα λέει κι άλλα κάνει
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα ενα για το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Απάντηση φυσικά δεν πήρα!
Μαύρο σε τέτοια γραφεία!!!
Με λίγα λόγια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!
εγω θα την επερνα 2ωρο τοτε!!!!
Test
Ποια απο τις δυο θα διαλεγατε ,για να σας γραψω και εγω το τελιωτικο review.
Ω ναί η επιστροφή του ασώτου, μαύρου προβάτου, οι παλαιοί θα θυμούνται....
Test
Ποια απο τις δυο θα διαλεγατε ,για να σας γραψω και εγω το τελιωτικο review.
(Γνώμες...όπως κωλότρυπες)
Πιο σωστα ο καθενας εχει και απο μια.Καμία, ειδικά όχι την Ελίζα. (Γνώμες...όπως κωλότρυπες)
Όπως και μεγάλη προσοχή σε site που αβαντάρουν τέτοιες καταστάσεις και διαφημίζουν απατεωνίστικα tour!Eπιβεβαιώνω κι εγώ το πόσο amateur αντζέτισα είναι αυτή της Κatarina's ή μάλλον καλύτερα της Cindy Fox
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της με τα rdv κι άλλα λέει κι άλλα κάνει
Αλλά από εκεί που ήταν full booked μου πρότεινε άλλες ώρες--> άρα παίζουν πολλές ακυρώσεις!!!
Αφού φυσικά της έριξα ενα για το πόσο ηλίθια είναι κι ότι κανείς δεν πρέπει να συνεργάζεται μαζί της,της ανέφερα φυσικά ότι είναι απατεώνισσα κι έχει φέρει ένα κομοδίνο για tour κι όχι την εν λόγω κοπέλα που διαφημίζει!
Απάντηση φυσικά δεν πήρα!
Μαύρο σε τέτοια γραφεία!!!
Με λίγα λόγια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!