Προς yannisgoing που δεν του αρεσε το σχολιο μου !!!
Ρε για το δικο σου καλο το ειπα ρε Γιαννη οχι για να σε πικαρω !!!
Σιγουρα θα σου μεινει αξεχαστη η Ella !!!
Αντε καλο ΣΚ !!!
πόσα δίνει για να την γαμήσουμε?
Αντε καλο ΣΚ !!!
Για city tour μιλαω ρε παιδια. Για την ξανθια με τις βυζαρες! Λοιπον πηγε κανεις; Μηπως ειναι καμια χοντρη;
Ella και φύγε δηλαδήΠρος yannisgoing που δεν του αρεσε το σχολιο μου !!!
Αντε καλο ΣΚ !!!
To President Hotel εννοει ο Cristiano Παιχτη γιατι εκει κατοικοεδρευουν οι κυριες !!!Δεν ξερω απο προεδρους μαγκες. Σορι κιολας. Οποιος ξερει ας απαντησει.
To President Hotel εννοει ο Cristiano Παιχτη γιατι εκει κατοικοεδρευουν οι κυριες !!!
Παντως απο μπουτια θα χορτασεις !!!
Καμία λιγότερο ντυμένη έχεις; Οι βύζοι εκτός από το μέγεθος είναι και σκληροί σαν πεπόνια;To President Hotel εννοει ο Cristiano Παιχτη γιατι εκει κατοικοεδρευουν οι κυριες !!!
Δεν ασχολουμαι με Τσεχες Lavios μετα την Lolita !!!Καμία λιγότερο ντυμένη έχεις; Οι βύζοι εκτός από το μέγεθος είναι και σκληροί σαν πεπόνια;
To President Hotel εννοει ο Cristiano Παιχτη γιατι εκει κατοικοεδρευουν οι κυριες !!!
Μήπως της έκανες τον ξεναγό σήμερα γιατί ακύρωσε τα ραντεβού της και δεν δουλεύει; ;)Δεν ασχολουμαι με Τσεχες Lavios μετα την Lolita !!!
Sorry !!!
Μήπως της έκανες τον ξεναγό σήμερα γιατί ακύρωσε τα ραντεβού της και δεν δουλεύει; ;)
Εντάξει δεν είναι και όλες οι Τσέχες για πέταμα,αλλά σε σύγκριση με την Λολίτα ....Δεν ασχολουμαι με Τσεχες Lavios μετα την Lolita !!!
Sorry !!!
Εντάξει δεν είναι και όλες οι Τσέχες για πέταμα,αλλά σε σύγκριση με την Λολίτα ....
Η Lolita στα teens και η Bianca με το παλιό G4U στα milf ...(επειδή τα βυζιά ήταν 5άρια φυσικά και η γυναίκα ανώμαλη)
Δεν ασχολουμαι με Τσεχες Lavios μετα την Lolita !!!
Sorry !!!
Η Lolita στα teens και η Bianca με το παλιό G4U στα milf ...(επειδή τα βυζιά ήταν 5άρια φυσικά και η γυναίκα ανώμαλη)
Εγώ έκατσα αλλά ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε λόγω...μπόχας. :SΣώθηκα πρόεδρε....αλλά πήγα είδα Naomi και απήλθα ....ως doc...going
Ουτε πάλη ξέρω, ούτε σουμο.....την έκανα με ψηλά πηδηματάκια.
O Σπηλμπεργκ την εφτιαξε αυτηνελεος!!!!! ποσο photoshop πια....
αλλο προσωπο σε αλλο σωμα..και τυφλος το βλεπει..
για ποσο μαλακες μας περνατε;;;