jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Απ'οτι βλεπετε ομως, παρολο τις αρνητικες κριτικες, το booking status της δεν παει και ασχημα
Ε ρε τι γινεται...
Ε ρε τι γινεται...
Jason η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου αρέσει και εχω κολλήσει στις κριτικές...
Ειδικά για τα πόδια της ακούγονται πολλά...και ειλικρινά έχω κολλήσει αρκετές φορές και κοιτάω στις φωτο τα πόδια της και προσπαθώ να δω που είναι οι λεπτομέριες ποδοσφαιριστή!
και πού ξερει αυτος ????????????????Και όπως λέει και ο σοφός ΒΑΒΥ αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως.Κάτι θε ξέρει αυτός για να το λέει...
απο τις διαθέσιμες αυτή την εβδομάδα ποια προτιμάς???Οτι και να κανει η Savanah ακομα και τουμπες εμενα δεν με πειθει με τιποτα.
Πιο αργα θα σας γραψω και την κριτικη για την Μονι μια αρχοντησα κυρια που ξερει να γαμιεται κιολας.
A REAL LADY FROM POLAND.
Σωστος ο φιλος τα σκας σου φευγει η καψα και τελος.Πάντως για τη Σαβάνα Ζουζουνίδου μη ζορίζεστε. Είναι όμορφη και τυπική επαγγελματίας προς το ψυχρό, αλλά αν γουστάρεις φυσικά μεγάλα ζουμερά κ.λ.π. αντε σκάστα μιά φορά να σου φύγει.
Και να τα κλάψεις στη γενική βαθμολογία (εγώ δε θεωρώ ότι τα έκλαψα αλλά μία φορά στο παρελθόν μου έφτασε και δε θα ξαναπάρω) θα έχεις την εμπειρία από σφιχτά φυσικά μεγάλα λαχταριστά κ.λ.π.
Όντως έρχεται σήμερα ;)Μόλις με ειδοποίησε η...κόρη μου από τη Ρουμανία ότι θα είναι εδώ 4-14 του μήνα.
Για τη Louise Black ομιλώ.
Μονη η με το κοντοπουτανο την Jennifer.Όντως έρχεται σήμερα ;)
Μονη η με το κοντοπουτανο την Jennifer.
Χλαπατσουλα Geomix !το μεσημερακι θα εχετε review για cameron...
ουτε κρυο ουτε ζεστη...