Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Απ'οτι βλεπετε ομως, παρολο τις αρνητικες κριτικες, το booking status της δεν παει και ασχημα

Ε ρε τι γινεται... :jerking: :jerking: :jerking:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Jason η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου αρέσει και εχω κολλήσει στις κριτικές...
Ειδικά για τα πόδια της ακούγονται πολλά...και ειλικρινά έχω κολλήσει αρκετές φορές και κοιτάω στις φωτο τα πόδια της και προσπαθώ να δω που είναι οι λεπτομέριες ποδοσφαιριστή!

Επισκέπτης
Πηγαινε μωρε και περνα καλα!Σπασε το αρνητικο σερι!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Και όπως λέει και ο σοφός ΒΑΒΥ αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως.Κάτι θε ξέρει αυτός για να το λέει...

Jason η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου αρέσει και εχω κολλήσει στις κριτικές...
Ειδικά για τα πόδια της ακούγονται πολλά...και ειλικρινά έχω κολλήσει αρκετές φορές και κοιτάω στις φωτο τα πόδια της και προσπαθώ να δω που είναι οι λεπτομέριες ποδοσφαιριστή!

golden.gr.com

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν διαβάσετε τις κριτικές στο site της zuzana για savanna λένε ότι έχει βάψει το μαλλί πλατίνα και οτι αυτό που ξεπετιέται στην φωτογραφία είναι για πολλά χαστούκια....

είναι υπέροχη στη foto......πειρασμός...κρίμα που δεν είναι πια κοκκινομάλλα.....

με το ζόρι κρατιέμαι...αν και νομίζω ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχετε κριτική μου...

Συνημμένα

• modelThumb.aspx.jpg
    modelThumb.aspx.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Οτι και να κανει η Savanah ακομα και τουμπες εμενα δεν με πειθει με τιποτα.
Πιο αργα θα σας γραψω και την κριτικη για την Μονι μια αρχοντησα κυρια που ξερει να γαμιεται κιολας.
A REAL LADY FROM POLAND.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως λογικα ολα τα φταλε θα πεσουν πανω σε σαντρα και barbie.Φωτια και λαβρα φαινεται η πρωτη,gfe με εναλλαγες σε PSE Η δευτερη...τί προσωπαρα ειναι αυτη θεε μου! :rockon:

golden.gr.com

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οτι και να κανει η Savanah ακομα και τουμπες εμενα δεν με πειθει με τιποτα.
Πιο αργα θα σας γραψω και την κριτικη για την Μονι μια αρχοντησα κυρια που ξερει να γαμιεται κιολας.
A REAL LADY FROM POLAND.
απο τις διαθέσιμες αυτή την εβδομάδα ποια προτιμάς??? :think:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
H Katarina είναι booked out. Ευτυχώς που την πρόλαβα για αύριο. Ελπίζω να έχει ωραία ποδαράκια γιατί αλλιώς.... :'( :'( :'( :headbang: :headbang:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Πάντως για τη Σαβάνα Ζουζουνίδου μη ζορίζεστε. Είναι όμορφη και τυπική επαγγελματίας προς το ψυχρό, αλλά αν γουστάρεις φυσικά μεγάλα ζουμερά κ.λ.π. αντε σκάστα μιά φορά να σου φύγει.
Και να τα κλάψεις στη γενική βαθμολογία (εγώ δε θεωρώ ότι τα έκλαψα αλλά μία φορά στο παρελθόν μου έφτασε και δε θα ξαναπάρω) θα έχεις την εμπειρία από σφιχτά φυσικά μεγάλα λαχταριστά κ.λ.π.

Επισκέπτης
Πάντως για τη Σαβάνα Ζουζουνίδου μη ζορίζεστε. Είναι όμορφη και τυπική επαγγελματίας προς το ψυχρό, αλλά αν γουστάρεις φυσικά μεγάλα ζουμερά κ.λ.π. αντε σκάστα μιά φορά να σου φύγει.
Και να τα κλάψεις στη γενική βαθμολογία (εγώ δε θεωρώ ότι τα έκλαψα αλλά μία φορά στο παρελθόν μου έφτασε και δε θα ξαναπάρω) θα έχεις την εμπειρία από σφιχτά φυσικά μεγάλα λαχταριστά κ.λ.π.
Σωστος ο φιλος τα σκας σου φευγει η καψα και τελος.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μόλις με ειδοποίησε η...κόρη μου από τη Ρουμανία ότι θα είναι εδώ 4-14 του μήνα.
Για τη Louise Black ομιλώ.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
το μεσημερακι θα εχετε review για cameron...
ουτε κρυο ουτε ζεστη...

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τελικώς φίλε Baby δεν μας είπες κάτι για την Moni

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
εβαλε κριτικη ο ανθρωπος. Moni κορυφαια, αν βρω την κριτικη που ειχα κανει σε αυτο το thread θα την ξαναβαλω. Απο αυτην εφαγα και το κολημα με τους Enigma στο sex.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom