Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Επειδη στην Εβελινα ειμαι πελατης της για τα τελευταια 3χρονια και εχω πληρωσει top χρηματα εξεπλαγην απο την τοποθετηση του ανωτερω παιχτη που ειναι παληος μελος!!Ερωτησα το μελός με προσωπικο μυνημα να μου πει για την πληροφορια και μου απαντησε γενικα οτι το ακουσε!!!Επειδη για 3χρονια πιστευω οτι δεν συμβαινει αν καποιο μελος ξερει κατι διαφορετικο μπορει να αναφερει σε open forum γιατι ολα τα αλλα ειναι ανακρειβιες και κανουν κακο και σ εμας που ειμαστε πελατες οπως και επισης στις σωστες επαγγελματιες του χωρου!!!
Ρωτά τον Rebetis Παίχτη ;)

tapas....

δε σε ξέρω δε με ξέρεις ... αγαπάς και υποφέρεις (παραποίηση άσματος)  :)

Καταρχάς το PM είναι PM (if you catch my drift...), ζήτησες εξηγήσεις και βοήθεια σε PM και στην έδωσα σε PM, σου κάνει το κρατάς και ΨΑΧΝΕΙΣ δε σου κάνει το πετάς

κατά δεύτερον πήγαινε πίσω και διάβασε τι σου έγραψα!

και τέλος πάρε και αυτό ως reference από παληος μελος

και ίσως βρεις και πολλά αλλά άμα ΨΑΞΕΙΣ.

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ στο open forum

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Επειδη στην Εβελινα ειμαι πελατης της για τα τελευταια 3χρονια και εχω πληρωσει top χρηματα εξεπλαγην απο την τοποθετηση του ανωτερω παιχτη που ειναι παληος μελος!!Ερωτησα το μελός με προσωπικο μυνημα να μου πει για την πληροφορια και μου απαντησε γενικα οτι το ακουσε!!!Επειδη για 3χρονια πιστευω οτι δεν συμβαινει αν καποιο μελος ξερει κατι διαφορετικο μπορει να αναφερει σε open forum γιατι ολα τα αλλα ειναι ανακρειβιες και κανουν κακο και σ εμας που ειμαστε πελατες οπως και επισης στις σωστες επαγγελματιες του χωρου!!!
πολυς κοσμος εδω μεσα την εχουμε παρει με πολυ λιγοτερα χρηματα... τελευταια φορα εγω θυμαμαι πριν απο 4 ή 5 χρονια, μιαμιση ωρα μετα κωλου και cim cif, δυο μπαλλακια, 220 ευρω... σημερα εν μεσω κρισης τις ιδιες υπηρεσιες τις χρεωνει 280 + 100 + 50 = 430... 100% αυξηση...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ελα ρε Jorge Ο τίμοκατάλογος είναι ευέλικτος .
Αντί να γκρινιαζη η κυρία η μάλλον ο Νταβατζακος. γαμιας της με ΡΜ στον καθένα κάθε φορα που γράφει κάτι ας βγη να τα πει Μονή της .
Γιατι εγω βαρέθηκα να της απανταω .
Τώρα εσένα tapas τι σου χρεώνε και πόσο σε διαγνώσε μονο εσύ το ξέρεις και ειλικρινά λυπάμαι που σου πήρε και το πορτοφόλι μαζι , υπό θετικά το λέω γιατι έτσι φαινετε .
Καλημέρα Λινα των 160 €!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ακριβως... 150 βασικο + 50 κωλος + 20 κατι αλλο δεν θυμαμαι = 220 το ραντεβου κρατησε 1μιση ωρα... και ειχα περασει εξαιρετικα, στο σερβις τα εσπαγε τοτε... αλλα με 430 παω 7 φορες σε μασατζιδικο και μου μενει το 10ευρω για σουβλακια και μπυρες...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Συμφωνώ απόλυτα και μου φαινετε ότι το έχω γράψει για το service της κυρίας .
Αλλα λυπάμαι και εγω γιατι με 320 πάω στην Βουδαπέστη και μου μένει και ένα 110 για να πινω palinkes :))

xLinax

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
0

η εβελινα τι λεει?ξερουμε κατι? ευχαριστω!!
Hello Guys! Usually Evelina doesnt say anything to not interrupt your peace, but it seems this theater of fantasies must be stopped! So Eveline will say few words.

( Επειδη στην Εβελινα ειμαι πελατης της για τα τελευταια 3χρονια και εχω πληρωσει top χρηματα εξεπλαγην απο την τοποθετηση του ανωτερω παιχτη που ειναι παληος μελος!!Ερωτησα το μελός με προσωπικο μυνημα να μου πει για την πληροφορια και μου απαντησε γενικα οτι το ακουσε!!!Επειδη για 3χρονια πιστευω οτι δεν συμβαινει αν καποιο μελος ξερει κατι διαφορετικο μπορει να αναφερει σε open forum γιατι ολα τα αλλα ειναι ανακρειβιες και κανουν κακο και σ εμας που ειμαστε πελατες οπως και επισης στις σωστες επαγγελματιες του χωρου!!!)
Dear tapas...only one thing i want to understand.. We hav been meeting for 3 years till now, having wonderful trips in and out of greece, did spend so much excellent time together and during these whole 3 years we both gave to each other what we both wanted! And from my side i am very thankfull for this. So after all this NOW you decided to "learn the truth"?? or what? and cause of what reason? cause one person who never met me said something which he (like he said himself) just has heard from somewhere?? Is it crazy house or where r we now? He talks about to be reliable by the time himself lost it in the moment when said something which he just has heard and never...got lets say..! So?.. Atleast find proper place for your search of truth even you know that the truth is one or .. if you need any another truth except the one we are having with you.. kiss you.. dont be late tomorrow.. :-*

(tapas....

δε σε ξέρω δε με ξέρεις ... αγαπάς και υποφέρεις (παραποίηση άσματος)  Smiley

Καταρχάς το PM είναι PM (if you catch my drift...), ζήτησες εξηγήσεις και βοήθεια σε PM και στην έδωσα σε PM, σου κάνει το κρατάς και ΨΑΧΝΕΙΣ δε σου κάνει το πετάς

κατά δεύτερον πήγαινε πίσω και διάβασε τι σου έγραψα!

και τέλος πάρε και αυτό ως reference από παληος μελος

και ίσως βρεις και πολλά αλλά άμα ΨΑΞΕΙΣ.

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ στο open forum)
Dear, Mr.Oreos! The link to forum you gave about me Mr.Tapas did read so many times as he could. Dont blame him if he didnt understand from there nothing. Cause noone except people who write there can do it. And do you know why? Cause you know very well that the internet space gives you such abilities to say such a great bullshits which you at the same time wouldnot repeat face to face! Thats why noone of those who talk there all those things about me (different pricing for different clients, sex parties orgies etc.,) never came up after tapas question in opened forum and repeated it again with facts. Only oen thing they can say is that they "hav heard it". So probably Mr.Tapas wanted to find ATLEAST ONE who ATELAST WAS ...HANDLE THE CANDLE! ofcourse i dont talk about those who really got what they write cause NEVER WAS! So the forum you linked here is the mix of reality to which was added some fantasies of extra horney guys and dreamers of less pricing.

(πολυς κοσμος εδω μεσα την εχουμε παρει με πολυ λιγοτερα χρηματα... τελευταια φορα εγω θυμαμαι πριν απο 4 ή 5 χρονια, μιαμιση ωρα μετα κωλου και cim cif, δυο μπαλλακια, 220 ευρω... σημερα εν μεσω κρισης τις ιδιες υπηρεσιες τις χρεωνει 280 + 100 + 50 = 430... 100% αυξηση...)
Mr, GeorgeKavlares.. Are you one from the categories above? :) Really hard to comment you cause you are in your own reality completely! Tell me please the date when did you meet 4,5 years ago??? For your information 4,5 years ago i even was not planning to come in Greece! Lol! My first tour happened in june 2009.. and by the time you are saying obvious lies about my pricing i must open my agenda of june 2009 to say you exactly prices i had! So they are 160/h plus 70 anal and 30/cim.. I dont know what is with your mathematics but seems you were very bad student in school, kako agori! :s&m_2: And to clear all the folllowing conversations about my pricing in past and in future i will say once: i worked with old prices of 160 plus extras 2 tours in 2009, 5 tours in 2010 and 2011, so 7 tours all together, and the reason of it was only one- i didnt wnat hav advertisment, if you know what it means to work without ANY advertisment, if you dont ask tres.. ;)After i put advertisment my prices went to the level of all other citytours. I am sorry that some people in here dont like it, but still is not enough reason to less them back.

(Ελα ρε Jorge Ο τίμοκατάλογος είναι ευέλικτος .
Αντί να γκρινιαζη η κυρία η μάλλον ο Νταβατζακος. γαμιας της με ΡΜ στον καθένα κάθε φορα που γράφει κάτι ας βγη να τα πει Μονή της .
Τώρα εσένα tapas τι σου χρεώνε και πόσο σε διαγνώσε μονο εσύ το ξέρεις και ειλικρινά λυπάμαι που σου πήρε και το πορτοφόλι μαζι , υπό θετικά το λέω γιατι έτσι φαινετε .
Καλημέρα Λινα των 160 €!)
Mr.Baby! My timokatalogos is.. very steady! this is the most correct word for it carachteristic. Is permanent to ANY kind of clients, even to those who really maybe deserve a discount after of 3 years of constant bookings. About davatzakoses.. you know better it seems.. and is not in my power to proove that if you decided to do this job and hav brains then you can do it alone. Sorry also that i fucked yoru mind with pms if 3 pms during 3 years is a fucking. And dont be so sorry for mr.Tapas cause Mr.Tapas whoever he is and whoever i am is the most happy from here finally just cause he is able to get what he wants compare to many of others in here.

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
Ελα ρε Jorge Ο τίμοκατάλογος είναι ευέλικτος .
Καλημέρα Λινα των 160 €!

σωστος ο baby λινα,μαρινα κλπ απο τα καλα cg  :knockinb:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Btw Lina how much you charge for  3 days ?
Because if you charge more than 2500 its a bit expensive in my opinion !!!
Somebody was complaining that you asked 5000 is that true ?
Give us a break dear and continue have good service like you had but land in this world that is Greece and not Baden Baden .
Have a good night Lina of 160€ or ο Νταβατζακος της !!!

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, με την ευκαιρία, πήγε κανένας στη Marsha; Πως είναι; Αξίζει ακόμα;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πρόεδρε πάντως αγγλικά ξέρεις καλύτερα από ελληνικά!
Ούτε ένα λαθάκι!

ΥΓ Η φάτσα της κυρίας είναι για το γραφείο 80/80

LINA sorry but your face and looks is to work for local agency 80/80!!!!

that is 60 Euro for agency and 20 Euro for the girl.....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
τεσπα το κοριτσι οταν το'χα παρει στα πρωτα της τουρ ηταν κανονι... εβγαζε μια τρελλη καυλα και επαιζε μπαλλα μονη της στο γηπεδο, σκετο μηχανακι, καθοσουν και απολαμβανες... βεβαια απο βυζι μηδεν...
απλα δεν φαινεται για 26... μπορει να ειναι στ'αρχιδια μας...
τωρα αν εχει παραμεινει καλη δεν το ξερω...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καλα βρε Λινακι πως κανεις ετσι... μπορει να μπερδεψα τις χρονιες, αλλα τις τιμες οχι...
διπλασιαστηκαν λοιπον οι τιμες για να εχεις διαφημιση? για κατσε... διαφημιση σημαινει το κοστος της καταχωρησης της αγγελιας στο Εσκορτνιουζ? γιατι με δυο τρια πελατακια με αυτες τις τιμες καθαριζεις διαφημιση για ενα χρονο και...
στα 160 λοιπον που λες ησουν vfm, τωρα εισαι NO go... νομιζω οτι ολοι ειχαμε καταχαρει οταν σε γνωρισαμε... τωρα πια οχι...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
καλα βρε Λινακι πως κανεις ετσι... μπορει να μπερδεψα τις χρονιες, αλλα τις τιμες οχι...
διπλασιαστηκαν λοιπον οι τιμες για να εχεις διαφημιση? για κατσε... διαφημιση σημαινει το κοστος της καταχωρησης της αγγελιας στο Εσκορτνιουζ? γιατι με δυο τρια πελατακια με αυτες τις τιμες καθαριζεις διαφημιση για ενα χρονο και...
στα 160 λοιπον που λες ησουν vfm, τωρα εισαι NO go... νομιζω οτι ολοι ειχαμε καταχαρει οταν σε γνωρισαμε... τωρα πια οχι...
!60 είχε την ώρα τον Αυγουστο του 2009  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Που ειναι ο Λαβιος να μας πει?  :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα