You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
συναγωνιστες,ο σουζανας εχει φερει ενα καινουργιο τεμαχιο στο πρακτορειο του ονοματι sharon.Δε το ψηφιζουμε το μωρο να το δουμε στα μερη μας?τρελο μωρο....
διαβαζουμε και κανενα review που και που..
μας εχει ξαναρθει πολλες φορες και οι κριτικες της δεν ειναι καλες....
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αξίζει άρχοντα!!!
Πάρε την και από λοκο
Φιλε μια ερώτηση, πώς λες οτι αξιζει εφ οσον εχει αρνητική κριτική?
Εχεις δικιά σου θετική εμπειρια?
[quote author=jasonbecker link=topic=27.msg#msg date=]
[/quote]
Και βέβαια έχω προσωπική (καλή εμπειρία).
Τώρα για αρνητική κριτική : Γούστα είναι αυτά παιδιά!
[/quote]
Επισκέπτης
το βραδυ αναλυτικο review απο sarah.doll
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
γεια σε ολους τουσ συναγωνιστες!εχουμε καμμια πληροφορηση για sandra84?με εχει τρελανει το μωρο !θα παω να αφησω ολο το μηνιατικο αν καταφερω να την bookαρω.εννοω αυτην παιρνω τηλ,στελνω μην. αλλα καμμια απαντηση γαμωτο BABY soy euxomai ta kalitera me amber!
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ειδικά αν κανεις κλικ στο <<σχολιο>> πανω δεξια στη σελιδα με την μια κριτική της, πας σε θρεντ που αφορα αυτην, και σου παρατιθενται κριτικες απο τρια ατομα που την θαβουν και οι 3...
Επισκέπτης
γεια σε ολους τουσ συναγωνιστες!εχουμε καμμια πληροφορηση για sandra84?με εχει τρελανει το μωρο !θα παω να αφησω ολο το μηνιατικο αν καταφερω να την bookαρω.εννοω αυτην παιρνω τηλ,στελνω μην. αλλα καμμια απαντηση γαμωτο BABY soy euxomai ta kalitera me amber!
εγω παντως φιλε που την ηθελα για σημερα μου απαντησαν κανονικα.προσπαθησε ξανα
Επισκέπτης
ΑΦΟΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣΑρχοντα τι λέει το μωρό;
Αξίζει ή θα κλαίως το 250αρι;;;
Αυριο τα υπολοιπα πιο αναλυτικα.
Επισκέπτης
Amberini οπως καναρινι.
Ομορφο Πολωνεζακι στο 3ο του tour.
Φρεσκαδουρα της κυριας Mila με μεγαλο ατου οτι γουσταρει τι κανει και ακομη μεγαλυτερο οτι ξερει και χειριζεται του μυς που εχει μεσα στο μουνακι της ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ ετσι που τι CIM COB CIF μου λετε ολα μεσα και δεν τολμαγα να τον βγαλω μεχρι που μουλιασε.
Ομορφο Πολωνεζακι στο 3ο του tour.
Φρεσκαδουρα της κυριας Mila με μεγαλο ατου οτι γουσταρει τι κανει και ακομη μεγαλυτερο οτι ξερει και χειριζεται του μυς που εχει μεσα στο μουνακι της ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ ετσι που τι CIM COB CIF μου λετε ολα μεσα και δεν τολμαγα να τον βγαλω μεχρι που μουλιασε.
Επισκέπτης
Πανε τα Ευρω μου. BABY θα μας τρελλανεις.
Respect !!!!
Y.Γ. Δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (μεχρι 8 /3 ειναι εδω κλαψ).
Respect !!!!
Y.Γ. Δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (μεχρι 8 /3 ειναι εδω κλαψ).
Mάλλον σε εμένα θα αναφέρεσαι...Ποστ δεν υπάρχει όμως...Επειδή to Rv μου είναι Πέμπτη... ;)ρε παιδιά πέρασε κανένας από την Mandy ? με έχει φάει η περιέργεια γι'αυτο το κορίτσι κάποιος είχε πει οτι θα έκανε post... Θενκς
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ω ναί η επιστροφή του ασώτου, μαύρου προβάτου, οι παλαιοί θα θυμούνται....
το ούγγρικο άλογο ονοματι kata juhasz (katarina) ξυπνησε το κοιμισμενο πεος μου....
ηθελα να ξερω ποιος την γαμαει αποψε αυτην και την φιλη της sarah doll (niki bognar), και αν θα μας τιμησει με μια κριτικούλα πριν το πολυ πρωινο αυριανο τριωρακι μου.... βλεπετε θελω και την κωλαρα της... θελω και βιντεακι.... οποτε η πληροφορηση αναγκαια.... αν και το βιντεακι μουφα μου ακουγεται καθοτι αυτες ειναι πολυ γνωστες στην πατριδα τους....
lalakukakis τιποτε απο sarah doll? rozkrotalias για πες για katarina? GEORGEZILLA μαλλον εισαι μετα απο μενα αυριο!
παραθετω και ενα link
το ούγγρικο άλογο ονοματι kata juhasz (katarina) ξυπνησε το κοιμισμενο πεος μου....
ηθελα να ξερω ποιος την γαμαει αποψε αυτην και την φιλη της sarah doll (niki bognar), και αν θα μας τιμησει με μια κριτικούλα πριν το πολυ πρωινο αυριανο τριωρακι μου.... βλεπετε θελω και την κωλαρα της... θελω και βιντεακι.... οποτε η πληροφορηση αναγκαια.... αν και το βιντεακι μουφα μου ακουγεται καθοτι αυτες ειναι πολυ γνωστες στην πατριδα τους....
lalakukakis τιποτε απο sarah doll? rozkrotalias για πες για katarina? GEORGEZILLA μαλλον εισαι μετα απο μενα αυριο!
παραθετω και ενα link
Επισκέπτης
Ω ναί η επιστροφή του ασώτου, μαύρου προβάτου, οι παλαιοί θα θυμούνται....
παραθετω και ενα link
πολυ μαπα το καρπουζι!Η γκομενα θεα απο κοντα,στο κρεβατι τραγικη!Ουτε καλησπερα στα αγγλικα δε μπορει να πει,τσιμπουκι με καποτα,ψοφια στο κρεβατι.Α'τοπικο και πιο χαμηλα!Θελετε και αλλα?Περαστικα μου...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οποτε στην αρχη του ραντεβου ρωταμε... μωρη κωλο δινεις?, χυσια πινεις? τσοντουλα θα γυρισουμε? και αν σε ενα απ'αυτα η αγαπητη μας καταρινα πει οχι.... μεταβολη και ηρωικη εξοδος.... περιμενω rozkrotalias νεα σου!!!
Ερχεται και η Lois Black...
αυτή θεραπεύτηκε τελικά?αυτή δεν είχα Ηπατίτιδα? Είναι ακίνδυνη τώρα? Γενικά δεν είδα κριτικές της στο site εκτός από μια αν και θυμάμαι ότι είχε γίνει ντώρος για αυτή....
άλλος ελεγε super άλλος μακρυα...αν θυμάμαι καλά
αυτή θεραπεύτηκε τελικά?αυτή δεν είχα Ηπατίτιδα? Είναι ακίνδυνη τώρα? Γενικά δεν είδα κριτικές της στο site εκτός από μια αν και θυμάμαι ότι είχε γίνει ντώρος για αυτή....
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ερχεται και η Lois Black...
Μπέρδεψες τις Black ;) Ο ντόρος είχε γίνει για την Bibi Black κι όχι για την Lois Black!
Όντως οι απόψεις για την Lois Black διίστανται!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K